Masallah:) cok da guzel olms. Waffle olsa da yesek:))Selamlarrrr
Bu hafta hedefime ulaşırsam dondurma yicem demiştim ama tercihimi benim ince waffeldan yana kullandım. Aslında bisküvi gibi
Tabi geçen seferki gibi çok yemedim
10.00 3 hurma
10.30 yarım tb sandviç Ekm içine peynir 2 dil domates bikaç dal roka koydum
13.00 1bisküvi waffele, yarım bardak kuruyemiş
18.00 yeşil fasülye yoğurt
Spor 45 dak dışarda yürüyüş aralarda koşu
Su 3 lt olur
1,5 yasinda kizim var o yedi ilk defa haslanmis yumurtaCanm yumurtayi ndn yarim yedin ki? Cok saglikli. Bir de kanat zaten kucucuk:) derisizse onun da miktarni arttirablrsn sanki:) besamel sos siknti ama
Herkese iyi aksamlar kizlar bu da benim bugunku menum
Sabah 1domates 2 salatalik 1 kk peynir 2 3 tane zeytin 1 su bardagi süt
Oglen 1 kase yogurt 5 tane kuru kayisi
Aksam yemegi Bol marul salatasi 1 kase yogurt 3 4 tane kuru kayisi
1 saat once 3 erik yedim
Su 3 litre
Spor sabah 7de 15 dk egzersiz
Oglen 2 saat yuruyus yaptim umarim yarin tartida arti cikmam regl oldgmdan heralde bu hafta gecen hafta gibi iyi veremedim
Bi kereliktrn bsey olmaz canm yeter ki aliskanlik olmasn. Mesela ben kremali tavuga bayilirmm ama iste yapmamaya calisiorum:))1,5 yasinda kizim var o yedi ilk defa haslanmis yumurta
ona tavada yapiyorum kendime de hasladim, kendikini bitirdi aldi benim yumurtamisoydu baktim yemeye basladi, banada yarisi kaldi
besamel sosu sadece un kavurdum ve su. bana düsen pay gercekten azdi ilk defa yaptim dahaaz tercih edeyim bari
Bir de masallah kizina, yeter ki yesinler ole saglikli seleri biz de hep yapalim dmi:)1,5 yasinda kizim var o yedi ilk defa haslanmis yumurta
ona tavada yapiyorum kendime de hasladim, kendikini bitirdi aldi benim yumurtamisoydu baktim yemeye basladi, banada yarisi kaldi
besamel sosu sadece un kavurdum ve su. bana düsen pay gercekten azdi ilk defa yaptim dahaaz tercih edeyim bari
Kizlarrrrrr evimdeyimmmm sukur rabbime :)
Yediklerimi yazmicam sacma sapan bir gundu sabah 4 .30 gibi ciltik yola cissslar yedim annem super bi kahvalti hazirlamisti 11 gibi yedim onda da cislar vardi sonra eve geldim valizleri yerlestir falan neyse zaman gecti evde malum yiyecek yoktu alisveris derken hazirdan biraeyler koydumoyle iste
Her neyse sabah tartilirim zaten bu haftam gittiama yeni hafta cok dikkat edicem insallah bari cok arti cikmasam tek istedigim bu
Canim hic bisey yememissn ki sni tok tutacak. Kurtarirsa yogurt kurtarir seni:)Herkese iyi aksamlar kizlar bu da benim bugunku menum
Sabah 1domates 2 salatalik 1 kk peynir 2 3 tane zeytin 1 su bardagi süt
Oglen 1 kase yogurt 5 tane kuru kayisi
Aksam yemegi Bol marul salatasi 1 kase yogurt 3 4 tane kuru kayisi
1 saat once 3 erik yedim
Su 3 litre
Spor sabah 7de 15 dk egzersiz
Oglen 2 saat yuruyus yaptim umarim yarin tartida arti cikmam regl oldgmdan heralde bu hafta gecen hafta gibi iyi veremedim
Abla dehset bir yagmur vardi gezmeye cikamadik.ve tartilamadim.yarin sabah ezaniyla koye incez ya :-( :-(Kızlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum
Hiç yorum yapmaya gücüm yok
Yarın tartı yüzünüzü güldürsün
Bildirimler öğlene kadar yapılsın lütfen
Geçen haftaki Kilo
Bugün
Fark
Yüzde
Şeklinde olursa sevinirim
İyi geceler herkese
Tebriklerrrr kader canim ya kilo dedigin ne dirki yine verirsin Allah saglik versinn Hayirli Evlat eylesin kac cocugun vardiki seninKızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
Dunden beri bu haberi hazmetmeye calısıyorum. Yani bu son kilo bildirimi..
Umarım saglıklı beslenerek ve cok kilo almadan bu evreyi atlatabilirim.
Hepiniz dilediginiz kiloya dusersiniz inanıyorum.
Gecen hafta, 83,8
Bu hafta, 82,8
%1,2
Dün gece rüyamda çiçek bahçesi gördüm her gördüğümde biri hamile olur alla allah bu sefer kimki diyodumKızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
Gecen hafta, 83,8
Bu hafta, 82,8
%1,2
Anamm:) hayirli olsun canimm. Korunurken bile geldigine gore bebek tam da boyle olmasi gerekiyormus demek annesi. Belki hamilelign boyunca burayi gene takip edip zayiflamak amaciyla deil belki ama en az kiloyla kapatmak icn devam edebilirsin? Sahsen ben bir daha asla hamilelikte bu kdr kilo almaya izin vermicem kendime. Bu esnada yuruyuslerini de sakin aksatma. Sen de uzulme, sevin sevin:) her trlu gidecek o kilolar ha smdi ha 9 ay sonra:)Kızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
Gecen hafta, 83,8
Bu hafta, 82,8
%1,2
Aa negzelmis:)) hayrolsn canm ki oldu zati:) bn de ruyamda nasil altin gordm var ya bole tertemiz kalip kalip:))Dün gece rüyamda çiçek bahçesi gördüm her gördüğümde biri hamile olur alla allah bu sefer kimki diyodumayy allahım yardımcı olsun hayırlı evlat eylesin
Kız zengin mi olacan hadi inşallh:)))Aa negzelmis:)) hayrolsn canm ki oldu zati:) bn de ruyamda nasil altin gordm var ya bole tertemiz kalip kalip:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?