- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Yaa Azmı geldi cnm
Bende çok yedim gibi geldi ama doymadım
Arkadaşlar ben bişey açıklamak istiyorum
Motivasyonunuzu etkilemek istemem ama ben diyeti bıraktım. Yapamıyorum. Daha doğrusu takımı bıraktım. İnşaAllah burdan devam edip kilo verebilirim. Çok üzgünüm bıraktığım için ama biraz zamana ihtiyacım var. Tekrar düşünüp motive olmam lazım. Çok üzgünüm yine beceremediğim için. Kendimce dikkat ettiğim zManlarda bile kötü menüler çıkarıyorum. Takımda kilo vermemiz bekleniyor haliyle. Beni sıkıntıya soktu bu durum.cumadan sonra pür dikkat cumadan 2 gün önce ise tamamen salıyorum. Tam tersi olması gerekirken
Haklisn fusun abla kndi keyfimizden calioruz yiyince. Yemek anlik keyif, aynaya baknca gordgn sey ise gun boyu mutsz edebilio:)
Evettttt tarti bildirimiiiii gelsinnn
Cuma 82.8
Bugun 82.5
Fark -300
Super yaaaa
Hatice ruveyde canlarim bak eksildikce insan daha hirs yapiyo hadi bi bismillah cekin baslayin nolursunuz :)
Azcik uyiym demistm ama bebis uyutmadi. O halde bildirimim gelsin
Cuma: 86,9
Bugun: 86,5
Fark: 400 gr
Günaydınnn millet
Bende artık klasikleşen pazartesi artılı olma geleneğimi ne olur ne olmaz diye bozmadım
+300 le karşınızdayım
Gerçi bu rakama sevinmedim desem yalan olur
Günaydın hanimlarrr
Cuma: 101.9
Bugün:100.8
Fark: 1.1
Sisliklerim gitmiş her hal haftaya mutlu başladım)
Canım valla o arkadaşın kadar ağır konuşmadım ama bende baya bişeyler söyledim ama söylenmicek gibide değil yani sinir oluyo insan mahlep deniycem bakalım bi araştırayım nettenarkadasi bekliyorum giyindim cnm az isi varmis o sirada yazim sana.
Cok sukur 1 cocuk var biz 40 in cikmasini zor bekledik bu konu banada tuhaf geliyo kimseyi allah zor durumda birakmasin.samimi bir arkadas oyleydi sorunu cozuldu diye yaziyorum yoksa anlatmazdim asla.dogumdan sonra oldu o arkadas ta cok uzun cok kilolu ama cokta guzel neler atlatip zor kavustular neyse arkadas hep uzgun anlatti senin gibi en sonunda.tartismaya baslamislar nasil erkeksin falan diye.hatta bizim arkadas demiski deli ya.boyle yapiyosunuz sonra kadin sucuyla tupcuyle aldatinca kiziyosunuz demis o sinirle.kocasi delirmis.
Aylar gecti aradan arkadas nerden duydu bilmiyorum mahlep diye birsey var tozunu gosterdi bana onunla kurabiye ve puaca yapiyodu esine.bence bir dene bakalim esi enson sen bana ne yediriyon demis anlamis kendinde tuhaf seyler oldugunu.
Eger sana karsi bakisi sevgisi ilgisi degismediyse tatlim sorun sadede bu meseleyse soru sorup ustune gitme eger sorunu psilojikse eminol senden cok uzuluyodur.cunku erkeklerin en mutsuz oldugu konu budur.
Kendimden ornek vereyim ben biz esimle 8 yil oldu mektup yazariz mesrla ben daha cok bunun sebebi esimin sinirli olmasi mesela ama mektup yazarken lafim bolunmuyo daha duygusal ifade ediyorum kendimi.sende onu suclamadan sadece kend8ni ifade edecek mektup yaz belki hosuna gider hemde
Demekki duraklamanı atlattın cnmmerhabalar kızlar ancak gelebildim
kilo bildirimi yapayım
cuma 58.9
bugün 57.7
fark 1.2
bu kadar hızlı kilo vermek istemiyorumçünkü hızlı verilen kilolar çabuk alınır diye biliyorum 60 kiloya kadar yavaş yavaş kilo veriyordum şimdi birden hızlandı anlamıyorum
Cnm sana soyledikten sonra bende baktim baya netten sitelerd3 mahlepli tariflerde var esine soyleme huylanmasin ins unlu yicekleri seviyodur cnm sansina .olculerini falan iyi ayarla ins cozum olur bende sevinirimCanım valla o arkadaşın kadar ağır konuşmadım ama bende baya bişeyler söyledim ama söylenmicek gibide değil yani sinir oluyo insan mahlep deniycem bakalım bi araştırayım netten
Inşallah tatlım bende öyle umıyorumher zamanki gibi cumaya kadar eksiye düşersin canım :)
Snra da yazarsn brdan kizlar her gun her gn skldm yok mu cozmu dieCanım valla o arkadaşın kadar ağır konuşmadım ama bende baya bişeyler söyledim ama söylenmicek gibide değil yani sinir oluyo insan mahlep deniycem bakalım bi araştırayım netten
Ay alemsin ya ins olur.evlilikteki mutluluk odadan geciyo niye dalga geciyon kiz.onada cozum buluruz sikayet ederseSnra da yazarsn brdan kizlar her gun her gn skldm yok mu cozmu die
Ay o dugumlenme dedigin sey bana olan seyse gercekten cok kotu agrisi allah kolaylik versinBn gne cislar yedimtarti gunleri hep cozutuyorum
Sabah
Klasik muxku kreplerim. Bu sefer icne kabak ve kakao da koydm
1 haslanms ymrta
1 bardak sut
Oglen
Artan kreplerim
Iki dilim kizarms kpkli ekmek (haxir) uzerine cheddar peynri
Bir deeee cislar
Bi kucuk dilim incecik kek
Bi tane minik serbetli kurabiye
Bi tane de kucuk borek
Ay yaznca daha cok gbi geldi haKrnm tam doymadi bile oysa. Yedgmde 4 falandi. Aksam yogurt faln atistrirm sanrm
Gogsumde gne sut dugumlnmesi oldudpor ypinca hp ayni sy oluo artk spordan da korkar oldum ustune pompam da bzldu. Smdi ynsni almya gdyrz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?