Bi de siyah pirinc kullaniyieum bn canm beyazndan uzak drmaya calisiyorum mmkn oldukca. Tavsiye ederm:) bi de dr oetkerin siv vanlya aromasi cook yakisiyor:)Cook güzel bi suylac tarifi olmus birgul bayildim
ben de deneyeceğim canım tatlı çekince.
zaten regliyim su an
Ohh sonnda radara yakalandinnMenü yazmak için herkes yatsın diye bekledim sizinde yatacağınız yok anacım
Şimdiye kadar ona laf et buna laf et şimdi paparayı ye
Ben kahvaltımı biraz erken yaptım kızlar gece 1.00 de
Valla nedense akşam çok acıktım peynirli ekmek yedim bikaçtanede hurma
O yüzden bugün tek Pro yaptım
Öğle 2 yum omlet peynir
Akşam tavuk ciğeri peynir
Suyu fazla icemedim bugün 2 lt olmuştur
Sporu zaten yapamadım işten güçten
Bu hafta çok salladım sporu inşallah perşembe tekrar düzene koyucam
Osmaniye de yaşıyoruz 6 senedir ama inşallah ayrılcaz yani. Hem aileme uzak hem çok sıcakAllah seni 328 nerden cikti kiz ozqman
321 olsa gene anlıycam bi uyum var diye 328 ne ya bugün buna baya güldüm allahda seni güldürsün
Evet canim ev yapimi yogurt yedimAma emziriyosan 14.30 da bitmemeli yeme işi canım sağlıklı şeylerden ye bence salatalık süt yoğrt vs
Ooooo gece 1 demiiii :) zuhal abla çısss sana çısss olmadi... daha erken saatlere goturmemen dilehiyle :)Menü yazmak için herkes yatsın diye bekledim sizinde yatacağınız yok anacım
Şimdiye kadar ona laf et buna laf et şimdi paparayı ye
Ben kahvaltımı biraz erken yaptım kızlar gece 1.00 de
Valla nedense akşam çok acıktım peynirli ekmek yedim bikaçtanede hurma
O yüzden bugün tek Pro yaptım
Öğle 2 yum omlet peynir
Akşam tavuk ciğeri peynir
Suyu fazla icemedim bugün 2 lt olmuştur
Sporu zaten yapamadım işten güçten
Bu hafta çok salladım sporu inşallah perşembe tekrar düzene koyucam
Cok az yemissin.. bugun bitti onemli olan şuan evet :) olsun devammmiyi akşamlar herkese
çok yoğun geçen bir günü daha atlattım
menümü paylaşayım
sabah saat 08.00
2 dilim tam buğday ekmeğinin üzerine sürülmüş labne peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 büyük bardak şekersiz yeşilçay
17.30a kadar birşey yemeye fırsat bulamadım sonra bir elma yedim
akşam 19.00
kızımla yüzmeye gittik hava çok sıcaktı çok karnım acıktı dayanamadım bir simit yedimbaşkada bir şey yemedim
bugün epey sağlıksız oldu ama yarın telafi edeceğim
Ohh sonnda radara yakalandinnGunun gunah kecisi olablrsn artik saka
Bi yana, sonrasnda dikkt ettign icn sni olmsuz etkileyecgni sanmiyirm gece atistirmanin:)
Tabi buldunuz fırsatını yüklenin bakalımOoooo gece 1 demiiii :) zuhal abla çısss sana çısss olmadi... daha erken saatlere goturmemen dilehiyle :)
Menün güzel tatlım hiç kaçamak yokaboooo bugün şimdi girdimmm sayfalarrrca geride kalmışım ne konuştunuz o kadar 24 saat içinde. şuan hiç okuycak enerjim yk ne yazık kimenü yaziimde kaçiim çok uykum var vallahi.
10:00 2.5 dl ekmek domates salatalık peynir 4 zeytin salça
13:00 1 elma
14:30 1kase domates çorbası 4yk fırında patlıcan biber tavuk yoğurt 1dl ekmek
17:00 1 şeftali azzıcık şekerli türk kahvesi
19:00 fix menü1kase domates çorbası 4yk fırında patlıcan biber tavuk yoğurt 1dl ekmek 3 incir
45dk yürüyüş 2.5 lt su
tişükkür ederimm ablacım. olsun yaa bunca zamandır 100 kere haketmişsindir bi kaçamağı. hem bazen pişmanlık insanı çok pis kamçılıyorMenün güzel tatlım hiç kaçamak yok
Bazıları gibi gece gecede yememişin
Cnm unuttum söylemeyitişükkür ederimm ablacım. olsun yaa bunca zamandır 100 kere haketmişsindir bi kaçamağı. hem bazen pişmanlık insanı çok pis kamçılıyoryarında inşallah böyle bi menüm olur kıssacık bi yola gidicem çok endişeliyim
Gunaydin canmmmHulya yazdiklarin benim halimin kopyasi :)
İnan ki tek fark gece boyu saat basi oglumu emzirmem olur
Herkese gunaydin
Gunaydin canmmm
Senn oglusun ndn uyaniyor saat basi? Uyusun guzel guzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?