bebeği 3 buçuk aylık ve emmek istemiyor :((

hilal1990

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
24
0
16
34
Tekirdağ
bebeğim 3 buçuk aylık birkaç gündür emmeyi istemiyor resmen beimle savaşıyor emmemek için neredeyse ayaklanıp kucağımdan kaçacak. Sadece uyumaya yakın ve mayıştığı zaman emiyor. daha önce hep emmek isterdi. açlıktanda ağlıyor ama yine de emmiyor mama mı versem sütümü mü sağsam yoksa biraz aç burakıp dirensem mi bilemedim ne yapmalıyım? yardım!!!

arkadaşım sakım vazgeçme sabret emecektir mama versen bile sakın biberonla verme kaşıkla ver biberona alışınca meme emmek istemez kolay gelsin

Benimkide 15 gundur emmiyo sagip veriyorum artik azaldida sutum mama vermeyede basladim uyuyunca ve mayinca emiyor sadece bide dr u
İnatlasma geri doner dedi ama benim pek umudum yok

Benimkide 15 gundur emmiyo sagip veriyorum artik azaldida sutum mama vermeyede basladim uyuyunca ve mayinca emiyor sadece bide dr u
İnatlasma geri doner dedi ama benim pek umudum yok

kızlar sakın vazgecmeyın aynı sorunu bızde yasadık yaklasık 20 gun surdu bırakıcak dıye cok korktum emmek ıstemıyordu aglıyordu dedığinız gıbı uyutmaya calışıp mayısınca emıyor yada yenı uyandıgında emıyordu mama vermeyın sızı bırakabılır bu donemde cunkı 2 gundur cok sukur tekrar emmeye basladı sabredın bence

Cnm benım kızımda 15 gundur emmıyo sagıyorum sadece gece emıyo bakalım nereye kadar

bebeklerin 3 le 5.ay reddetme dönemi olurmuş oğlumda 3.ayda istemedi ve 1 ay sürdü bu durum ısrarla verdim ayakta hoplata zıplata çok şükür aldı tekrar vazgeçme canım bırakıp mama verirsen sütünde azalır biter değişik şekillerde emzirmeye devam et inşallah uzun sürmez hemencik alır

sabretmelisin bence de canım. biberon verme benım oglum 1 hafta hastanede kaldı dogdugunda bıberon verdıler taı sonra 20 gun hıc ememedı zorla tutturmayı basardım ama bıberonla bırlıkte gıttık. bıberon hızına kolaylıgına alısan cocuk memeyı reddedıyor bı sure sonra.

6. aya kadar ayda bir kaç bu krizleri yaşadık...
İki üç gün emmek istemiyor, dediğin gibi yürüyebilse kaçacak duruma geliyordu..
Aslaa mama vermeyi düşünmedim, asla..
Ne mi oldu? 23. aya kadar emzirdim
Az sabır... Çok acıkınca nasıl yapışıyor gör
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah...

sanırım bu bebeklerin hepsinde oluyor. benim kızım da 3 ayına girerken reddetti bir dönem 2 hafta filan sürdü ayakta sallayarak emzirdim. arada mama da verdim çok dolunca göğsüm sağıp verdim biberonla erdim ama günde iki kereden fazla vermedim ısrarla emzirdim. çok şükür atlattık sizinki de geçer merak etmeyin ısrarla emzirin.

3.5 aylık kızm var.bir haftadan beri emmek istemiyor.uykuda emziriyordum ve mayışmışken.dün gece mayısık halde bile bastı çığlığı.emmedi ne yaptımsa.ne yapabilirm.

