• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği 3 buçuk aylık ve emmek istemiyor :((

kızlar 5 aylık kızım var ve ben 3 aydır biberonla sağıp veriyorum çünkü emmiyor aç aç biberonu bekliyor doğru dürüst ağlamıyor bile biberonu verince apaur küpür emiyor aç bırak diyorlar ama nasıl bırakim bi kere 5 saat bekledim yok istemiyor itiyor memeyi uyurken emiyor sadece bende gece kalkıyorum sütüm kaçmasın diye emziriyorum gündüzde hep sağıyorum öyle yada böyle anne sütü alıyor ebemizde 6 aya kadar sabret dedi ek gıdaya geçicez dedi rahatlicaz dedi bende kafama takmıyorum artık sağıyorum veriyorum ilk kafama taktım sütüm kaçtı o yüzden size tavsiyem kahr olup sütünüzü kaçırmayın sağın verin düzenli aralıklarla sonuçta önemli olan anne sütü almak:emir_bebek:

merhaba biiir gerçi konu açılalı olmuş biraz ama senin yaşadığın durumu aynen yaşıyorum bebeğim 3 aylık bu ay emmediği için sağıp verdim sütümü.merak ettiğim ve çok istediğim şey acaba bebeğim 6.aydan sonra emer mi?yoksa bu emmeme durumu böyle devam edecek m:2:i((senin bebiş sana döndü mü çok merak ettim umarım mesajımı görür ve cevap yazarsın...umarım emiyordur...

merhaba biiir gerçi konu açılalı olmuş biraz ama senin yaşadığın durumu aynen yaşıyorum bebeğim 3 aylık bu ay emmediği için sağıp verdim sütümü.merak ettiğim ve çok istediğim şey acaba bebeğim 6.aydan sonra emer mi?yoksa bu emmeme durumu böyle devam edecek m:2:i((senin bebiş sana döndü mü çok merak ettim umarım mesajımı görür ve cevap yazarsın...umarım emiyordur...

merhaba canım;
maalesef bebeğim bana dönmey bırak iycene beni bıraktı.. ek gıdaya 6. ayın sonunda başladım ve nasıl ek gıdaya geçtik bebeğim beni daha az emmeye başladı hani geceler emyordu ya şte o emmeleri dahada azaldı o dönem ve ben gündüzde sağmaktan o kadar yorulmuştum k bende ek gıdaya geçince sağmaya bıraktım ve benm süt hoop gitti... bebeğim dönüm bakmadı bile memelerime... o ek gıdadan oldukça memnundu :)) umarım sennki benimki gbi olmaz

bebeğim 3 buçuk aylık birkaç gündür emmeyi istemiyor resmen beimle savaşıyor emmemek için neredeyse ayaklanıp kucağımdan kaçacak. Sadece uyumaya yakın ve mayıştığı zaman emiyor. daha önce hep emmek isterdi. açlıktanda ağlıyor ama yine de emmiyor mama mı versem sütümü mü sağsam yoksa biraz aç burakıp dirensem mi bilemedim ne yapmalıyım? yardım!!!

Cnm ısrarla vermeye devam et daha çok kücük emmeyi bırakması saglıgı için iyi olmaz doktorumuz söylemişti bize göğüs ucuna tatlı recel gibi bişey sür demişti birde sigara kullanan annelerın sütü acı olurmus bebek emmek istemezmiş salatalık elma bunlar sütü tatlandırırmış bol bol tüket .bir süre oda direnecek emmek istemicek hatta kusmsya yeltenecek eger hiç almazsa agzına sütünü sağ öyle içir cnm .birde bazı bebeklerin duyuları cok acık olurmus etrafına bakmktan ememezmiş benim bebişimde böyleydi sessiz bir odada mümkünse karanlıkta emzirilmesi tavsiye ediliyor ...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba canım;
maalesef bebeğim bana dönmey bırak iycene beni bıraktı.. ek gıdaya 6. ayın sonunda başladım ve nasıl ek gıdaya geçtik bebeğim beni daha az emmeye başladı hani geceler emyordu ya şte o emmeleri dahada azaldı o dönem ve ben gündüzde sağmaktan o kadar yorulmuştum k bende ek gıdaya geçince sağmaya bıraktım ve benm süt hoop gitti... bebeğim dönüm bakmadı bile memelerime... o ek gıdadan oldukça memnundu :)) umarım sennki benimki gbi olmaz

