💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

valla baya varmisiz ben de isimleri ve yaslari bilmedigimden herkese canim diye hitap ediyodum umarim bi sorun olmamistir

abla ben de gec vakit yapiyorum o agirligi hissediyorum sabah kalkinca peki gercek kilomu nasil ogrenebilirim
Canım dedimya hafta da 1 -2 gün mola vermek lazım
Bence cuma tartılcağın için yarın spor hiç yapma
Zaten senin kas oranın fazladır cnm ama en azından şişlik kalmaz

Sporuda bazen az bazen çok yapmak gerekiyor
Eğer sürekli çok yaparsan sıkılaşma oluyor ama Kilo düşmüyor
Kiyafetlermn icine giriym de bi an once:)) ablam bi aydr gormemsti bni zayiflamissin dio:) yalnz bnm dogum kilolarni coook hzli vercm zannediodm yani ne bilim haftada ikinuc kilo faln. Hayalkirikligi

Sendemi evinde olmayan gurubundasın tatlım
Heralde eylülde açılıyor okullar
Aman dikkat et kuzum ne güzel vermişin işin ucunu bırakıverirsen nasıl aldığını bile farkedemezsin
Adın ne tatlım

1 eylulde seminerlerimiz basliyor agustosun 30 u gibi giderim ben de insaallah :) adim kübra.
Ya bana herkes cok kilo vermissin boyle iyi daha fazla veririsen yuzun gider kotu olursun falan diyor. Ama benim hala kalcam basenim bacaklarim ve kollarimda fazlilik var yani hala incelmeye ihtiyacim var. Ama boyle tepkiler alinca da simariyorum.biraz.
Simdi bir eylyle kadar 72 kiloya dusmeyi planliyorum sen kac kilosun kac ayda verdin o kadae kiloyu :) bu arada ben sabah aksam en az bir saat yuruyorum. Tek sporum bu 72 ye dusebilir miyim srnce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…