- 8 Kasım 2023
- 61
- 16
- 8
- 30
- Konu Sahibi geblktsorlr
-
Devit 3 50 bin yazıyor benimki ama bebeğimin kin de de simdi baktım aynısı yazıyor doğru yere baktıysam. Devit3 e baktığımda 3 yasından küçüklere verilmiyor görünce korktumKaç binlikler
Nasıl yani d vitamini tektir 3 yaş vs yok ki . Zaten tek damla verdiniz sorun yok kiDevit 3 50 bin yazıyor benimki ama bebeğimin kin de de simdi baktım aynısı yazıyor doğru yere baktıysam. Devit3 e baktığımda 3 yasından küçüklere verilmiyor görünce korktum
Ben aynı hatayı yaptım yeni doğduğunda üstelik. Bişey olmadı çok korkmuştum. Yüksek oldugundan yetişkinlerin 3 gün verme sonra ver.merhabaa. Üç aylık kızım var günlük d vitamini kullanıyorum bugünde kullndım fakat yakınlarında kendim gebelikte kullandığım devit 3 damlayı gördüm şişeleri aynı bebeğime vermiş olmaktan korkuyorum. Başına gelen var mı bugün biraz huzursuz da korkuyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Bunu yeni görüyorum verdim sonrasında ama unuttuğum günler oluyordu birbirini tamamlar inşallah teşekkür ederimBen aynı hatayı yaptım yeni doğduğunda üstelik. Bişey olmadı çok korkmuştum. Yüksek oldugundan yetişkinlerin 3 gün verme sonra ver.
BebeğimeYanlış anlamazsanuz eğer , eğer maddi durumunuz kötü degilse başka bir d vitamini kullanmanızı tavsiye ederim.Ben düzenli kullanıldığım halde kan tahlilinde eksik çıkmıştı.
Yanlış anlamazsanuz eğer , eğer maddi durumunuz kötü degilse başka bir d vitamini kullanmanızı tavsiye ederim.Ben düzenli kullanıldığım halde kan tahlilinde eksik çıkmıştı.
Teşekkür ederimTek damla verdiyseniz sorun olmaz. Devletin verdiği sanırım hepsi ayni. Eğer alanilirseniz ocean 400 ui olandan alın
Yoo degil, 400u var 600u var 800 var 1000 var 30000 var ve 50.000 var.Devit 3 tek form arkadaslar, yaslisi colugu cocugu herkes ayni urunu kullaniyor, kullanilan damla sayisi degisiyor sadece.
Estağfirullah çok teşekkür ederim. Zaten bebeğime pedia d kullanıyorum şişe benzerliğinden bu durumu yaşadım sağolun
Dogrudur biz hep 50 binligini aldigimiz icin.Yoo degil, 400u var 600u var 800 var 1000 var 30000 var ve 50.000 var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?