Evet canım bikaç kaşık olsa neyse bi tabak çok olmuş ama olmuş bi kere herzaman olan bişi olmadığı için bu kadar üzülme akşamı erken kapamışsın sporla hallolur diye düşünüyürum.merhabalarr.. bende menumun paylasıym ama hıc memnun degılm bugun kendımden..
sabah 10 gıbı bı fıncan ıkısı bır arada bı tane domates bı tane salatalık peynır zeytın.. ya bıde dun hem cıkolatada cok canım kalmıstı hemde pırınc pılavnda.. gece yemıym dedm dun yemedm de bugun cıkolataya da hayır dedım ama pılava dıyemedımm..
oglen 12 gıbı bı tabak pılav yedım.. yanında yogurt yedım.. cok ozlemıstımm
2 gıbı cevız yedım bıraz kuru uzum leblebı..
az once de bıraz taze fasulye yedım yıne yogurt yedım..
pılavı fazla kacırdm yıne keske yemeseydm..kendıme kızıyorum ama yapıcak bısey yok..
suyumu sporumu artırmayı dusunuyorm bugunu.. suyum 2 ltyı gectı yatana kadar 3.5 olucak umarm.. sporumda leslıe 3 yaptm.. leslıe 2 yapıcam yatmadan oncede.. hadı kızın bana..
ınsallah bakalım.. dedıgm gıbı az dıye bı kavram yok bende.. yedım koca bı tabak pılavı.. keske hıc baslamasaydm.. cıkolatadan kurtuldm dıye sevınırken hıc olmadı ama ekmek hıc yemıyorum ya belkı sporla da beraber notrlemıs olurm yedıklerımı..Evet canım bikaç kaşık olsa neyse bi tabak çok olmuş ama olmuş bi kere herzaman olan bişi olmadığı için bu kadar üzülme akşamı erken kapamışsın sporla hallolur diye düşünüyürum.
Kız benimkiler yine tam buğday ekmeğiydi. Pirinç pilavı da yenir tabi diyette ama glisemik indeksi yüksek olunca çabuk acıktırıyormuş. Akşam telafi etmişsin. Bende yeşil fasülye yi özledim ya. Misafirlerle pek sağlıklı şeyler yapılamıyor. Ben kendime özel menüler haızrlyordum. Yarından itibaren normal yemek yaparım inşallahınsallah bakalım.. dedıgm gıbı az dıye bı kavram yok bende.. yedım koca bı tabak pılavı.. keske hıc baslamasaydm.. cıkolatadan kurtuldm dıye sevınırken hıc olmadı ama ekmek hıc yemıyorum ya belkı sporla da beraber notrlemıs olurm yedıklerımı..
Kız benimkiler yine tam buğday ekmeğiydi. Pirinç pilavı da yenir tabi diyette ama glisemik indeksi yüksek olunca çabuk acıktırıyormuş. Akşam telafi etmişsin. Bende yeşil fasülye yi özledim ya. Misafirlerle pek sağlıklı şeyler yapılamıyor. Ben kendime özel menüler haızrlyordum. Yarından itibaren normal yemek yaparım inşallah
Htc drg evet bende binde bir yerim ketçabı, o da domates yerine yedim
sen çok yememişsindir, ama yaz da bakalım tabi
Metabolizmani sasirtmis gbi kabul et kendni canm. Sporunu da arttiriorsun. Hic dert etme kendine ama tekrari olmasn tbi:)merhabalarr.. bende menumun paylasıym ama hıc memnun degılm bugun kendımden..
sabah 10 gıbı bı fıncan ıkısı bır arada bı tane domates bı tane salatalık peynır zeytın.. ya bıde dun hem cıkolatada cok canım kalmıstı hemde pırınc pılavnda.. gece yemıym dedm dun yemedm de bugun cıkolataya da hayır dedım ama pılava dıyemedımm..
pılavı fazla kacırdm yıne keske yemeseydm..kendıme kızıyorum ama yapıcak bısey yok..
suyumu sporumu artırmayı dusunuyorm bugunu.. suyum 2 ltyı gectı yatana kadar 3.5 olucak umarm.. sporumda leslıe 3 yaptm.. leslıe 2 yapıcam yatmadan oncede.. hadı kızın bana..