yaa üzüldüm canım...ben de geceleri emzirmeye çalışıyorum ama uyku sersemiyken veya uyurken emiyo...o da çok verimli mi bilemiyorum:((ben de sağmaya devam arada deniyorum...1-2 dakika emip bırakıyor...seninki nasıldı biraz emip bırakıyo muydu yoksa hiç mi emmiyordu?bi de 6.aya kadar sadece anne sütüyle mi devam ettin?ben acaba sağarak 6.aya kadar sütümü yetirebilir miyim onu düşünüyorum

yaa üzüldüm canım...ben de geceleri emzirmeye çalışıyorum ama uyku sersemiyken veya uyurken emiyo...o da çok verimli mi bilemiyorum:((ben de sağmaya devam arada deniyorum...1-2 dakika emip bırakıyor...seninki nasıldı biraz emip bırakıyo muydu yoksa hiç mi emmiyordu?bi de 6.aya kadar sadece anne sütüyle mi devam ettin?ben acaba sağarak 6.aya kadar sütümü yetirebilir miyim onu düşünüyorum

cnm gece emiyordu 15 dk 20 dk emdiği oluyordu 6ay sağarak anne sütü ile besledim sadece çok zor oldu ama başardım sağmak çok zor çünkü 2 saatte bir hep sağdım sütümde vardı emseydi zaten halen gelirdi sütüm. benimde ilk zamanlar hep az emdi 2-3 dk bende hep 1,5 saate bir kalktım verdim sonra baktım biberonla daha çok emiyor geceleri biberonla veridm vve hanım biberona alıştı. sık sık sağ sütünü çaylar falan iç düzenli sağarsan gelir son ay gerçi benim azalmaya başlamıştı allahtan yengeminde bebeği var ondan süt aldım hep. çok zor valla ama sen yinede emzirmeyi bırakma hep dene

cnm gece emiyordu 15 dk 20 dk emdiği oluyordu 6ay sağarak anne sütü ile besledim sadece çok zor oldu ama başardım sağmak çok zor çünkü 2 saatte bir hep sağdım sütümde vardı emseydi zaten halen gelirdi sütüm. benimde ilk zamanlar hep az emdi 2-3 dk bende hep 1,5 saate bir kalktım verdim sonra baktım biberonla daha çok emiyor geceleri biberonla veridm vve hanım biberona alıştı. sık sık sağ sütünü çaylar falan iç düzenli sağarsan gelir son ay gerçi benim azalmaya başlamıştı allahtan yengeminde bebeği var ondan süt aldım hep. çok zor valla ama sen yinede emzirmeyi bırakma hep dene[/QU,
senin yaşadığını aynen yaşadım...hep 2-3 dk emdi...sonra da biberona alıştı...sağma konusunda sen çok gayret etmişsin gerçekten...umarım ben de senin gibi gayretli olabilirim...gündüzleri ara ara deniyorum ama hemen ağlamaya başlayınca moralim bozuluyo...gece bi nebze daha iyi emiyo...bi gün emer diye umutla bekliyorum...çok teşekkürler paylaşımın için ...

cnm gece emiyordu 15 dk 20 dk emdiği oluyordu 6ay sağarak anne sütü ile besledim sadece çok zor oldu ama başardım sağmak çok zor çünkü 2 saatte bir hep sağdım sütümde vardı emseydi zaten halen gelirdi sütüm. benimde ilk zamanlar hep az emdi 2-3 dk bende hep 1,5 saate bir kalktım verdim sonra baktım biberonla daha çok emiyor geceleri biberonla veridm vve hanım biberona alıştı. sık sık sağ sütünü çaylar falan iç düzenli sağarsan gelir son ay gerçi benim azalmaya başlamıştı allahtan yengeminde bebeği var ondan süt aldım hep. çok zor valla ama sen yinede emzirmeyi bırakma hep dene

senin yaşadığını aynen yaşadım...hep 2-3 dk emdi...sonra da biberona alıştı...sağma konusunda sen çok gayret etmişsin gerçekten...umarım ben de senin gibi gayretli olabilirim...gündüzleri ara ara deniyorum ama hemen ağlamaya başlayınca moralim bozuluyo...gece bi nebze daha iyi emiyo...bi gün emer diye umutla bekliyorum...çok teşekkürler paylaşımın için ...

