YENİİİİİ
28 AĞUSTOS. -04 EYLÜL
Mefkurem 74.6/ 74.5/0.1/%0.13
Storperde 74.8/74.4/0.4/%0.53
Smyr38 84.2/83.6/0.6/%0.71
Htc drg. 91.7/ kilosu sabit
Ekim85 100.9 kilosu sabit
BBD. 88.7/87.9/0.8/%0.90
Uzum328. 91.7/kilosu sabit
Citirkiz 72.3/71.7/0.6/%0.83
Mimoza1974. 60.6/60.2/0.4/%0.66
Dunyadamisafir. 73.5/73/0.5/%0.68
Canan456. 70/69.1/0.9/%1.29
Tek_ben. 105.4/104.8/0.6/%0.57
Brcstegul 77/76/1/%1.30
Tombixxx. 73.3
Karar 77. 96/95/1/%1.05
Beyza076. 92.5
BU HAFTA DERECEYE GİREN
___GÜZELLER ____
1.___brcstegul __%1.30
2.___canan456 __%1.29
3.____BBD____%0.90
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN BÜTÜN KIZLARIMIZA KOCAAAMANNN TEBRİKLER
Gözün aydın tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen geldim hamileyim arkadaşlar kocaman önce dize söyledim
Iyiii hafif olmuss cnm ama kuru meyve yerine sirf halleyini yeseydin paketli urun kalorisi zaten yetiyor
canım çok çok çooook tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına al beslenmene hamileykende dikkat et canım allah yardımcın olsun annelik baştan itibaren her anı zevkli ama zor bişi ayyy sevindim kız bende 3. Yü mü yapsam ne aman yok yok saçmalamıyim
once kuru meyvelerı leblebılerı yedıkten sonra halley cıktı ortaya..dayanamadım bıde bugun pazartesı ya.. cumaya kadar daha yemem kı..
Kız bugün günlerden Neeonce kuru meyvelerı leblebılerı yedıkten sonra halley cıktı ortaya..dayanamadım bıde bugun pazartesı ya.. cumaya kadar daha yemem kı..
Bnde yazayim..
SABAH kahvalti: sütlü tarcinli 1 tane icine kuru kayisi dilinerek yulaf ezmesi 1 kase / 1 tane cok tahilli galete
OGLEN: Salata (Semizotu dereotu salatalik domates biraz yulaf ezmesi 1 kucuk dilimlenmis kasar) 1 tane cok tahilli galete
AKSam : 5 adet hurma 1 kase yogurt
1 saat yuruyus ve 1 saat spor dersim vardi. (Zumba vs)
2 litre su
Bide 2 top dondurma yidiiiiiim gunduZ
Aynen valla abla :)) abla benm anlamadığım bir gün öncesi ben tuvalete çıkamıyodum tartıldım aynı dün geceyi tuvalette geçirdim afedersin çok kötü ishalden artı reglim başlarken aynıydım bitmek üzere gene aynı bunların en az 1 kilo farketmesi gerekmiyomuGözün aydın tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar bu topik çok bereketli geliyor heralde kendinize dikkat edin
Ben geldim hamileyim arkadaşlar kocaman önce dize söyledim
Bugun cuma degil mi kız aklımı bulandırdın:))
Bırakmak yok hamileliğin de kilo veren tanıdıklarım varHamileyken sakin brakma saglikli beslenmeyi:)
haaa.. dımı bugun gunlerden cumaaz once fettahcan dınledm sarkısnda bugun gunlerden pazartesı dunkı ssessızlık bugunun habercısı dıyoduda..
Fettahcan o şarkıyı pazartesi gunu yazmışsa napalım tatlım :)) cok tatlısın
Ayyy kuzum rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsinDua edin Rabbim bana da hayirlisiyla bi evlat nasip etsin.. hamilesin duanda beni bulundur olurmu..
Ay bnm regl de gelmedi bi trlu cok iskillendim smdiGözün aydın tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar bu topik çok bereketli geliyor heralde kendinize dikkat edin
Yok canım böyle duyunca insan hiç çocuğu yokmuş gibi istiyo ama bnm kızım daha 4 aylık 5 yaşından önce istemiyormSorma hormonlar iste :)) 3. Çocuk benimde aklımı çeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?