Al bendn de o kdr bacim. Doymadin doyamadim yemelere benBende bugün doymak bilmedim niyeyse ya
ayy ablalar sonnunda gelebildim biz vın kullandığımız için çabuk dolabiliyor kotası o yüzden giremedim alternatif girebileceğim bir yer de yoktu diyet falanda kalmadı sizinle konuşmayınca falan hepten bozuldu diyeti ama bugün başladım hadi bakalım kaldığım yerden devam edicem okulların açılması da 28 eylüle ertelendi tam 35 gün filan var benim hedef büyüdü 15 kilo oldu inş yine beraber vericez
Incirler ne de guzel dmiii:) afiyet olsn gayet guzel olma menun:)hepinize iyi akşamlar ben de menümü paylaşayım
sabah saat 10.30
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1.5 kibrit kutusu peynir
2 zeytin
bir küçük parça sucuk (küçücüktü)
saat 15.00
2 incir
akşam 19.00 yoğurtlu patlıcan közleme
evet incirler çok güzel ben de incir gördüm mü dayanamıyorumIncirler ne de guzel dmiii:) afiyet olsn gayet guzel olma menun:)
Ay ene kafa olrk cok yogun bi gundu
Kahvaltidan once
3 taze incir
Sabah
Iki yumurtA
Bir bardak sut
Tadimlik pestil
Oglen
Siyah pirincli sutlacimsi uc dort kasik
Firinda kabak mucver- sadece kabak vardi malzememolarak:)
Aksam
Azcik uzum ( gereksizdi ama guzeldi)
Bintabak haslama ( ekstradan yag yok, patateslerndn cok az aldm)
Selamlar işim yokken menü vereyim tam tamamlanmadı ama bu yazdıklarımdan başka birşey yemem
7.30 : 2 dl tb ekmeği, 2 az tereyağlı, azıcık üzerine ketçapla yumurta, bugün domates yemedim, 1 salatalık, 1 parça peynir, 7 yeşil zeytin
6 kuru üzüm 2 ceviz 1 kase yoğurt
2 dl tb ekmeği, 10 yeşil zeytin, 2 porsiyon meyve
Akşam da, etli yoğurtlu çorba, salata olacak İnşaAllah
Misafirlerime yaş pasta ve pizza yaptım ama ben pizzadan yarın sabah yemeyi düşünüyorum. Bu arada misafirlerin de sağlığını düşündüm. Pastanın pandispanyasını, kremasını yağsız ve az şekerli hazırladım. Tadına baktım muhteşem olmuştu. Sadece içine ve dışına erittiğim çikolatanın yağı var. O da bitter zaten
Ayy ne anlattım beetartı yüzümü güldürüyor nazar değmesin, cumaya değişmesin inşallah. Geçen haftanın acısını çıkarıcammm
Sabahın nurunda kalkıp, gece geç yatmamın metabolizmama katkısı olduğunu düşünüyorum. Ne dersiniz, doğru mu düşünüyorum?
merhabalarr.. bende menumun paylasıym ama hıc memnun degılm bugun kendımden..
Ay ene kafa olrk cok yogun bi gundu
Kahvaltidan once
3 taze incir
Sabah
Iki yumurtA
Bir bardak sut
Tadimlik pestil
Oglen
Siyah pirincli sutlacimsi uc dort kasik
Firinda kabak mucver- sadece kabak vardi malzememolarak:)
Aksam
Azcik uzum ( gereksizdi ama guzeldi)
Bintabak haslama ( ekstradan yag yok, patateslerndn cok az aldm)
hepinize iyi akşamlar ben de menümü paylaşayım
sabah saat 10.30
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1.5 kibrit kutusu peynir
2 zeytin
bir küçük parça sucuk (küçücüktü)
saat 15.00
2 incir
akşam 19.00 yoğurtlu patlıcan közleme
Slm iyi aksamlar canlar sonunda donuyorum evime otobusteyim oglumla bu sefer zorlu bir yolculuk oldu 4 saat bekledik otobusu bagladilar çile bülbulum çile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?