• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği açık kalp ameliyatı geçiren var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nlgnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nlgnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
156
212
103
sevgili anneler bebeği açık kalp aneliyatı geçiren var mı? bana süreç hakkında bilgi verebilirler mi? ve olumlu yorumlara, desteğe ihtyacım var :(

Benim cocugum gecirdi açik kalp ameliyati
1 yasindaydi
Sizin neden olacak ameliyatiniz

kalp damarlarında anomali tespit edildi benim kızımda 19 aylık. ameliyat sonrası yoğun bakım süreci vs nasıl oluyor acaba? uyandığında yanına alıyorlamı anneyi? birde hangi hastanede ameliyat oldu bebeğiniz? çok geçmiş olsun sizede

Saolun.sizede gecmis olsun.insaAllah cabucak atlatir bebeginiz.

Bizim VSD den oldu ameliyat
O yuzden ameliyat ve sonraki süreç farkli olabilir belki bilmiyorum

5 gün hastanede kaldik biz.bir gün yogum bakimda kaldi ve yanina giremedik.bu onun ve diger hastalarin iyiligi icin.ameliyat sonrasi diyet uyguluyorlar zaten kısıtlı oluyor yeme içmesi.kalbin yorulmaması için.fazla kan pompalasi için

Ankara da olduk biz.baskent hastanesinde

Bir gün sonra odaya aldilar ve yaninda kaldim ben

Anne olarak cok üzücü bir süreç.ama inanin cocuklar o kadar hizli iyilesiyor ki inanamiyorsunuz.kendinizi üzmeyin.ameliyat sonrasi eve döndügümüzde hiç yatmadi bile bebegim yeni yürümeye başlamısti ve sürekli düştü.Rabbim koruyor onlari

çok teşekkür ederim inşallah. bizde ankaradayız hacettepe ve başkent üni arasında kalmıştık ama kardiyologumuz hacettepe de bir prof u önerdi orada olacağız ama başkentide bir değerlendirsekmi acaba? sizin araştırmalarınız ne yönde oldu? yoğun bakımda uyandığında yanında olamıyorsak çocuklar ağlamıyor mu korkmuyor mu? :( sonuçta yabancı bir ortam

Bizde arastirmistik baskent unv hastanesine yonlerdi burdaki doktorumuz.

Türkiyedeki sayili ekiptenmis öyle demisti.degerlendirin olmazsa bi muane olun en azindan ordaki doktorada.ne zaman ameliyatiniz günü belli mi

Hastane süreci biraz zorlu oluyor malesef ama cok normal kolay degil yasadiklari.bunlari düsünup üzmeyin kendinizi cabucak atlatiyorlar

evet belli 15 ocak yatış verdiler. inşallah hayırlısıyla sağlıkla atlatırız biz de bu süreci.. birdr başkentte ameliyat sonrası odalar tek kişilikmi acaba? çok teşekkür ederim.

Tek kisilik odalarda vardi.10 yıl oldu ameliyat olali biz.şimdi hastane şartları nasil bilmiyorum.

Allah sıfalar versin.cok gecmis olsun

Çok uzun zaman olmuş mesajlar yazılalı. Benim yenidoğan bebeğimee de vsd tanısı konuldu. Muhtemelen ameliyat olacak. On yıl oldu diyorsunuz, ameliyat sonrası normal hayatına devam etti mi çocuğunuz. Ne olur beni aydınlatın. Günlerdir ağlamaktan sütüm kesilecek.

Çok uzun zaman olmuş mesajlar yazılalı. Benim yenidoğan bebeğimee de vsd tanısı konuldu. Muhtemelen ameliyat olacak. On yıl oldu diyorsunuz, ameliyat sonrası normal hayatına devam etti mi çocuğunuz. Ne olur beni aydınlatın. Günlerdir ağlamaktan sütüm kesilecek.
Merhabalar geçmiş olsun bebeğin kalbindeki açıklık kaç mm idi

Merhaba benim bebeğim 10 aylık vsd ve pda acik kalp ameliyatı oldu 1 hafta oldu yani daha yeni çok şükür hiç birşey korktuğum gibi olmadı 1 hafta hastane de kaldık 2 yoğun bakımda kaldı şuan genel durumu çok güzel korkmayın onlar gerçekten çok güçlüler ve çok hızlı iyilesiyorlar

Back