- Konu Sahibi gurbaa prenses
Arkadaşlar,
Kayısı yağı yüze sürülmez, vücut içindir, yüz için kayısı çekirdeği yağı kullanmanız lazım.
Kayısı yağı yüze sürülmez, vücut içindir, yüz için kayısı çekirdeği yağı kullanmanız lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız gurbaaa...bana bak bi ..ben de şöyle yapıom anadın mı ...
şöyle; pamuğa rosense gülsuyu ile siliyorum sonra bebk acı badem sütü ile siliyorum ,hemen üzerine çok iyi brir temizleyici olan ve nemlendiren ayrıca göz morluklarına da iyi gelen badem yağını sürüyom yüzüme güzel de oluyom ha...nar özlü olan sabunum var ama hiç kullanmadım henüz! soğuk ya yüzümü bile zor yıkıom zaten:)) artı bir fısfıslı şişeye nar özlü soda ile elma sirekesini karıştırıp yüzüme fıs fıs ta yapıom leke için ve parlaklık için...
de bakalım iyimi ediyom ,kötümü ,hata kusur yanlış nerede var mı ?:)))
ben komilinin inci tozlu sabununu kullanıyorum memnun kaldım arkadaşlar henüz bi yerim delinmedi,ama inci tozu diye bişeyde satılıyo oda olabilir kullanılmış olan...
acı badem sütünü mü sürüyorsunuz dirseklerinize kremini mi anlamadım?bebak benim cildime ağır geldir biraz.. o yüzden ben de elime dirseklerime falan sürüyorum mis gibi..