bebeği 3 buçuk aylık ve emmek istemiyor :((

Gündüzlerimiz tam bi kabus uykudan uyanırken verebilirsem verdim yoksa kesinlikle almıyo çok yorucu bi süreç rabbim bütün annelere sabır versin

Gündüzlerimiz tam bi kabus uykudan uyanırken verebilirsem verdim yoksa kesinlikle almıyo çok yorucu bi süreç rabbim bütün annelere sabır versin
Çok haklısınız, bende aynı sorunları yaşadım yaşıyorumda.Birde benım bebeğim gazlı az az ,sık sık emdiği için gazı daha çok birikiyor.Geceleri kaç defa acile gittik bunun yüzünden.Ama ekbesine geçerseniz rahatlarsınız diyorlar.Bense 1 yaşına kadar rahatlamayacağim düşüncesindeyim

Kaç aylıkki sizin bebeğiniz gaz sorunuda çok zor

E="busraug_1, post: 37269951, member: 553462"]Canım aynı şey şuan başımda kızım birden memeyi reddetmeye başladı 1 hafta oldu mücadele ediyorum gece ve bazende uykuluyken alıyo biberon çekmeyi bilmiyo kaşıkla çok zahmetli ki zaten öylede içemiyo resmen kendimi gördüm merak ettim ama nasıl şimdi bebeğiniz bıraktımı tamamen[/QUOTE]
Epey mücadele verdim .hep sagdim .o yüzden sutum kesilmedi.sagip kasikla verdim.biberonalnadigi iiçin.şuan 6bucuk as ylik oldu kizim.bu zamana kadar hep emzirdim .ne kadar emdiyse .uykuda falan..kilosu da iyi .seyrek emmesine ragmen.tek gogusumu verdim her emmedi .diğerine geçmiyor dum.şuan ek gidaya geçtik beni emmiyor çok seyrek emiyor.sutim de azaldi.senin bebegin nasil oldu.emiyordur inşallah kuzun.

bebeğim 6 aylık oldu ve düzeldi.artık annesini tanıyor ve emiyor..sabırlı olun düzeliyor
Yazıyı yazali çok olmuş ama yinede sormak istiyorum. Benim kızım uyurkende almıyor . Çaresiz biberonla veriyorum . Beni tanımya başlayınca emmeye başlar mı . Kendimi şuan çok kotu hissediyorum

Kızım 2 aylıkken emmek istememeye başladi. Sadece uyurken emiyordu. Bu yuzden uyku duzeni de bozuldu. Sonra onu da istemedi bu sefer sağip biberonla verdim. Derken 8 aylikti düzeldi. Hatta emmeye çok istekli bir bebek bile oldu. Çok zor bir süreçtir bilirim. Allah kolaylık versin. Bir damla bile çıksa vazgeçmeyin. Bir gün mutlaka düzeliyor.

Bebeğim 3 aylık iki hafta oldu emmek istemiyor uykuluyken emziriyorum. Kendini geri çekiyor işkence yapılıyor sanki. Ayakta sallayarak emzirmeye çalışıyorum bir kaç yurdumdan sonra yine ağlamaya başlıyor. Aç biliyorum ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok strese giriyorum

Bu topiği başından beri kaç kez okudum bilmiyorum. Benimki de yaklaşık bir aydır zorla emiyor. Yarım gün çalışmaya başladım aç kalmasın diye az az mama verdi annem kaşıkla, mamadan mı oldu anlayamadım. Abisi de 4. aydan sonra emmek istemedi onun gibi olacak diye korkuyorum. Sütüm de azalmaya başladı süt artıran çaylardan da içiyorum .Abisiyle arası 15 ay olduğu için ikisi arasında kalıyorum. Küçükle ilgileneyim ağlamasın derken abisi aç kalıyor. Anne sütünü iş yerinde iyi kötü sağmaya çalışıyorum 60 cc anca çıkıyor, eve gidince kaşıkla veriyorum uyutuyorum doydu diye bide uykusu arasında emziriyorum, 10-15 dakika sonra uyanıveriyor. Kilosunu da evdeki baskülle tartıyorum kucağıma alıp sonra bırakıp, 1 haftadır hep aynı kiloda ona da canım sıkılıyor. Çok yoruldummm, Yarın doktora gitcez bakalım ne diyecekk..

3.ve 4 ayda büyüme atakları geçiriyorlar ondan binada emmek istemiyorlar benimde başına geldi ben yürüyerek sürekli emzirdim.sagdim verdim.sık sık bunu tekrarladım .çok şükür şimdi emiyor sizde öyle yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…