Misafirlerin ne kadar kalacakKizlar ben pek giremiorum uzaktan misafirlerim var vs gez et derken yogun oluyorum olu gibi geliorum eve birde evde is guc.. menuyu takip edemiorum ama kesinlikle cis yemiorum kacirmiorum.. menu bldirimi yapamicam yediklerimi bile sayamiorum. Aklima gelmiyoor.. en son 75 teyim suan.. reglim yaklasti karin agrim flan var biraz skntliyim anlicagnz.. o yuzden kilo bildirimine gelrim ama menu isi zor. Cis yok ama iyi gidiorum o yonden.. sisligim ve gaz sancisi gibi belime kasiklarima vuran agrim her regl oncesi standart agrilarm beni rahatsiz ediuor yeterince..
1ncisi olabilir aslinda.. bide bilgisayardan giren biri de listeyi yapabilirKızlar 2 konuda karar vermemiz lazım
1._bidahaki hafta perşembe bayram. İsterseniz bildirimler çarşamba yapılır yada hiç yapılmaz bi sonraki hafta yüzdeler ikiye bölünür
Çoğunluk nasıl isterse öyle yaparız
2._bildiğiniz gibi bayram ertesi 3 hafta izine gidiyorum. Ben yokken listeyi aranızdan biri yapması lazım. Kim gönüllü olacak
Fikirlerinizi bekliyorum
Zencefil bnm kurtaricim abla balli zncefilli bi cay yap:) gcms olsnBugün okadar keyfim yok
Boğazlarım yanmaya başladı başım ağrıyor heralde hasta olacam inşallah fazlalaşmadan geçer
Bitki çayları içiyorum
Ki bu ne acele bildrm icin:)Bugun bildirimimi verim simdiden
Sabah 10 gibi bi tane zeytinyagli dereotlu pogaca
1 tane kofte kucuk
Domates
Peynir
Oglen elma ve salatalik maydonoz limon karisimi icecegim
Aksam da havuc corbasi ve tavuk salata yiyecegim..
45 dk yuruyus ve 1 saat plates
2lt suyum olur
O kadar hamurişine yine az çıkmış tatlım
Mantıyı yemeyi düşünmüyon inşallah
Kızlar 2 konuda karar vermemiz lazım
1._bidahaki hafta perşembe bayram. İsterseniz bildirimler çarşamba yapılır yada hiç yapılmaz bi sonraki hafta yüzdeler ikiye bölünür
Çoğunluk nasıl isterse öyle yaparız
2._bildiğiniz gibi bayram ertesi 3 hafta izine gidiyorum. Ben yokken listeyi aranızdan biri yapması lazım. Kim gönüllü olacak
Fikirlerinizi bekliyorum
Misafir varkende ne güzel sporu bırakmamışın cnmBugun bildirimimi verim simdiden
Sabah 10 gibi bi tane zeytinyagli dereotlu pogaca
1 tane kofte kucuk
Domates
Peynir
Oglen elma ve salatalik maydonoz limon karisimi icecegim
Aksam da havuc corbasi ve tavuk salata yiyecegim..
45 dk yuruyus ve 1 saat plates
2lt suyum olur
Sağolasın kuzumZencefil bnm kurtaricim abla balli zncefilli bi cay yap:) gcms olsn
Bayram Günü zor olur cnm herkes fırsat bulamayabilirBence persembe sabah yapabilirrizzz yada carsamba olsun
Liste konusunda yrd olamayavilirimm ozlem daha deneyimli o yapsin yada feuza gelirse o
Tatlım sevmiyosan kendine işkence yapmasına sevdiğin başka içecek yapabilirsinSlm kizlar bende menumu yazayim oglani goturcem spora daha giremem hastaneye ugrayacaz vaktim olmaz gec gelirim
Sabah maydanoz ve dereotlarinin saplarini limonla kaynattim yillar once denemistim cok kotuydu.nasil iciyosunuz onu ya tadini duzeltsin diye bol limon sıktım ama damak tadim degismemis hala dem3kki gene 1 bardagi zor ictim
Neyse sabah acilisi onla yaptum sabah h.yum.
Klasik protein agirlikli kahvalti
Oglen gene zorla yarim bardak o sahistan ictim
Ogluma kek yaptim havuclu az onun tadina baktim cok azcik ama komsulara verdim o yuzden 3 gibide bol yogurtlu ispanak aksam bol yuruyecegiz gibi gorunuyo 2 saat falan toplam geldigimd3 sut icerim galiba
Su 1.5 falan olmustur sanirim daha erken
Opuldunyz
Abla niye hepimiz böyle isteksizleştikki bikaç kişi dışında herkesde bi sorun var biri bizi toparlasın yaaaBende menümü yazayım
Bugün pek iyi olmadı
Kafamı kaldıramadım her kalktığımdada cnm tatlı bişeyler istedi
Aralarda 2-3 çk Nutella bikaçtane bisküvi hurma yedim
Kalkınca 1 dil ananas
9.30 2 yumurtalı peynirli omlet 1 zeytin
12.00 hindi sote ayran
Su 2.5 lt olur
Sporu halim olursa biraz yapmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?