Tecrübem yok ama siz onun için çok değerlisiniz bunu asla unutmayın olur mu
Merhaba herkese,19 aylık bebeğim var .Sağlık sebebi ile sanırım artık sütten kesme vaktim zorunlu olarak geldi.Her ne kadar istemesemde.Bugün iğne olmak zorunda kaldım ,eşim ve annem zaten bir süredir kesmem konusunda beni ikna etmeye çalışıyorlardı.Ancak ben götürebildiğim kadar götürmek istiyordum.Sorun şu ki bebeğim memeye çok düşkün,laftan telkinden anlayacak yaş ya da pozisyonda değil.Sabahtan beri kaçıyorum ondan resmen ve burnumun direği sızlıyor.Eşim de zaten bugün olan aldı artık emzirme diyor.Ağrıdan da duramıyorum.
Geleneksel yöntemlerle bebeği sütten kesmenin psikolojik travma yarattığını biliyorum ama çok vaktimde yok sağlık sebeplerinden dolayı.İçinizde bu konuda deneyimli olan var mı acaba kısa bir sürede geleneksel yöntemlerle bebeği direkt tiksindirmek dışında ne yapabilirim?En azından bir iki gün hem kendimi bu konuya hazırlamak hem de bebeğimi daha az incitmek istiyorum.İlk çocuğumu bambaşka sağlık sorunlarından dolayı hiç emzirememiştim ,o yüzden sanırım bu konu beni biraz daha zorluyor.Bunu 2 yaşına tamamlamayi çok istemiştim.Ama genede buna da şükürler olsun.Simdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Annem ve eşim de sizin gibi düşünüyor ama ben endişe ediyorum ,çok üzülecek çünkü resmen bağımlıHer şeye de travma yaratıyor demek bana garip geliyo açıkçası.
Geçmiş olsun size , inşallah düzelir sorununuz en kısa sürede.
Bence çocuktsn cok size travma olmus, çocuk 18 aylık olmus neredeyse okula başlayacakMerhaba herkese,19 aylık bebeğim var .Sağlık sebebi ile sanırım artık sütten kesme vaktim zorunlu olarak geldi.Her ne kadar istemesemde.Bugün iğne olmak zorunda kaldım ,eşim ve annem zaten bir süredir kesmem konusunda beni ikna etmeye çalışıyorlardı.Ancak ben götürebildiğim kadar götürmek istiyordum.Sorun şu ki bebeğim memeye çok düşkün,laftan telkinden anlayacak yaş ya da pozisyonda değil.Sabahtan beri kaçıyorum ondan resmen ve burnumun direği sızlıyor.Eşim de zaten bugün olan aldı artık emzirme diyor.Ağrıdan da duramıyorum.
Geleneksel yöntemlerle bebeği sütten kesmenin psikolojik travma yarattığını biliyorum ama çok vaktimde yok sağlık sebeplerinden dolayı.İçinizde bu konuda deneyimli olan var mı acaba kısa bir sürede geleneksel yöntemlerle bebeği direkt tiksindirmek dışında ne yapabilirim?En azından bir iki gün hem kendimi bu konuya hazırlamak hem de bebeğimi daha az incitmek istiyorum.İlk çocuğumu bambaşka sağlık sorunlarından dolayı hiç emzirememiştim ,o yüzden sanırım bu konu beni biraz daha zorluyor.Bunu 2 yaşına tamamlamayi çok istemiştim.Ama genede buna da şükürler olsun.Simdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Olabilir sonuçta benim için de bir süreç.Bebegim henüz yeni karşılaştı, şimdilik çok şükür travma falan yok.Bence çocuktsn cok size travma olmus, çocuk 18 aylık olmus neredeyse okula başlayacak
Benimkiler de memeye aşırı düşkündü..2,5 yaşa kadar emzirdim..salca v.s falan denedim yine de tam çözüm olmadı..saglik sorunum nedeniyle 1 gece hastanede kalma durumum olmuştu, döndüğümde memeyi hiç aramadı..belki aileniz aynı şehirde ise 1 gün ayrı kalıp deneme yapabilirsiniz..Merhaba herkese,19 aylık bebeğim var .Sağlık sebebi ile sanırım artık sütten kesme vaktim zorunlu olarak geldi.Her ne kadar istemesemde.Bugün iğne olmak zorunda kaldım ,eşim ve annem zaten bir süredir kesmem konusunda beni ikna etmeye çalışıyorlardı.Ancak ben götürebildiğim kadar götürmek istiyordum.Sorun şu ki bebeğim memeye çok düşkün,laftan telkinden anlayacak yaş ya da pozisyonda değil.Sabahtan beri kaçıyorum ondan resmen ve burnumun direği sızlıyor.Eşim de zaten bugün olan aldı artık emzirme diyor.Ağrıdan da duramıyorum.
Yeterince emmiş çok dramatize etmeye gerek yok ben gündüz bir şekil oyallayip 1 hafta gece tek bir ya da 2 kere emzirdim sonra 2 güne bir bu şekil kademeli olarak biraktirdimMerhaba herkese,19 aylık bebeğim var .Sağlık sebebi ile sanırım artık sütten kesme vaktim zorunlu olarak geldi.Her ne kadar istemesemde.Bugün iğne olmak zorunda kaldım ,eşim ve annem zaten bir süredir kesmem konusunda beni ikna etmeye çalışıyorlardı.Ancak ben götürebildiğim kadar götürmek istiyordum.Sorun şu ki bebeğim memeye çok düşkün,laftan telkinden anlayacak yaş ya da pozisyonda değil.Sabahtan beri kaçıyorum ondan resmen ve burnumun direği sızlıyor.Eşim de zaten bugün olan aldı artık emzirme diyor.Ağrıdan da duramıyorum.
15 aylıktı mecbur kestim memeden her yöntemi denedim olmadı en son meme ucunu bant ile kapattım acıyo annem öp dedim emmedi ama her istediği zaman bakmasına vurup oynamasına sarılmasına öpmesine izin verdim 3 günde bıraktı benimki de çok bağımlıydı yemek yerken bile her kaşıktan sonra meme isterdi iki fırt çekip yemeye devam ediyordu hee kaşıkta tekrar meme iş yoldan çıkmıştı artık bizden sonradan olumlu etkiledi iştah falan artmıştıMerhaba herkese,19 aylık bebeğim var .Sağlık sebebi ile sanırım artık sütten kesme vaktim zorunlu olarak geldi.Her ne kadar istemesemde.Bugün iğne olmak zorunda kaldım ,eşim ve annem zaten bir süredir kesmem konusunda beni ikna etmeye çalışıyorlardı.Ancak ben götürebildiğim kadar götürmek istiyordum.Sorun şu ki bebeğim memeye çok düşkün,laftan telkinden anlayacak yaş ya da pozisyonda değil.Sabahtan beri kaçıyorum ondan resmen ve burnumun direği sızlıyor.Eşim de zaten bugün olan aldı artık emzirme diyor.Ağrıdan da duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?