💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

abla iyi guzel olmus da 5 sarmayla doydun mu sanirim sorun ben de :)

bence menu de spor da guzel olmus bugunku menuler genel olarak iyi zaten herkes yarin icin onlemini almis sanirim

Ay bacilar kusura bakmayin telefnumn sarji btti anca bu saate firsat buldm takmaya:) hemen menu paylasimi yapiym

Sabah
Iki yumrta
Bir bardak sut
3 kuru kayisi
4 ceviz
Peynir
Iki kasik soyah pirincli sekersiz sutlac

Aksam
Bi tabak borani ( yagsiz yedim patatesleri boool yogurtla)
Yarin dilim tam bgday ekmegi

Aksam yemegini 5 olmadan yedim. Saat 9 gbi de aciktm ve bi avuc kdr findik yedim

Kızlar bilmiyorum ben artık yoruldum buhafta sadece eşim geldiği gün dikkat edemedim onun dışında çok çok bişi yediğimi hatırlamıyorum ki dün tuvalete çıkamıyodum 91.7 ydim bugün çok afedersiniz çok kötü bozulmuş bağırsaklarım sabaha kadar tuvaletteydim 100 grm bari oynar eğer oynarsa devam ederim diyodum 91.7 hiç bişi oynamamış

Htc drg canım dyecek pek bısey bulamıyorum sahsen..

@smyr38 canım hedefn olmams ama 600 grm hıc az degıl kı ustelık sen spor da yapmıyosn gayet ıyı bence..

H M canım 1 kılo cok ıyı vermıssn

sıra bendee..

gecen hafta= 74.8

bugun=74.4

fark=0.4 kg - 400 gram

yuzde= 0.53 spor

spor yapmadıgm ıcın bu 400 gramcıgı basarı olarak degerlendrıyorm kendımce..

Haticem devam etmekten başka bi alternatifin yok cnm dr da gidemiyonki bi sebep varmı bilemiyoz
Bazende bi yaptığımız kaçamak diğer günlerimizin boşa gitmesine neden olabiliyor
Bu hafta sıfır kaçamak, az meyveli ve sporlu dene istersen

Gecen cuma 101.3 ( kiyafetli)
Bugun 100.9 ( kiyafetsiz)
Fark yok yyani
Agrimda var regliyi bekliom
Tatlım sabit olarakmı alalım kıyafet farkını bilmediğim için

Merhabalarr
GECEN HAFTA : 84.2

BUGUN : 83.6

FARK : -600

Yuzdemi hesapliyamiyorummm ama olmadi hedefime ulasamadim
Emel daha ne olsun güzelim yine maşallah meton iyi çalışıyor

Baslangic: 77

BUGUN: 76

Fark 1 kilo..

Vermisimmmmm :)) 1 haftayi tamamlamadim bugunde tam bitmedi pazartesinden cuma sabahina kadar 1 kilo vermisim..

Kizlar kilomu bildireyim hemen
gecen cuma 70
bugun 69.1

Çok güzel kızlar tebrikler
Hadi bakalım devamı gelsin inşallah

Ictigim bikti caylari da co etkili.. bide tabi kendime gore aldigim besinde ve sporda. 2 gun sora da bucuga varirim ins.

Tebrikler Feyzam bence çok güzel vermişin

Bende herkes tebrik ederm verenleri.. vermeyenleri de olsun zaman zaman kalabiliyoda oyle moralinizi bozmayin lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…