- Konu Sahibi birkedilianne
Bence oda şart ya. Park beşik yanınızda Yatsa bile o kadar çok eşyası oluyor ve her geçen gün artıyor ki oda tam bir toparlayici. Gardrop da sizinkiler bebisinkiler filan insanı bunaltir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de planım o yönde ama büyük konuşmak da istemiyorumBen ayirdim iyi ki ayirmisim diyorum. Bu biraz yetistirme ile alakali. Ben montessoriye gore yetiştirdim. Ha noldu 3 yasinda bebe bana sen bana karisamazsin ben bir bireyim diye atar yapiyor.
Ben park yatak almistim. Kizim 4 yasına kadar yatti sonra kardesi yatti.Odasini da 4 yastan sonra sorunsuz kullandı. Park yataklar kullanıslı oluyor ben öneririm saglıkla gelsin bebeğinizMerhaba hanımlar.
9 aylık evliyim ve 18 haftalık hamileyim. Bir oğlum olacak Allah'ın izniyle.
Kafamı çok karıştıran bir konu var. Tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum.
Öncelikle yatak odamdaki gardırobumda bebeğin kıyafetleri ve eşyaları için oldukça fazla alanım var.
Bundan dolayı ilk başlarda park beşik alırım, odasını biraz daha büyüyünce yaparım diye düşünmüştüm.
(Biraz da oğlumun sevdiği ve sevmediği şeylerin keşfi ile birlikte yaparız diye. )
Ancak şu montessori yataklı konsept odalar çok hoşuma gidiyor ve acaba odasını yapsam mı diyorum bazen.
Sizce ne yapmalıyım?
Gereksiz mi acele ediyorum acaba?
Geri kalan bütün eksiklerimizi erkenden tamamladık tezcanlılığım yüzünden.
NOT: Oda yaparsam anne yanı beşiği de alacağım.
Rabbim sağlıkla kavuştursun..Merhaba hanımlar.
Öncelikle yatak odamdaki gardırobumda bebeğin kıyafetleri ve eşyaları için oldukça fazla alanım var.
Bundan dolayı ilk başlarda park beşik alırım, odasını biraz daha büyüyünce yaparım diye düşünmüştüm.
(Biraz da oğlumun sevdiği ve sevmediği şeylerin keşfi ile birlikte yaparız diye. )
Ancak şu montessori yataklı konsept odalar çok hoşuma gidiyor ve acaba odasını yapsam mı diyorum bazen.
Sizce ne yapmalıyım?
Teşekkür ederim bunu da düşüneceğim. Yanımda yatırmam elbette ama 1 yaşına kadar muhtemelen bizim odamızda kendi beşiğinde olmasını planlıyorum bakalımRabbim sağlıkla kavuştursun..
Size tavsiyem bebeğinize odanızı yapın ve doğumdan sonra geceleri olmasa bile gündüzleri odasında uyutun..
6 -7 aylıkkende mümkünse odasında yatırın..
Ben yapmadım ve bir zaman sonra oğlum benimle yatmaya başladı..
Bu eşim ile aramda çok büyük problemlere sebep oldu..
Ah çok teşekkür ediyorum. Bende park yatakların çok kullanışlı olduğunu duyuyorum çevremden de. Kızınız uyku eğitiminde vs hiç sıkıntı yaşamadı mı? Park yatak odanızda mı durdu yoksa başka bir odada mı acabaBen park yatak almistim. Kizim 4 yasına kadar yatti sonra kardesi yatti.Odasini da 4 yastan sonra sorunsuz kullandı. Park yataklar kullanıslı oluyor ben öneririm saglıkla gelsin bebeğiniz![]()
Bizde şimdilik eşimle araştırıyoruz mobilyaları filan.Fiyatlar modeller vs... Çok heyecanlı bir süreç gerçekten. Tabi mutlaka ileriki dönemlerde eşyaları fazlalaşacak ve illaki bir odası olacak. Bakalım nasıl yapacağızYani bende tecrübeli değilim ilk bebeğim 3 aylıkbenimde yatak odam ve gardıroplarım müsaitti hatta bir tane şifonyer daha aldım dolmadı bile ama mutlaka ileriye doğru dolacaktır..İlk aylarda zaten odasında bırakıp uyutma şansımız olmuyor.. Heee illa odasında uyuyacağım derseniz de emzirme için geceleri kendi odanız ve bebeğinizin odası arasında mekik dokursunuz.. Yani bence ilk 6 ay bebeğin huyuna göre belki 1 yaşına kadar farklı oda kullanılmayacak gibi..
Ben 6 7 aylıkken ayırmayı düşünüyorum ama bakalım.. Yavaş yavaş oda yapmayı planlıyorum.. Şuan sadece ses ve görüntü alabilmek için mini bir kamera aldımbaşka da birşey almadım odasına dair..
![]()
Bende Park beşik aldım bir süre onu kullanmiyi dusunuyorum odasi var ama odasina daha birsey almadım.Merhaba hanımlar.
Sizce ne yapmalıyım?
Ben park yatagin hakkını gercekten verenlerdenim.İki cocugumda da hic sorun yasamadım ben uyku egitiminde.Oglum dogmadan birkac ay once kizin odasini ayarlayinca cok sevindi ve yatmaya basladi kendisi ..Ah çok teşekkür ediyorum. Bende park yatakların çok kullanışlı olduğunu duyuyorum çevremden de. Kızınız uyku eğitiminde vs hiç sıkıntı yaşamadı mı? Park yatak odanızda mı durdu yoksa başka bir odada mı acabaAllah razı olsun inşallah
![]()
Canım o yatakların etrafı kapalı olanları var ya parmaklıklı. Ben yere sıfır olanını almak istemiyorum. Alt tarafı çekmeceli olanlar var. Hatta kapısı oluyor ayrıyeten. Ondan bir şey olmaz diye düşündüm amaBelki mobilyaların (yatağı, dolabı) alıp diğer eksikleri zamanla tamamlayabilirsiniz. 6aydan sonra yavaş yavaş ayırma çalışmaları yapmak sizin ve bebeğin düzeni açısından faydalı olabilir
Bu arada montessori yatakları bende çok beğeniyorum ama endişelerim var. Bebek büyüyüp hareketlenince, emeklemeye başlayınca geceleri ya da gündüzleri uyanınca oradan düşmez mi ya?![]()