Pekmez :)Arkadaşlar hamilelikte hangi besinler bebeğe kilo ve faydalı benim bildiğim süt peynir yoğurt et yumurta....
Meyvelerden hangisi acabaPekmez :)
takıpdeyım benımde en cok merak ettıgım konulardan bırısı bu .
Muz incir ve kesinlikle hurma yiyinMeyvelerden hangisi acaba
bulgur yiyin bol bol size kilo aldırmadan bebeği besleyen gıdalardan biri oğlum zayıf doğacaktı çok üzülmüştüm son 1 ay her gün kısır yapıp yedim her yemeğin yanına bulgur pilavı yaptım oğlum 4650 gram doğdu ve doğar doğmaz sütüm geldi bu da bulgurun faydasıymış
O süpermiş....
sağlıkla alın kucağınıza inşallah
valla bende duydum ama yedim her canım istediğinde yedim. ona bakarsan yediğimiz herşeyde gdo varArkadaslar bulgurun faydasini bende baya duydum, bide tahin ve hurma var onlarda baya iyiymiş.
YalnızKadin25 haşlanmış mısır demissin. Ben bayilirim haslanmis misira ama gdo lu besinlerin başında mısır yer aliyor, o sebeple hamilelikte pek önerilmiyor mısır. Böyle biliyorum ben. En azından hamileliğin başından beri mısıra ah çeke çeke hayır diyorum, boşa degildir umarım
Orasi öyle canim, eskiden hamileler folik asit ,multivitamin mi aliyolardiki , herseyi besinden aliyorlardivalla bende duydum ama yedim her canım istediğinde yedim. ona bakarsan yediğimiz herşeyde gdo var
aynen öylee. ne bulurlarsa yemişler. Allah'ım bebişlerimizi korusunOrasi öyle canim, eskiden hamileler folik asit ,multivitamin mi aliyolardiki , herseyi besinden aliyorlardi
sanssiziz bu konuda..
Ama bari olabildiğince koruma amacli liste başı olan misiri yemiyim diyorum
Artik ne derece koruyorum bebegimi bilmiyorum tabe
kızlar pekmez bulgur özelliklee ben denedm ve 2ye katladı kilosunuArkadaşlar hamilelikte hangi besinler bebeğe kilo ve faydalı benim bildiğim süt peynir yoğurt et yumurta....
Ben beşinci aydan sonra başlıyım yemeğe....Benim kayinvalidem asiri ama cok asiri sisman simdi kizin genleri ona cekerse bide cok kilolu dogarsa öyle kalirsa diye korkuyorum ve asiri kilo yapacak seyler yemiyorum pekmez yiyorum ama pekmez her türlü cok iyi... oglumda cok pekmez yedim dogdugundan beride yediriyorum hala cünkü cok dogal tatli zarari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?