💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugün biraz dengesiz olmuş cnm
Sabah çok az bikere
Kahvaltı en önemli öğün ve doyurucu olması lazım
Arada ya incir ye yada armut
Öğlen, sabah ekmek yemediğin için yemişin ama börülce zaten karbon
Ekmekleri sabah yiyip öğlene salata Yoğurt ekleseydin
Akşamda muz fazla olmuş

bence menun gayet iyi olmus

evet saat yumurtayı ağzıma zor takıntısı Zuhal abla.börülce taze börülce idi yine mi karbon m u.

tekrar sağol canım
öğlen tost yemişsin ama akşam neredeyse bir şey yememişsin tost gözüme pek batmıyor o yüzden canım sporun gayet iyi olmuş

Eet abla ama nasi gozum kalirdi o zmn anlatamam:)) inceydi dilmler ama kasarliydi onyzdn yagliydi:) saglik olsn. Bu arada saglik demisken, gecmis olsn abla.

teşekkür ederim canım evet yemeyip yemeyip birden saldırmaktan daha iyidir tadımlık almak:) olsun bakalım yarin telafi etmeye çalış canım

Yine pideleri götürdün yani
İncecik falan diye laf kalabalığı yapma yemezler güzellik
Ne dedik cumaya kadar kaçamak yasakkkk
Yarın en az 30 dak spor ellerinden öper şekercim
Abla emzirenlere bi guzellik yapsak? tamam tamam yaparim sporumu:) hakettm bunu:) ki ben sporu severim Zaten sadece bu ara enerji ve vakit bulamiyorum

Canlar menum bugün hiç güzel değil
Sabah yulaf ezmeli süt
Öğlen 1 közlenmiş patlıcan zeytin 1 dilim ekmek
Aksam 2 lahmacun aslında 1 tane ile döndüm sinir oldum kendime
2lt su

canım hamilesin bir şey demiyorum zaten yemeyi abartmıyorsun bence güzel olmuş

Abla emzirenlere bi guzellik yapsak? tamam tamam yaparim sporumu:) hakettm bunu:) ki ben sporu severim Zaten sadece bu ara enerji ve vakit bulamiyorum
Nayırrrr nolamazzz
Zaten Size güzellik yapıyoz doğru şeylerden doyuncaya kadar yiyin diye
Cıssların sizede sütede faydası yok

Gerçi zaten yapıcakmışın hadi bakalım

Nayırrrr nolamazzz
Zaten Size güzellik yapıyoz doğru şeylerden doyuncaya kadar yiyin diye
Cıssların sizede sütede faydası yok

Gerçi zaten yapıcakmışın hadi bakalım
Dun cok niyetlendim spora aksam eve glnce. Ama bebis ve evi toplamano kdr yordu ki uyuyaklamism:) uyannca da enerjim btmsti zaten gec olmstu. Dusn yapacagim videoyu bile acmisim bilgsyarda o derece azinliydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…