- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
Ben sana dedim bebe time testi yanıltmıyor hayırlı olsun kendine yemene içmene dikkat etEki Görüntüle 2955944
Bugün daha koyu çıkmış ikinci çizgim pazartesiye kadar bekleyip kan vercem. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aynen teşekkürler. Geçen ay değerim 5.9 iken bile görmüştü bebetime. Bu ay 20 tane aldım bu sebepleBen sana dedim bebe time testi yanıltmıyor hayırlı olsun kendine yemene içmene dikkat et
Rica ederim canım değerin şuan 50 lerin üstüne çıkmıştır kişiden kişiye de değişebiliyor beta artışı da canını sıkma bi kere kimyasal oldu diye bidaha olacak diye bişey yok nasip herşey olmayanda bi hayır vardı gözüyle bakmak lazımAynen teşekkürler. Geçen ay değerim 5.9 iken bile görmüştü bebetime. Bu ay 20 tane aldım bu sebepleDikkat ediyorum
Herşeyin hayırlısı tabii kiRica ederim canım değerin şuan 50 lerin üstüne çıkmıştır kişiden kişiye de değişebiliyor beta artışı da canını sıkma bi kere kimyasal oldu diye bidaha olacak diye bişey yok nasip herşey olmayanda bi hayır vardı gözüyle bakmak lazım
Merhaba canım benim değerim 77 iken alttaki gibi bile çıkmamıştı testim bence kesin var pazartesi kan ver sabahtanEki Görüntüle 2955944
Bugün daha koyu çıkmış ikinci çizgim pazartesiye kadar bekleyip kan vercem. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gerçekten mi inşallah benim de yüksek çıkar değerim. Pazartesiyi bekleyemeyebilirim bakalım en geç pazartesi veririm kanMerhaba canım benim değerim 77 iken alttaki gibi bile çıkmamıştı testim bence kesin var pazartesi kan ver sabahtan
Aynı marka testti üstelikGerçekten mi inşallah benim de yüksek çıkar değerim. Pazartesiyi bekleyemeyebilirim bakalım en geç pazartesi veririm kanteşekkürler
Benim geçen ay kimyasal oldu ama hiç bu kadar net olmamıştı 2. Çizgi yine bebetime idi aynenAynı marka testti üstelik
İnşallah hayırlısı olsunBenim geçen ay kimyasal oldu ama hiç bu kadar net olmamıştı 2. Çizgi yine bebetime idi aynen
Yorumun için teşekkürler bende tek benmi görüyorum çizgiyi demiştimEki Görüntüle 2955944
Konunu okuyunca şok oldum.
Kardeşim de öyle düşündü ama sıfırlandı o zaman değerim. Bir de 8 haftalık olurdu şimdi bu değer imkansız 8 hafta için. 10binlerde falan olması lazım 8 haftalık olsa. Kan değerim artıyor ama sabah test yaptım C ile aynı koyulukta çıktıKonunu okuyunca şok oldum.
Bence sen adet olmaya yakın kimyasal geçirirken yumurtlama dönemi geçirdin ve gebesin. İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Âmîn Allahım
Maşallah çok güzel artış. Sağlıkla büyüsün.Eki Görüntüle 2957326
Değerim yaklaşık 5 kat arttı çok şükür 129 olduAllah isteyen herkese nasip etsin ❤
Amin inşallahMaşallah çok güzel artış. Sağlıkla büyüsün.