Bebek İkinci El Bebeğe dair herşey!!! Kalanlar 6. Sayfada

Kızlar lazımlığın kargosu fazla tutuyor.o yüzden manisa ve izmire elden teslim ederim.yada kargosunu kabul edebilirsiniz.
Kullanılmamıştır.müzikli çıngıraklı ve tekerleklidir.

Bu arada anakucağı ve emzirme sütyenleri kargoya verilmiştir.en ısa zamanda takip nosunu özelden yazıcam.

Arkadasım lazımlık için cumadan sözleşiyoruz özelden benden adres istiyorsun burdan satış duyurunu yapıyorsun. Herşeyin bir adabı var. Biraz dikkat edelim böyle şeylere.

beni yanlış anlamayın.sizden ödeme yapmadan adres istedim farkındaysanız.bugün gidip kargoyu ölçtürücektim.az tutsaydı.ödemenizi beklemeden gönderecektim.ama adres yetişmedi.ben lazımlığı götüremedim.dün akşamda size özel mesj gönderdim.kargosu 15 tutyor.ya elden birine vericem yada kargoyu karşılıcak birine vericem diye.
beni yanlış anlamayın lütfen sizden başka 2 kişi daha istedi lazımlığı 25 tl den.yanında da bişeyler istediler.ben onları beklettim.söz verdim dedim.isterseniz sorun.

bende bu kadar fonksiyonu olan 30 tl ye aldığım lazımlığı 5 tl satıcam.özelinize kargonun eni boyu falan fazla geldiği için yazmıştım.mesj gelmedi mi acaba.
ama yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın.havale yaptınız mı kontrol edemedim.adresinizi özele yazmışsınız.zaten lazımlıpı bugün paketlemiştim.hala istiyorsanız yarın gönderiyorum.

kargosu sizden 25 tl diye satışa koydunuz zaten. 20 dedim olmaz dediniz.baska arkadas istiyor dediniz. sonra o arkadas vazgeçince bana 22 teklif ettiniz bende kabul ettim. benden adres isteyip bana birşey sölemeden kargosu çok tutuyor satıştadır diye yazdığınızı görünce kızdım açıkçası. neyse uzatmayalım son düşünceniz nedir ona göre karar verelim artık.

lazımlık kargoya verildi.
anaucağı siirte doğru yola çıktı.
deniz-nehir arkadaşım kıyafetler gelmedi mi?

kızlar bu arada ben aps ile göneriyorum aynı fiyatmış.onda takip no yokmuş galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…