O niye huysuz canımKız bırakmıyor yemek yapıp yiyim saat oldu 7 ☹
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O niye huysuz canımKız bırakmıyor yemek yapıp yiyim saat oldu 7 ☹
Ateşi var memeye yapışık tüm gündür artık uçları açıyorO niye huysuz canım
Gecmıs olsun mınıgıme kıyamam ben ona ınsallah kolay cıkartırAteşi var memeye yapışık tüm gündür artık uçları açıyorDis gibi duruyor
Ne kadarlik bebek? Benimkide 7 aylikken cikardi cok huysuzdu o donemAteşi var memeye yapışık tüm gündür artık uçları açıyorDis gibi duruyor
oyy kuzuma, sıkıntısı var demekki annesiKız bırakmıyor yemek yapıp yiyim saat oldu 7 ☹
Toz alip bi sil süpür yeter cnm :)Yanı halıları koltukları yeni yıkattıydımbosa gitti temizliği kullanmadan tozlandılar toplamak niye aklıma gelmediyse benim kafa hep sonradan calısıyor ıste
![]()
Ablada duruyorda ablamizin dersleri yoğun dersleri bitincede bahçeye çıkıyor bı kaç arkadaş edindi onlarla oynuyorlaroyy kuzuma, sıkıntısı var demekki annesi
Ablada abide durmuyormu
Toz alip bi sil süpür yeter cnm :)
Gecmis Olsun canimAteşi var memeye yapışık tüm gündür artık uçları açıyorDis gibi duruyor
Teşekkür ederim canımGecmis Olsun canim
Aynen canim Boş beleş insanlara kafa yormaya degmezonumuze bakalım biz en iyisi
Tam benlik menü12 Ekim pazartesi
Sabah
Kahve
13.00 civari
2 yumurtali kasarli omlet
Bir parca peynir
Dereotu
1 sandwich ekmegi
19.00
4 küçük kofte
4-5 kş bulgur pilavi
Dereotlu yogurt
2 gündür bulgur yedim, hayr olsunbitti artik :)
Su 2t olmuştur
18 ayligiz cnm azilari tamamlıyor onun sancisiNe kadarlik bebek? Benimkide 7 aylikken cikardi cok huysuzdu o donem
Ekmegin beyaz olmasi dışında sorun yok tatlicim :)Kahvaltı 11.30
2 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Maydonoz salatasi
1 tane üçgen peynir
Domates salatalık
1 dilim beyaz ekmek
1 t.k tahin pekmez
Arada azcik sütle neskafe
Akşam 20
5 tane ızgara köfte
Salata
Küçük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 kaşık domates ezmesi
2,5 lt su Spor yok maalesef
Senlikse, fazla olmus demektirTam benlik menüböyle devam et kaptanicem
![]()
Yok kız 3. Sınıf dana zoomdan girmiyo derse okuması yazması çok geri bi öğretmen disleksi var dedi doktora götüreceğim ne disleksi hocam işine gelmiyo bu çocuğun dedim ama genede götüreyim eğer öyleyse disleksi eğitimi farklı oluyormuşKolay gelsin canım 1. Sınıf mı
Valla bende açılsın diyorum yada online eğitiminde bıraksınlar olmuyor böyle ya ..Orta 1 basladi o dersten o derse yok şifresi yok ödevi eba olmazsa zoom o olmadı eba kafam dönüyor artık
Ne güzel olur dilek havamız değişiyordu o bile yetiyordu ya