Vitrinde baktığımda güzel görünüyorlar aslında bayağı alıcısı da var ben sadece curl it maskarasını aldım ama aşırı dökülüyor. Bu yüzden diğer ürünlerine de güvenemiyorum. Krem allık ve pembe transparan pudrasını denemek istiyorum ama maskarası gibiyse pek güven vermiyor... Deneyim ve yorum için çok teşekkür ediyorum.Rimelini kullandım, vov bir etkisi olmadı ama alerji vs yapmadı o konuda sıkıntım yok. Birkaç kat uygularsanız güzel de oluyor.
Eyeliner'ı güzel bence.
Allık kullandım o da cici.
Rujları zaten güzel.
Ama ben makyaj malzemelerini hep kısa süreli kullanırım öyle gün boyu kalıyor mu kısmını bilmiyorum, kullandığım sürede memnun kaldım, hala gittiğimde o rafları incelerim muhakkak.
Göz kapağım düşük olduğu için pek eyeliner kullanamıyorum ama dudak kalemini deneyebilirim, teşekkür ederim.ben de eyeliner ve dudak kalemlerini kullandım memnun kaldım. Özellikle eyeliner ın kalıcığı gayet iyiydi.
Ben de maskarasını kullandım ve pek sevemedim yine de ön yargı oluşturmadan genel görüş almak istedim. Bakalım genel olarak geri dönüşler nasıl olacak... Size de yorumunuz için teşekkür ederim.Benim pek sevmediğim bir marka
Transparan pudrasını da kullanmıştımVitrinde baktığımda güzel görünüyorlar aslında bayağı alıcısı da var ben sadece curl it maskarasını aldım ama aşırı dökülüyor. Bu yüzden diğer ürünlerine de güvenemiyorum. Krem allık ve pembe transparan pudrasını denemek istiyorum ama maskarası gibiyse pek güven vermiyor... Deneyim ve yorum için çok teşekkür ediyorum.
Rimel kendisi daha çok dökülüyor, şimdi kirpiklerimi de döküyor ama çoğu maskara döktüğü için o konuda pek bir şey diyemiyorumTransparan pudrasını da kullanmıştımkirpikleri mi döküyor rimel mi dökülüyor
Lykd cilt makyaj ürünleri bence cok iyi fondötönden cok memnun kaldımÇoğu ürünü başarısız bence, onun yerine yine uygun fiyatlı Lykd, Lovely, wet n wild, pastel daha performansı yüksek uygun fiyatlı markalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?