kızlar 5 aylık kızım var ve ben 3 aydır biberonla sağıp veriyorum çünkü emmiyor aç aç biberonu bekliyor doğru dürüst ağlamıyor bile biberonu verince apaur küpür emiyor aç bırak diyorlar ama nasıl bırakim bi kere 5 saat bekledim yok istemiyor itiyor memeyi uyurken emiyor sadece bende gece kalkıyorum sütüm kaçmasın diye emziriyorum gündüzde hep sağıyorum öyle yada böyle anne sütü alıyor ebemizde 6 aya kadar sabret dedi ek gıdaya geçicez dedi rahatlicaz dedi bende kafama takmıyorum artık sağıyorum veriyorum ilk kafama taktım sütüm kaçtı o yüzden size tavsiyem kahr olup sütünüzü kaçırmayın sağın verin düzenli aralıklarla sonuçta önemli olan anne sütü almak
merhaba biiir gerçi konu açılalı olmuş biraz ama senin yaşadığın durumu aynen yaşıyorum bebeğim 3 aylık bu ay emmediği için sağıp verdim sütümü.merak ettiğim ve çok istediğim şey acaba bebeğim 6.aydan sonra emer mi?yoksa bu emmeme durumu böyle devam edecek m:2:i((senin bebiş sana döndü mü çok merak ettim umarım mesajımı görür ve cevap yazarsın...umarım emiyordur...