canim ben daha yeni aldim kesinlikle remingtonu oneririm ben s9600 aldim ama her modeli guzel bildigim kadariylaBenim düzlestiricim eskidi yeni bi tane almayı düşünüyorum ama hangi marka alacagimi bilemedim saçım ne ince telli ne kalın telli ama baya kabarık ve kıvırcık sizinde aranızda benim gibi saçı olan varsa ve hangi marka düzlestirici kullanıyorsunuz söyler misiniz acaba
26 oldum 13 agustostaOzlemmm sende cok tatlisinn kizzz masalah yas kacti canimm
bence gayet iyi gorunuyo canimSelaaaam kızlar
menümü vereyim, geçmişi okuyayım
Sabah:6.30
7 siyah kuru üzüm
Kahvaltı 8:00
1 dl ekmek, az yağla kavrulmuş soğan, haşlanmış 2 yumurta, 3 zeytin
Ara: birkaç parça karpuz
13:00 1 küçük kabak dolma, 10 fındık, 2 salatalık
Akşam: 2 yağsız çöp şiş, 1 bardak ayran, salata, 1 közlenmiş patlıcan
Su: 3lt
Spor: 30 dk leslie, 10 dk latin dans
@smyr38 emel sen naptın eşim, bakıcam şimdi menüne, sporuna
Slm canlarim sayfalari okumaktan menuye gecemedimyazmasamiydim aslinda bilemedim zuhal abla neder. Baya artıladim diye uzuldum ve moral bulmak icin bugun tarcinli süt detoksu yaptim 2 lt su ictim spor yapamadim isten
Ay negzel
Abla brda havalar buz gbi oldu yuruyus de yalan oldu tabi
selam kizlar
bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe domates satalik peynir zeytin sekersiz cay
ara : 1 kucuk haslanmis misir 2 erik
oglen : 1 avuc leblebi 6-7 badem bir bardak sut
aksam : tavuk but 4 kasik falan bulgur pilavi salata 1 bardak ayran
aksam galiba biraz fazla oldu ama ben yanina pilav olmadan tavuk yiyemiyorum midemi fena yapiyo
2.5 saat yuruyus + egzersizimi yaptim su 2.5 oldu ama yatana kadar 3 olur
selaamm..bıraz gec oldu ama geldımmm.. ozledım hepınızı..
merak etmeyın ıyıyım yazdıklarınızı oku oku bıtmıyo malum anca yazabıldımm..sehır dısına cıktık sabah 12yı gecıyodu eve geldgmde anca fırsat oldu gercekten..
@karar77 @embie @brcstegul hosgeldnz kızlar. normalde bende burda baya aktıfım ama bugunluk boyle oldu tanısamadk sızınle de..
gelıp gerı donen bıle olmus baya bısey kacırmısm..yıne bı dugune gıttık bugun cıs fılan yemedıım annemn zoruyla ekmek yedım bıraz gun ıcernsde 1 dılım fılan.. cıddı manada pılavdan sogdum sanırm ben o koca bı tabaktan sonra.. bugun dugunde de pılavdan bı kasık dahı alamadım.. ogg oluyorum artık..
menumu paylasmak ıcın gec oldu zaten dıkkat edıyorm dedıgm gıbı cısta yemedım ama sporumu yapamıyorm bıde havalar serınledı mı ne. suyumu 2ltyı anca gecebılıyorm sankı
Mefkurem abla afedersn sarkıntılık gıbı olmasn ama cok cok ıyı gorunuyosn.. arkadasm dıye gezebılrz senınle.. cıddı manada cıtır olmussn
hepınızı nasıl ozlemısm yaa.. bu arada C citirkiz dusup bayılmadm merak etme canım benımmm..
Slm fudun abla galiba izlemek gerekli bende sadece benim izlediklerime izin verdim ayar yapabiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?