- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O mide kaznmasi nasi gzl bi duygu zayfladgni hssedio insan resmn:)) tbi sabredip bisi yemzsen:)Yorumladığın için teşekkür ederim cnm
Aynen cnm Zaten son günlerde yesemde hep açım
Ii yolclklar cnm. Nie gdiosunz? Km vardi ordaGunaydinnn
Zuhal ablamm bak menulerin ne kadar saglikli. Acikmadinmi ablacigim :)
Benim ki disinda menuler gayet guzel
Kizlar bugun adanaya gidiyoruz
Fusun abla arrik yeterrrr gercekten col zayif olmak da sana yakismaz
Synn cock sahbi olmk aklma gelck son seydi ama zamni glnce onu da istemeye basliosun:) iyi ki var bnm de oglusumm allah isteyen herkese nasip etsnO
olSun ablasi.cok tatlı.yersin
ama sakin acele etme.herseyin tadi ayri.simdi ogrenciligin tadinı cikar.![]()
Gunaydin kizlarPek iyi bi gün olmamış cnm
Emar niye gece 3 de anlamadım
Abla sen yokken yapmaya calisiyodum ama su okul gec cocuk 1.e basladi cok yogunum yazamiyom artik pekYok kız ne tombalığı sen zaten olduğundan çok zayıf görünüyon
Cnm yavaş vermek iyide zaman uzadıkça sıkılıyoz bıkkınlık geliyor
Bende biran önce vereyimde korumaya geçeyim diyorum
O zaman 2 al 1 ver yapar dururuz
Ayrıca yorumlarınla geri döndüğüne çok sevindim
Keşke herkes birbirine yorum yapsa
Kesinlikle katiliyorum lise sonda sozlenmis biri olaraktan esimi cok seviyorum ama kucuk yasta bukadar sorumluluk cok agirO
olSun ablasi.cok tatlı.yersin
ama sakin acele etme.herseyin tadi ayri.simdi ogrenciligin tadinı cikar.![]()
Sansli bıdık ye bakalim cekirge sıçrar 2 sıçrarKaynanam var canimmm
Bu arada dun ki manti bana - olarak yansidi
vay beee
Kesinlikle psikolojik bu olay kacamak yapincada 10 kilo almis hissediyomO mide kaznmasi nasi gzl bi duygu zayfladgni hssedio insan resmn:)) tbi sabredip bisi yemzsen:)
Hep diyolar ya güzelim yoğurt özellikle göbek yağlarını yakmada faydalıKizlar ya ben bu ara yogurt cok yiyorum ya danki belden gidiyo gibi az daha inim ayni elbisemle foto koycam
Hayrli yolculuklar cnmGunaydinnn
Zuhal ablamm bak menulerin ne kadar saglikli. Acikmadinmi ablacigim :)
Benim ki disinda menuler gayet guzel
Kizlar bugun adanaya gidiyoruz
Fusun abla arrik yeterrrr gercekten col zayif olmak da sana yakismaz
Aynen canm aynen:)) hele midem kazinrken arti cikmissam tam bi hayal kirikligi ama halbuki cok da acim diye geciriorm o zmn icimden:)) sanki anlik aclik bi haftayi telafi edicek gbi:)Kesinlikle psikolojik bu olay kacamak yapincada 10 kilo almis hissediyom![]()
Ben hiç öyle bişey duymadım cnmSlm kizlar birsey sorucam greyfurt iyince gun icinde yesil cay icsem sknti olurmu ?
Ne yazıkki çoğumuz Emel kadar şanslı değiliz en ufak bi kaçamak kaç günümüzün boşa gitmesine neden oluyorAynen canm aynen:)) hele midem kazinrken arti cikmissam tam bi hayal kirikligi ama halbuki cok da acim diye geciriorm o zmn icimden:)) sanki anlik aclik bi haftayi telafi edicek gbi:)
Yogurt cok cok faydali zaten cnm ne iyi yapiosun. Foto koy da gorekKizlar ya ben bu ara yogurt cok yiyorum ya danki belden gidiyo gibi az daha inim ayni elbisemle foto koycam