Tatlı Tarifi Bebe Bisküvili Kakaolu Pasta-Resimli

ellerine sağlık canım harika görünüyor

Ellerine sağlık Nilim.Aç karnıma şu resimlere bakınca uf oldum yane.

alkisalkisalkis

Canim fistik ezmesini sadece süslemek icinmi kullaniyoruz yoksa icinedemi katiyoruz? Katiyorsak hangi asamada katiyoruz? Bide hic bi sekilde pisirme yok degilmi? :kedi:

Canim fistik ezmesini sadece süslemek icinmi kullaniyoruz yoksa icinedemi katiyoruz? Katiyorsak hangi asamada katiyoruz? Bide hic bi sekilde pisirme yok degilmi? :kedi:

süs için kullanıyoruz canım benim ama eğer istersen karışımın içinede katabilirsinopuyorumnanaktan​

bayılırım ben bu pastaya senin yaptığın daha da güzel göründü gözümecokacimcoook
yeğen maşallah çok tatlı cnm :nazar:

ya ben çiğ yumurtalı şeyleri sevmiyorum yumurtasız denerim artık ellerine sağlık

ya ben çiğ yumurtalı şeyleri sevmiyorum yumurtasız denerim artık ellerine sağlık

tamam bitanem ama benim yaptığımda ben yurta tadı hiç almadım onuda belkirteyim yinede sen bilirsin canım benim yumurtasızda olur niye olmasın ki opuyorumnanaktan yapınca foto eklersen sevinirim opuyorumnanaktan​

basit sipsak bi tarife benziyor,bayaga bi arka sayfalarda kalmis one gelsin diye begendigimi belirtmek istedim yorumumla kolay tarifler arayanla lazim olur belki,denenmek uzere not edildi,[tskklr/B]

X