💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet canım bikaç kaşık olsa neyse bi tabak çok olmuş ama olmuş bi kere herzaman olan bişi olmadığı için bu kadar üzülme akşamı erken kapamışsın sporla hallolur diye düşünüyürum.

Hanımlar ben bu akşam dışarda arkadaslaarla buluscam da akşam yemeğin 8 e falan sarkcak ama ya salata ya ızgara yemeyi dusunuorum menü mu o zaman veririm sporumu erkenden yaptım sukur

Evet canım bikaç kaşık olsa neyse bi tabak çok olmuş ama olmuş bi kere herzaman olan bişi olmadığı için bu kadar üzülme akşamı erken kapamışsın sporla hallolur diye düşünüyürum.
ınsallah bakalım.. dedıgm gıbı az dıye bı kavram yok bende.. yedım koca bı tabak pılavı.. keske hıc baslamasaydm.. cıkolatadan kurtuldm dıye sevınırken hıc olmadı ama ekmek hıc yemıyorum ya belkı sporla da beraber notrlemıs olurm yedıklerımı..

Kız benimkiler yine tam buğday ekmeğiydi. Pirinç pilavı da yenir tabi diyette ama glisemik indeksi yüksek olunca çabuk acıktırıyormuş. Akşam telafi etmişsin. Bende yeşil fasülye yi özledim ya. Misafirlerle pek sağlıklı şeyler yapılamıyor. Ben kendime özel menüler haızrlyordum. Yarından itibaren normal yemek yaparım inşallah

Htc drg evet bende binde bir yerim ketçabı, o da domates yerine yedim
sen çok yememişsindir, ama yaz da bakalım tabi

vıcdanım rahat degıl belkı de o yuzden hıc acıkmadm bu saatten sonra hıııccc bısey yemem..

Ay ene kafa olrk cok yogun bi gundu

Kahvaltidan once
3 taze incir

Sabah
Iki yumurtA
Bir bardak sut
Tadimlik pestil

Oglen
Siyah pirincli sutlacimsi uc dort kasik
Firinda kabak mucver- sadece kabak vardi malzememolarak:)

Aksam
Azcik uzum ( gereksizdi ama guzeldi)
Bintabak haslama ( ekstradan yag yok, patateslerndn cok az aldm)

Metabolizmani sasirtmis gbi kabul et kendni canm. Sporunu da arttiriorsun. Hic dert etme kendine ama tekrari olmasn tbi:)

hepinize iyi akşamlar ben de menümü paylaşayım
sabah saat 10.30
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1.5 kibrit kutusu peynir
2 zeytin
bir küçük parça sucuk (küçücüktü )

saat 15.00
2 incir

akşam 19.00 yoğurtlu patlıcan közleme

hoşgeldin

Incirler ne de guzel dmiii:) afiyet olsn gayet guzel olma menun:)

Menüm
Sabah 1 bardak su 3 kayısı 1 üzüm 1 incir (kuru)
KAHVALTI 2 dlm ekmek domates salatalık pekmez peynir patates kızrtma azcık ketçap mayonezle ( misafirim vardı gece bende kalmıştı ona yapınca azcık yedim)
ÖĞLE 1 tbak haşlama karnabahar 1 küçük kase yoğurt
ARA 2 tabak kadar azcık zeytinyağıyla pişirdiğim lahana yemeği yoğurt
1 küçük lokum
AKŞAM çorba salata yoğurt
Ayyyyy valla bugün sinir oldum kendime ya çok acıktım 3 litre oldu su daha içerim sporda valla misafir olduğu için bide çocuklardan çok yoruldum bilmiyorum kızlar hiç totoşu kaldırasım yok

Bende baslayayim yazmaya nasil baglanmisiz bu internete ya ćekmeyince deli oluyorum

Sabah 1 dilim salam
Peynir 1 tane cok kucuk haslanmis patates sekersiz cay

Oglen 1 tabak fasulye yemegi

Aksam ustu yollarda gecti form kraker 1 dilim kek ve kahve ictim

kahvaltıdan once kahvaltı cok ıyı canım oglen de guzel emınım sıyah pırınc kullanıp sekerı abartmamıssndr.. aksam evet uzum gereksız ama menun guzel gorunuyo genel olarak.. suyun ve sporunda varsa tamamdr

sabah güzel canım öğlen 2 tane ekmek yemişsin sanırım o biraz fazla olmuş akşamda iyi tabiki misafirlerin de sağlığını düşünmek lazım

Sabahın nurunda kalkıp, gece geç yatmamın metabolizmama katkısı olduğunu düşünüyorum. Ne dersiniz, doğru mu düşünüyorum?

7-8saatten az uyumamaya çalış canım 7 saatten az uyumak metobolizmanın hızını düşürüyormuş ayrıca uzmanlara göre az uyuyan insanlar normal uyuyanlara göre günü yaklaşık 500 kalori daha fazla farkla kapatırlarmış

menün güzel canım pilavıda yarım tabak yeseymişsin daha iyi olacakmış suyu iyi içmiişsin 3.5 litreyi geçme 3.5 litreyi geçmek böbreklere zarar veriyormuş sporunda harika

menün harika olmuş canım zaten üzümü az yemişsin dert etme

menun gayet sade guzel bence.. sucuk bıle gozume batmadı hıc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…