Akşam çok güzel tatlımHayırlı akşamlar canlarım
Bugün eşimle tanışma yıldönümümüzdü. Akşam yemeğe çıktık. Öğlen de komşuna oturmaya gittik. Bir sürü şey vardı ama ben cıs yapmadımmm
Akşam yemekten sonra alışverişe gittik geldik yerleştir et derken canım çıktı. Menümü vereyim
Sabah
3 dilim ekmek
2 kaşık mıhlama
Peynir zeytin
Domates
Öğlen
yarım içli köfte
1 salatalık
Akşamın resmini çektim ama unuttum gönderemiyorum resim
Tavuk, et ızgara
Salata, közlenmiş patlıcan
Ayran
Su 2.5 litre
Spor yok
Geçmişi okuyabilirim umarım
Kız yine başladınmı patateseBende menumu yazarim sabah ve oglen haslama yagsiz tussuz patates aksam 2 kofte yogurt salata
Tatlım hepimizde oluyor bazen enerjimiz tavan yapıyor bazen düşebiliyorKizlar kac gundur neseliydim bugun cok içim sıkılıyo ya hiç keyfim yok.tuhaf ama bazen kendi yasitlarima bakiyorum eglwniyo guluyo ben neden oyle olamiyorum bilmiyorum agir olgun sorumluluk sahibi olmaktan sıkıldım ya.
Abla bu baska ya nette buldum karnim doyyo en azindan 1 gun saf patates 2 ve 3.gun ler aksam sebze yeniyo deneyeyim dedim yarin brokolimi yapip keyifle yicem zayif hafif tok ve mutlu olacagim.su icmeye cok zorluyorum kendimi ya sise yanimda valla gecen gun komsuma giderken kolumun altina aldim.guldursum herkesiKız yine başladınmı patatese
Dün yaptın işte yeter
Anacım bi sağlıklı menü oluştursana. Spor yaptığın halde
Bide su içmemişin
Abla bende ferudun kunaktan gogus hareketi ogrendim cok umutlandim yataga girmeden bile onu yapiyom.Kızlar sporu 1 saat yaparım demiştim ama 30 dak bant 15 dak eliptik yaptım
Bugün değişiklik olsun diye eliptikte yapayım dedim ama onu yapmasını hiç sevmiyorum bugünlük bukadar olduinşallah yarına artar
Evet oyle oldu demi abla dur ben bir derin nefes alip 69 u canlandirayim gozumd4Tatlım hepimizde oluyor bazen enerjimiz tavan yapıyor bazen düşebiliyor
Sahip olduklarımızı düşünüp şükretmemiz lazım
Bide sen 69 à yaklaştınki daha ne olsun
Cnm şişeyi yanında götürmen mesele değil onu içmen lazımAbla bu baska ya nette buldum karnim doyyo en azindan 1 gun saf patates 2 ve 3.gun ler aksam sebze yeniyo deneyeyim dedim yarin brokolimi yapip keyifle yicem zayif hafif tok ve mutlu olacagim.su icmeye cok zorluyorum kendimi ya sise yanimda valla gecen gun komsuma giderken kolumun altina aldim.guldursum herkesidaha napim afrikayami ugrasam netsem bilemedim
Emel tamda öğlen hep karbon olmuş dicektimki sen akşamıda hallettin
Kuzum kocanın tabağına niye sarkıyorsun
Ceza olarak yarın hiç ekmek yemiceksin
Öncesinde sabah tartıl bakalım ne kadar artı olmuşun
Teşekkür ederim cnm
Spora fırsat bulamadım hemen birazdan başlıyorum
Sabaha birazdaha bişeyler ekle kuzum
Ben senin tekrar Kilo alacağını hiç sanmıyorum cnm o kadar dikkatlisinki
Kaçamakları bile bizimkilerin yanında hafif kalıyor
Ben anca girebildim hanimlar menu yazayim bari ama bugun pek özensiz oldu zaten gittim geldim bi dagildi hersey bi toplayamadim kendimi basa dondu sanki hersey bide burayla baglanti kopuncada insan gevşiyomus :)
Neyse menum su :
Neredeyse 1de kahvalti ettim 3dlm cavdar ekmegi sucuklu yumurta domates 5zeytin salca peynir
Oglen siralari 1seftali
Bide özel gunumdeyim bugunlerde tatliya karsi cok hassasim ekler yedim
Aksam 1tabak eriste 1dl ekmek 4kasik taze fasulye yogurt
Disardada 1fncan sutlu neskafe . Su siralar ahrilardan dolayi spor yapmadim hic bikac gundur suda pek icmedim ne yazik ki
genel olarak güzel gözüküyor canımHayırlı akşamlar canlarım
Bugün eşimle tanışma yıldönümümüzdü. Akşam yemeğe çıktık. Öğlen de komşuna oturmaya gittik. Bir sürü şey vardı ama ben cıs yapmadımmm
Akşam yemekten sonra alışverişe gittik geldik yerleştir et derken canım çıktı. Menümü vereyim
Sabah
3 dilim ekmek
2 kaşık mıhlama
Peynir zeytin
Domates
Öğlen
yarım içli köfte
1 salatalık
Akşamın resmini çektim ama unuttum gönderemiyorum resim
Tavuk, et ızgara
Salata, közlenmiş patlıcan
Ayran
Su 2.5 litre
Spor yok
Geçmişi okuyabilirim umarım
Bende menumu yazarim sabah ve oglen haslama yagsiz tussuz patates aksam 2 kofte yogurt salata
Abla gogsun bi kismi tas gbi sertlesio agrinyapio. Eger gecmzse de iltihapa bozuo allah korusun. Su an hala agrio ictennice nasi gecicek bilmiorumGeçmiş olsun tatlım o nasıl bişey oluyo ilk defa duydum ne kendimde ne çevremde hiç öyle bişey yaşamadım
Sabah güzelde öğlen olduğu gibi karbon olmuş
Tabi doymazsın basit karbonat zaten kan şekerini birden fırlatır ve doyurmaz
Ablacm aksam bi iki parca tavuk yedim:) yogurt yicektm ama tavuk pisince kokusu guzel geldi baharatli falan:)süt düğümlenmesi için geçmiş olsun canım ,öğlen hem ekmek hem cıslar birarada olmamış kuzum ama akşam cısları yoğurt yiyerek telafi edeceğini düşünüyorum.
Bcim gece zytnyagyla ovup scak havlu koydum sagdim brz da. Smdi brz daha iyi sukur. Senn dedgni de yapicm ki tam acilsn:) ama spordan dolyi olmsni nasi engellicn blmiormBirgul gogsun icin banyoya gir mumkun oldugunca sicak suyu ac ve goguslerini sağ duslugu tak iki elinle asagiya dogru sagma hareketi yap avuc icinle parmaklarinla yap ucuna degil tum kismina arkadan ucuna dogru benim ki oyle gecti canim 2-3 kez yap hemiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?