💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

moralini bozma canım bazen kilo verme duruyor bazen hızlanıyor ben sağlıklı beslenmeye devam et derim ama tabi ki senin kararın canım

Günaydınnn millet
Bende artık klasikleşen pazartesi artılı olma geleneğimi ne olur ne olmaz diye bozmadım
+300 le karşınızdayım
Gerçi bu rakama sevinmedim desem yalan olur

her zamanki gibi cumaya kadar eksiye düşersin canım :)

Canım valla o arkadaşın kadar ağır konuşmadım ama bende baya bişeyler söyledim ama söylenmicek gibide değil yani sinir oluyo insan mahlep deniycem bakalım bi araştırayım netten

Kizlar simdi geldim disardan sayfalara baktim yazmamisim bildirimi valla galiba bugun hep kargasa.71.6 yim ayni gene dun artiydim ben patates dusurmus beni cumaya saglam olcak ins ilac icmeye devam ediyorum ama yuvalet sıkıntısı devam ediyo

Demekki duraklamanı atlattın cnm
Eğer hızlı vermek istemiyorsan yinede cıss yemeden menülerini arttırabilirsin
Ben olsam çok sevinirdim o ayrı
Tebrikler cnm

Canım valla o arkadaşın kadar ağır konuşmadım ama bende baya bişeyler söyledim ama söylenmicek gibide değil yani sinir oluyo insan mahlep deniycem bakalım bi araştırayım netten
Cnm sana soyledikten sonra bende baktim baya netten sitelerd3 mahlepli tariflerde var esine soyleme huylanmasin ins unlu yicekleri seviyodur cnm sansina .olculerini falan iyi ayarla ins cozum olur bende sevinirim

Herkesten önce ben yazıyommmm menümü

Kalkınca 1 dil ananas

9.30 1 yum.light mozeralla, yağsız biber sote

13.30 1 kâse yoğurdun içine 2 kş.yulaf ezmesi, 1 kş Chia tohumu, 5 altın çilek, keten tohumu

16.30 ızgara hindi, buharda haşlanmış bebek ý.fasülye domates soslu yoğurtlu, ayran

20.00 gibi acıkırsam 1 bar süt

Su 3lt olur
Spor en az 1 saat yapılacak

Bn gne cislar yedim tarti gunleri hep cozutuyorum
Sabah
Klasik muxku kreplerim. Bu sefer icne kabak ve kakao da koydm
1 haslanms ymrta
1 bardak sut

Oglen
Artan kreplerim
Iki dilim kizarms kpkli ekmek (haxir) uzerine cheddar peynri
Bir deeee cislar
Bi kucuk dilim incecik kek
Bi tane minik serbetli kurabiye
Bi tane de kucuk borek

Ay yaznca daha cok gbi geldi ha Krnm tam doymadi bile oysa. Yedgmde 4 falandi. Aksam yogurt faln atistrirm sanrm

Gogsumde gne sut dugumlnmesi oldu dpor ypinca hp ayni sy oluo artk spordan da korkar oldum ustune pompam da bzldu. Smdi ynsni almya gdyrz.

Ay o dugumlenme dedigin sey bana olan seyse gercekten cok kotu agrisi allah kolaylik versin

Reactions: BBD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…