💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Akşam çok güzel tatlım
Bak isteyince dışarda bile doğru şeyler yenebiliyormuş
Öğlene salata Yoğurt ekliyebilirdin
Sabahda mıhlama ve 1 dil ekmek olmasa olurmuş bana göre 2 dil yeterli

Eşin ve çocuklarınla daha Nice sağlıklı mutlu günlere cnm

Kizlar kac gundur neseliydim bugun cok içim sıkılıyo ya hiç keyfim yok.tuhaf ama bazen kendi yasitlarima bakiyorum eglwniyo guluyo ben neden oyle olamiyorum bilmiyorum agir olgun sorumluluk sahibi olmaktan sıkıldım ya.
Tatlım hepimizde oluyor bazen enerjimiz tavan yapıyor bazen düşebiliyor
Sahip olduklarımızı düşünüp şükretmemiz lazım
Bide sen 69 à yaklaştınki daha ne olsun

Kızlar sporu 1 saat yaparım demiştim ama 30 dak bant 15 dak eliptik yaptım
Bugün değişiklik olsun diye eliptikte yapayım dedim ama onu yapmasını hiç sevmiyorum bugünlük bukadar olduinşallah yarına artar

Kız yine başladınmı patatese
Dün yaptın işte yeter
Anacım bi sağlıklı menü oluştursana. Spor yaptığın halde
Bide su içmemişin
Abla bu baska ya nette buldum karnim doyyo en azindan 1 gun saf patates 2 ve 3.gun ler aksam sebze yeniyo deneyeyim dedim yarin brokolimi yapip keyifle yicem zayif hafif tok ve mutlu olacagim.su icmeye cok zorluyorum kendimi ya sise yanimda valla gecen gun komsuma giderken kolumun altina aldim.guldursum herkesi daha napim afrikayami ugrasam netsem bilemedim

Kızlar sporu 1 saat yaparım demiştim ama 30 dak bant 15 dak eliptik yaptım
Bugün değişiklik olsun diye eliptikte yapayım dedim ama onu yapmasını hiç sevmiyorum bugünlük bukadar olduinşallah yarına artar
Abla bende ferudun kunaktan gogus hareketi ogrendim cok umutlandim yataga girmeden bile onu yapiyom. ins faysasini gorurum

Tatlım hepimizde oluyor bazen enerjimiz tavan yapıyor bazen düşebiliyor
Sahip olduklarımızı düşünüp şükretmemiz lazım
Bide sen 69 à yaklaştınki daha ne olsun
Evet oyle oldu demi abla dur ben bir derin nefes alip 69 u canlandirayim gozumd4 ohhhh iyi geldi sanirim

Cnm şişeyi yanında götürmen mesele değil onu içmen lazım

Tatlım bizim amacımız sağlıklı beslenmeyi hayatımıza uyarlamak tekrar Kilo almamak için yeme düzenimizi oturtmak
Duraklama yada yavaşlamalarda bikaç günlük detokslar yapılabilir ama böyle sık sık yapılmaz
Böyle şok diyetlerle belki çabuk verirsin tabi bi okadarda çabuk geri alırsın
Her doğru besleyici besinden yeterince almalıyız

Ben anca girebildim hanimlar menu yazayim bari ama bugun pek özensiz oldu zaten gittim geldim bi dagildi hersey bi toplayamadim kendimi basa dondu sanki hersey bide burayla baglanti kopuncada insan gevşiyomus :)
Neyse menum su :
Neredeyse 1de kahvalti ettim 3dlm cavdar ekmegi sucuklu yumurta domates 5zeytin salca peynir
Oglen siralari 1seftali

Bide özel gunumdeyim bugunlerde tatliya karsi cok hassasim ekler yedim
Aksam 1tabak eriste 1dl ekmek 4kasik taze fasulye yogurt
Disardada 1fncan sutlu neskafe . Su siralar ahrilardan dolayi spor yapmadim hic bikac gundur suda pek icmedim ne yazik ki

sabahları canım pek bir şey istemiyor canım ama biraz daha bir şeyler eklemeye çalışırım
hedef kiloma ulaşınca dikkatli olamayacağımdan korkuyorum canım

sabah güzel olmuş ekler olmamış akşam da erişteyle birlikte ekmek iyi olmamış canım ikisi de karbonhidrat hadi toparla kendini :))

genel olarak güzel gözüküyor canım

Abla gogsun bi kismi tas gbi sertlesio agrinyapio. Eger gecmzse de iltihapa bozuo allah korusun. Su an hala agrio ictennice nasi gecicek bilmiorum

Birgul gogsun icin banyoya gir mumkun oldugunca sicak suyu ac ve goguslerini sağ duslugu tak iki elinle asagiya dogru sagma hareketi yap avuc icinle parmaklarinla yap ucuna degil tum kismina arkadan ucuna dogru benim ki oyle gecti canim 2-3 kez yap hemiii :)

Hala migdem cok agriyorrrr
2 gun gecti regl olamadim davul gibi hissdyorum kendimi

Bakim kac kg cikcammm borekler sarma makarna salatasi yaktiniz beni

Bcim gece zytnyagyla ovup scak havlu koydum sagdim brz da. Smdi brz daha iyi sukur. Senn dedgni de yapicm ki tam acilsn:) ama spordan dolyi olmsni nasi engellicn blmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…