rica ederim cnm benimkide öyleydi memeyi gördüğü an çığlık çığlığa ağlıyordu çok yıpratıcı bi olay... sen yine dene önce sonra biberon verirsin inş. düzelir.

bebeğim 3 buçuk aylık birkaç gündür emmeyi istemiyor resmen beimle savaşıyor emmemek için neredeyse ayaklanıp kucağımdan kaçacak. Sadece uyumaya yakın ve mayıştığı zaman emiyor. daha önce hep emmek isterdi. açlıktanda ağlıyor ama yine de emmiyor mama mı versem sütümü mü sağsam yoksa biraz aç burakıp dirensem mi bilemedim ne yapmalıyım? yardım!!!

Benimkide 15 gundur emmiyo sagip veriyorum artik azaldida sutum mama vermeyede basladim uyuyunca ve mayinca emiyor sadece bide dr u
İnatlasma geri doner dedi ama benim pek umudum yok

Kızlar bnmde bebeğim 3.5 aylık ve iki üç gündür bnmde bebeğimde böle bi sorun var bu akşam tam 5 saat emmedi uyku halinde ve mıyışıkken emiodu onuda yapmio bizimki hep kucakta hoplata zıplata da emmio ağlamioda bn uğraştıkça eşimde toktur ağlatma çocuu diodu en son sağ getir dedi biberon almayan hanım sultan biberona bi saldırış saldırdı şok oldm daha önce biberon vermeye çalıştıım da öğürüp kusuodu şimdide beni emerken öle yapio alsada çok çabuk bırakio off off napıcaz bunlarla yaa

Merhabalar kızlar bizim bu sorunumuz 3 aylıkken başladı tam 2 buçuk ay yaşadık..çığlık çığlığa ağlıyor.kendini geri atıyordu..ayakta mi emzirmedim,karanlığı mi denemedim,atmasyon sarklir mi söylemedim bazen onla birlikte ben de ağladım.,sinirlerim yıprandı amaaa sonra geçti...simdi 10 ayligiz allaha şükür görünce saldiriyor...size tek tavsiyem sabir sabir...geçecek merak etmeyin başka yollara gitmeyin biberon kesinlikle vermeyin o zaman daha da uzaklaşır..sadece sabredin kızlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar kızlar bizim bu sorunumuz 3 aylıkken başladı tam 2 buçuk ay yaşadık..çığlık çığlığa ağlıyor.kendini geri atıyordu..ayakta mi emzirmedim,karanlığı mi denemedim,atmasyon sarklir mi söylemedim bazen onla birlikte ben de ağladım.,sinirlerim yıprandı amaaa sonra geçti...simdi 10 ayligiz allaha şükür görünce saldiriyor...size tek tavsiyem sabir sabir...geçecek merak etmeyin başka yollara gitmeyin biberon kesinlikle vermeyin o zaman daha da uzaklaşır..sadece sabredin kızlar...

Ben 4 bucuk ay oldu uykulu emziriyorum kac ay surdu inatlasmasi nasil geri dondu memeye yardim edermisiniz.

Benim bebeginde suan 3ayluk ve dunen beri emmek istemiyotr.3 4 saat ac birakiyorum acikir emer diye.yok nerde 5 saat geciyor.yine istemiyor.dun cok zorladim.inatkasmamak gerekiyuormus sanirim.bugun cok israr etmedim.ama ayakta sallaya sallaya emziriyorum.ter bosaliyor uzerimden.yawrucuk biberon almiyor.sagip kasikla vermek cok zamanimi aliuor.onu da zaten istemoyr doke doke ne icerse diyorum.ne yapicam bilemiyorun.doymuyor .ama emmiyor da mama da vermiyorum.istemiyor.sen naptin.tecrubelerini yazarsan sevinirim.