3.5 aylık kızm var.bir haftadan beri emmek istemiyor.uykuda emziriyordum ve mayışmışken.dün gece mayısık halde bile bastı çığlığı.emmedi ne yaptımsa.ne yapabilirm.

aynı sorunu bende yasıyorum ama bunun tek suclsu benım kızım 2kılo dogdu hep dıger bebeklerle kıyasladım ve zayıf dıye bıboran verdım sımdı ıstemıyordu memeyı bıborunu verınce saldırıyor bende dunden berı hıc bıberon vermedım bugun kendı cok acıktıgı zaman mecbur aldı emmedıgı ıcınde sutum azalmaya basladı rabbım yardımcımız olsun cok zor bu arada kızım bulık ola ayın 27sınde 4 aylık olacak

kızlar hepinize teşekkür ederim. valla her yolu denedim mama bile verdim ama inat onu da yemiyor. biberonda almıyor zaten. daha sonra biraz emmeye başlamıştı birkaç hafta emdi ama yine emmemeye başladı mutfakta davlumbaz açıyorum bazen öyle emiyor. çişi de azaldı napıcamı şaşırdım nasıl bir inat bu bilmiyorum ki artık dediğiniz gibi çok acıkınca emiyor gerçi. inş zamanla düzelir hepiniz sağolun canlarom :)

benimde bebeğim 4 buçuk aylık ve 1 buçuk aydır mücadele veriyorum.sadece uykuda emiyor.bazen anlayıp basıyo çığlığı.kilosuda az diye 2 gündür bir öğün mama veriyorum.her pozisyonu denedim nette okumadığım yazı kalmadı bunla ilgili.doktoru yapabilcek bişey yok geçer diyo.kafayı yiyicem.ne zor bişey bu.

3.5 ayligiz ve bir haftadir bu sorun bizde var umarim duzelir

Adet görüyor musun? Benim farkettiğim birşey oldu. Ben geçen ay adet görmeye başladım. Adetten önce emmede problem başladı. Adet bitince emmesi düzeldi. Şimdi adet olacağım yine emmiyor.
Ya da diş etleri ağrıyor olabilir.

Sagol cevabin icin.. Yok adet gormuyorum, uyku sersemligi disinda asla emmiyo ama en iyi gece emer oldu.. Dun kaka ve cis de nerdeyse hic yapmayinca kahroldum artik, bizimki biberon da almiyor.

kızlar 5 aylık kızım var ve ben 3 aydır biberonla sağıp veriyorum çünkü emmiyor aç aç biberonu bekliyor doğru dürüst ağlamıyor bile biberonu verince apaur küpür emiyor aç bırak diyorlar ama nasıl bırakim bi kere 5 saat bekledim yok istemiyor itiyor memeyi uyurken emiyor sadece bende gece kalkıyorum sütüm kaçmasın diye emziriyorum gündüzde hep sağıyorum öyle yada böyle anne sütü alıyor ebemizde 6 aya kadar sabret dedi ek gıdaya geçicez dedi rahatlicaz dedi bende kafama takmıyorum artık sağıyorum veriyorum ilk kafama taktım sütüm kaçtı o yüzden size tavsiyem kahr olup sütünüzü kaçırmayın sağın verin düzenli aralıklarla sonuçta önemli olan anne sütü almak

kesinlikle mama verme acıkınca nasılsa emecek
tecrube konuşuyor benim kızımda 5 ay emdi ama binbir zorlukla
mama verdim vermez olaydım mamaya biberona alıştı beni hepten bıraktı
sana tavsiyem aç kalır diye sakın üzülme
nasılsa acıkınca emecek

Kızlar bnmde bebeğim 3.5 aylık ve iki üç gündür bnmde bebeğimde böle bi sorun var bu akşam tam 5 saat emmedi uyku halinde ve mıyışıkken emiodu onuda yapmio bizimki hep kucakta hoplata zıplata da emmio ağlamioda bn uğraştıkça eşimde toktur ağlatma çocuu diodu en son sağ getir dedi biberon almayan hanım sultan biberona bi saldırış saldırdı şok oldm daha önce biberon vermeye çalıştıım da öğürüp kusuodu şimdide beni emerken öle yapio alsada çok çabuk bırakio off off napıcaz bunlarla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…