- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Saol canım bebişde iyi yuvarlanıp gidiyoz bakalım:)) sanada çok geçmiş olsn fazlla zorlamaHtc drg napıyorsun canım, iyi misin? Bebeğin nasıl :) çok tatlı maşallah. Benim de misafirlerim gelecek, yani eltimler yemeğe gelcek. Elim de kanayıp duruyor, inşallah durur yoksa zor olcak. Pizza ve pasta sözü verdim. Yarın gidiyorlar, çocukların gönlü olsun diye yapcam inşallah
Amin canım allah sanada nasip etsin
İnşallah ama dikkat et hamilelikte bizim gibi homini gırtlak yemeamiiinnnn.. cok sevıyorum cocukları..once okulum bıtsın sonra evlenıyım sonra bı ıkı sene gecsın hayalıyle bekledıgm dunyadakı melekım olucak sey benım de bebekımm Allah'ın ıznıyle..
İnşallah ama dikkat et hamilelikte bizim gibi homini gırtlak yeme
Bende de öyle oluyor insan bi tadını alınca bırakamıyor en iyisi hiç bulaşmamakKızlarr.. dun cıkolata almıs babam hemde en sevdıgımdenn..dun gece hıc yemedım attım dırek dolaba sabah az bısey yerım dıye dusunuyodm.. sabahta bı tartılıym dedım veeee.. 75.2 olmusumm.. bugunde yemıcem cıkolata fılan.. bende hıc dur olayı yok baslarsam duramam emınım..
Haticem maşallah bebiş hiçde zayıf durmuyor aksine çok iyi görünüyorİnşallah ama dikkat et hamilelikte bizim gibi homini gırtlak yeme
Ay canım kusura bakma, bende acaba yazsam mı, yazmasam mı dedim ama. İnşaAllah iyileşir küçük birşey
Yankış biliyosun tatlım biz öyle aldığımız için şuan zorlanıyoruz vermeye doğrusu ayda 1-1.5 kilo yani 9 ayda 10 12 kilo normal 5 i falan doğumda gidiyo kalanıda ilk 6 ay içinde emzirirken tabi burda şekerli tatlı hamurişi tuzlu falan işte yememek gerekiyo65ın ustuyle hamıle olmamak hedefım..bakalım basarabılırsem ve o donemde genelde15-20 kılo arasında alınıyo dıye bılıyorum.. cok sorun o kadarı dıye dusunuyorm ama sadece dusunce tabı..
İyi abla durumu çok iyi duruyoda işte dedim ya o doktor beni şaşırttı ne yapacağımı bilemedim şimdi sadece emiyo ikimizde çok iyiyiz ya hangi doktor der sütünü verme gerekirse önce hep mama ver diyeHaticem maşallah bebiş hiçde zayıf durmuyor aksine çok iyi görünüyor
Allah bozmasın, kader güzelliği versin inşallah
Selamlar işim yokken menü vereyim tam tamamlanmadı ama bu yazdıklarımdan başka birşey yemem
7.30 : 2 dl tb ekmeği, 2 az tereyağlı, azıcık üzerine ketçapla yumurta, bugün domates yemedim, 1 salatalık, 1 parça peynir, 7 yeşil zeytin
6 kuru üzüm 2 ceviz 1 kase yoğurt
2 dl tb ekmeği, 10 yeşil zeytin, 2 porsiyon meyve
Akşam da, etli yoğurtlu çorba, salata olacak İnşaAllah
Misafirlerime yaş pasta ve pizza yaptım ama ben pizzadan yarın sabah yemeyi düşünüyorum. Bu arada misafirlerin de sağlığını düşündüm. Pastanın pandispanyasını, kremasını yağsız ve az şekerli hazırladım. Tadına baktım muhteşem olmuştu. Sadece içine ve dışına erittiğim çikolatanın yağı var. O da bitter zaten
Ayy ne anlattım beetartı yüzümü güldürüyor nazar değmesin, cumaya değişmesin inşallah. Geçen haftanın acısını çıkarıcammm
Sabahın nurunda kalkıp, gece geç yatmamın metabolizmama katkısı olduğunu düşünüyorum. Ne dersiniz, doğru mu düşünüyorum?
Canım ekmek çok olmş biraz ketçapı binde bir bende yiyorum domates salatalıktan bende bıktım iyice menün güzelSelamlar işim yokken menü vereyim tam tamamlanmadı ama bu yazdıklarımdan başka birşey yemem
7.30 : 2 dl tb ekmeği, 2 az tereyağlı, azıcık üzerine ketçapla yumurta, bugün domates yemedim, 1 salatalık, 1 parça peynir, 7 yeşil zeytin
6 kuru üzüm 2 ceviz 1 kase yoğurt
2 dl tb ekmeği, 10 yeşil zeytin, 2 porsiyon meyve
Akşam da, etli yoğurtlu çorba, salata olacak İnşaAllah
Misafirlerime yaş pasta ve pizza yaptım ama ben pizzadan yarın sabah yemeyi düşünüyorum. Bu arada misafirlerin de sağlığını düşündüm. Pastanın pandispanyasını, kremasını yağsız ve az şekerli hazırladım. Tadına baktım muhteşem olmuştu. Sadece içine ve dışına erittiğim çikolatanın yağı var. O da bitter zaten
Ayy ne anlattım beetartı yüzümü güldürüyor nazar değmesin, cumaya değişmesin inşallah. Geçen haftanın acısını çıkarıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?