Emmek henüz reflex durumunda birakamaz yani.benim de ilk kizimda basima gelmişti uykuda vermeye devam ettim tam dalmak üzereyken baslatiyordum.normal düzenine dondu.vermeyince sut azaliyor ve bebek hic almak istemiyor boyle olunca.sütü azaltmamaya gayret etmek lazim

İnatlasmasi 2 buçuk 3 ay surdu geri dönüş zamanıyla ise dönüş zamanım ayniydi Belki gün içinde beni ozlemesinin de etkisi vardi çok olmus mesaj yazali inş sorunumuz duzelmistir

Kızlar benim de bebeğim 5 aylık ve son 1 aydır emmek istemiyor. Bazen 1 dakika emip bırakıyor, bazen görür görmez ağlamaya başlıyor... Sütüm yetmediği için günde 2 defa biberonla mama veriyordum doğduğundan beri, sanırım onun rahatlığına alıştı. Zor bir durum, inşallah düzelir. İlk 2 ay göğüs ucu yaralarından ağrılarından çok acılar çektim, onlar geçti şimdi de bu durum başladı :2:

merhaba kızlar, aynı sorunu şuan bende yaşıyorum.bebeğim 3 ay 1 haftalık 2 hafta önce emmek istemedi ve dikkati dağilıyordu emerken.Kuzenim çocuk doktoru karanlıkta emzir dedi denedim 1 hafta güzel emdi şimdi yine bıraktı.Birazda üşütmüş galiba doktor kulakta hafif kızarıklık var dedi.Bilmiyorum napsam,aç aç uyuyor yavrum.Aaa birde bizim hala gaz sanclarımız devam ediyor o da ayrıca dert.Off offf

Benim bebeginde suan 3ayluk ve dunen beri emmek istemiyotr.3 4 saat ac birakiyorum acikir emer diye.yok nerde 5 saat geciyor.yine istemiyor.dun cok zorladim.inatkasmamak gerekiyuormus sanirim.bugun cok israr etmedim.ama ayakta sallaya sallaya emziriyorum.ter bosaliyor uzerimden.yawrucuk biberon almiyor.sagip kasikla vermek cok zamanimi aliuor.onu da zaten istemoyr doke doke ne icerse diyorum.ne yapicam bilemiyorun.doymuyor .ama emmiyor da mama da vermiyorum.istemiyor.sen naptin.tecrubelerini yazarsan sevinirim.
Canım aynı şey şuan başımda kızım birden memeyi reddetmeye başladı 1 hafta oldu mücadele ediyorum gece ve bazende uykuluyken alıyo biberon çekmeyi bilmiyo kaşıkla çok zahmetli ki zaten öylede içemiyo resmen kendimi gördüm merak ettim ama nasıl şimdi bebeğiniz bıraktımı tamamen

merhaba kızlar, aynı sorunu şuan bende yaşıyorum.bebeğim 3 ay 1 haftalık 2 hafta önce emmek istemedi ve dikkati dağilıyordu emerken.Kuzenim çocuk doktoru karanlıkta emzir dedi denedim 1 hafta güzel emdi şimdi yine bıraktı.Birazda üşütmüş galiba doktor kulakta hafif kızarıklık var dedi.Bilmiyorum napsam,aç aç uyuyor yavrum.Aaa birde bizim hala gaz sanclarımız devam ediyor o da ayrıca dert.Off offf
Meraba benim kızımda da aynı sorun var 3 aylık bir haftadır memeyi reddediyo gündüzleri gece uykuluyken alıyo ama zorla sizinki düzeldimi acaba :(

Bebeğiniz düzeldimi :(benim yawrum da aynı durumda şimdi

Bebeğiniz düzeldimi :KK43:benim yawrum da aynı durumda şimdi
merhaba bebeğim tam düzeldi diyemem arasıra güzel emiyor bazende eskisi gibi azcık emip redediyor.Mama denedik onuda almadı.ayın 22 sinde kontrolümüz var kılosu eğer yeterınce artmamışsa doktor mama başlıycak muhtemelen.birde ekbesine baslıycaz.Bu sırada emzirmeye devam edeceğim.Tafsiyem almıyor diye vazgeçmeyın moralinizide bozmayın elinizden geleni yapın onun dışında üzmeyın kendinizi :)

Back