💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mefkurem - ÇAbuk gellllllll

Storperde 73.8/73.7/0.1/%0.16 unutkan fıstık

EMELin EMELİ 81.6/80.1/1.5/%1.84 süpersin

Htc drg.

Ekim85 101

BBD. 85.8 motivasyonunu arttirmalisin

Uzum328.

Citirkiz

Mimoza197. 57/55.9 /1.1/%1.93 başarilar dilerm

Dunyadamisafir. 71.1/70.2/0.9/%1.27

Canan456. 68 daha çok çalısmalisin

Tek_ben. 104.3

Brcstegul

Ylmzesra 91.6 yüzden haftaya hesaplancak

Bu durumda 2. Ve 3. Yer degistirir kusum tekrar ozur dilerim

1.mimoza1974

2.emelinemeli

3.dunyadamisafir

kızlar beni de alın aranıza bende 78 kiloyum bebek tedavisine baaşlamak için dr a gittim dr ideal kiloma inersem kendiliğinden bebeğimin olabileceğini söyledi po var bende 87 kiloydum yaklaşık 1 yılda işte şu an ki kilom 78 dün tartıldım bebeğim olsun çok istiyorum benide alın aranıza hedefim ayda 6 kilo vermek en azından hamile kalabilmem için baya yol katetmiş olurummm

Asya canim hosgeldin. Canim ben 102 kilodan 92 ye dusup hamile kalmistim inan ve basar rabbim saglikli bebisler versin sana :)

Kizlarrr ben bugun bi yedim kiiiii sabah 4 cesit kizarma yaptim hepsini ayri ayri yogurt ve mayonez ile marina ettim yedim pidede yedim sabah 8 di

Oglede aynini yedim saat 3 tu

Bommmmmmbaaa geliyor

Aksam kendi ellerimle lahmacun yaptim.bir lezzetliydiiiii ben bile sastim ki ilkkez hamur yogurdum actim dusunun neyse 4 tane yedim 2 de ayran saat 7.30 du

Sabah +2 geliyor gibii

sağol canım çok inanıyorum kendime Allahın izniyle başarıcam başarmak zorundayım bebeğim için

Ben 4 yil vajinusmusu yenmeye cabaladim yendik ve hemen allah bebek verdi allah herkesi farkli sekilde imtihan ediyor.

Olur sabret simdi oglum yanida yatiyor ve 9 aylik

Yas kac canim

Ben 4 yil vajinusmusu yenmeye cabaladim yendik ve hemen allah bebek verdi allah herkesi farkli sekilde imtihan ediyor.

Olur sabret simdi oglum yanida yatiyor ve 9 aylik

Yas kac canim

rabbim sana bağışlasın yavrunu 25 yaşındayım 5 ay önce kürtaj geçirdim kalbi atmıyordu kanama başladı şimdi de dr inofolik verdi zayıfla doğal yolla oabilir bebğin dedi bende zaten diyet spor yapıyordum dahada sıktım kemeri

Bebem iyilesti ben hasta oldm kizlar ya cok fenayim bogaz agrsndan konusamiorum bile. Dun eve gec geldik yazamadm bu arada arkdsmn dugunu vardi ordaydik. Utanarak dunku menumu paylasayim hizlica

Sabah
Yulaf kepekli krep iki dilim salam iki dolim cavdar peyniri

Oglen
Yarim dilim kek
Iki kasik bulgr pilavi

Aksam
Cevizli pestil durum ( cok deil )
Yarm dilim kek ( bu da dugunde verilenden, cook guzeldi yalnz yarisini yememek buyuk basarydi )
Biraz da badem

Dunku menumcook kötü ama yaz
ssbah 2 yum haslama peynir domates salatalik çeyrek acma 2 dilim ekmek
Öğlen 3 gibi ssucuk ve 2 dilim ekmek.evden cikiyorfum.aceleye gelDi.
akşam 7 15 gibi 1 gözleme 5 kasik kuru fasulye 2 kasik pilav ,yarim kase pirinç çorbası

Çok gecmiş OLSUN birgulcum.DİKKAT et Kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…