Bebeği annesinden ayırmak istiyorlar..

Kadın yabancı uyruklu. O yüzden ne olur bilemedim. Burada kaç yıldır yaşıyor ? Bir baroya gidebilir illa parası olması gerekmiyor avukat için.

Bir avukat arkadaşım var ona sordum. İstanbul'da kadın hakları barosu var oraya başvursun dedi. Siz Nerede yaşıyorsunuz?

Daha sağlıklı bir bilgi için bu alanda çalışan yerleri aramanız daha iyi olabilir.
Hürriyet Şiddet hattı : 0212 656 96 96
Mor Çatı'yı da arayabilirsiniz : 0212 292 52 31/32 orda gönüllü avukat arkadaşlar var, hukuki anlamda dava almazlar belki ama yol yordamını anlatabilirler.
Mutlaka arayın eminin katkısı olacaktır.

Son düzenleme:
Benimde eltim kazakistanli
suan 32 yasinda 4 yadinda bir oglu var
Suan burada siginma evinde bir yilfir geven gafta esiyle bosandi .
esi onu badka bir evli kadimla aldatip kafkni kacitip onuda cocugyla sokaga atti
ve suan yeni metresi hamile
karisi demiyotum
ondan ne kadin ne anne olur cunku oda ardinda iki evlat birakti acimadan .
ama cok sukur mahkeme cicugu eltime verdi
Kaynimada 47 binlira maddi manevi tazminat bicti cokta guzel oldu hos oldu .
simdi cocugun pasaportunu yptiriyr buyuk ihtimalle 2 haftaya gidecek .
Acaba dedkm eltimdrn mi bahsediyorsunuz neyseki yasi tutmuyor
Allah boylelerinin cezasini versin diyorum

Alkol kumar vs.. birde aldatilma kanitlarsa sizlerde şahitlik yaparsanız bebeğin yaşı göz önüne alınarak anneye verilir. Haa birde mahkemede şu ifadeyi mutlaka kullansın " ben varken çocuk babannesiylemi büyüyecek. Ben evimde otururken çocuk babannenin yanında olamaz " desin. Geliri olsa bile kumar ve kadınlara yatiriyor parayi ben çocuğumu yanıma istiyorum ve ülkemde ona çalışıp bakarım desin. Hakim ezik ve korkak anne görmesin karşısında. Çocuğu için herşeyi yapabilecek bir anne görmeli. . Bunlar çok onemli

Tazminat alabilir. Çünkü ulkemden herseyimden ayrılıp beni kandırıp evlendi. En kötü çocuğu görme gününde alır kaçar. .

Allah yardımcısı olsun
bir anne olarak nasıl üzüldüm
yabancı uyruklu olsa bile o kadın bir anne ya
sahitlik falan yapsanız belki faydası olur
sonucları buraya yaz lütfen

Hukukcu degilim ama genel-gecer birseyler bilirim.Komsunuzun elinde ne kadar ispat olursa o kadar iyi olur.Sahit de onemli.Sahitleri var mi?Muhtemelen karsi taraf cirkeflesecek.Kadinin namusuna bile dil uzatirlar haberiniz olsun simdiden herseye hazirlikli olmalisiniz.Baro dan avukat yardimi da alabiliyorsunuz.bunlari hemen halletmeye bakin derim.Allah yardimciniz olsun.Rabbim yavruyu anasindan ayirmasin insallah.

Kaynanasina desin ki "sen nasıl anasın.. beni çocuğum dan ayırirsan buna yardım yataklık edersen allahta seni ayırır çocuğundan desin

Kaynanasina desin ki "sen nasıl anasın.. beni çocuğum dan ayırirsan buna yardım yataklık edersen allahta seni ayırır çocuğundan desin

Kaynanası bebeği annesinin almasını istiyor hatta inanmazsınız ama mahkemede gelinin lehine ifade bile verecek. Çok iyi bir kadın fena kaynanalardan değil. Annesi gitmek zorunda kalınca mecburen baktı çocuga kadın 80 yaşında bebek bakıyor siz düşünün. Benim babaannem zamanında iki saat bize bakması gerekse evi yıkardı

Çok teşekkürler..

Şahitleri var evet hem kaynanası hem eltisibirde komşuları olarak biz gideceğiz

Allah yardımcısı olsun
bir anne olarak nasıl üzüldüm
yabancı uyruklu olsa bile o kadın bir anne ya
sahitlik falan yapsanız belki faydası olur
sonucları buraya yaz lütfen

Elimizden geleni yapıp gideceğiz bizde tabiki mahkemeye, iyi dilekleriniz için sağolun dualarınızı eksik etmeyin

Aynen öyle düşünüyor oda. Allahtan kaynanası da mahkemede çocugu anneye verin ben bakamıyorum demeye ikna oldu. Buda iyi bir gelişme

ıckı ıctıgını kumar oybadgını soylerse devlet nıye alsın cocugu....zaten cocuk kucuk anneye verılmesı lazım...ama babanın bu kotu davranıslarıı herseyını anlatması lazım gelının...ama bunlar oyle sozle anlatılmaz..dılakçe yazması lazım....velayetı ıstemesı lazım...sahıtlerı göstermesı lazım...oyle bırgunde bıtmez bu dava....ekonomık gelırı olnmasada anneye verılır velayet ve nafaka baglanır....babaya vermek ıstemedıgını velayetı ıstedgını belırtsın mutlaka...korkmasın hıçbırseyden.....

İnşallah bu zavallı da bebeğine kavuşur. Çünkü çocugu sana versek bile burada kaynının evinde kalacaksın bizimde çocugumuza bakacaksın yanımızda büyüyüp gidecek çocuk diyorlar. Bir annenin çocugunu alıp kendi ailesinin yanına gitmesine izin vermeyeceklerini iddia ediyorlar. Ama dediğiniz gibiyse nasılsa hakim gerekeni yapar çocugun velayetini alıp bizim gelinde gider inşallah. Ne diye elalemin evinde hizmetçi olsun yazık günah ya

Türkiye de bir aydan uzun süre kalamıyor malesef eğer mahkeme uzarsa çok sıkıntı olacak çünkü durumları kötü gerçekten çok zor şartlarda uçak biletini alıpta gelebildi buraya. Mahkemede şahitler olacak umarım hakim ikna olur da uzamaz dava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…