Sporuda bazen az bazen çok yapmak gerekiyorArtk yuruyusten fazlasini yapmam gerektigni hissediyorum bi ayim kaldi. Snra calsmaya basliorum ve giyemiuorm hicbsey
valla baya varmisiz ben de isimleri ve yaslari bilmedigimden herkese canim diye hitap ediyodum umarim bi sorun olmamistirSmyr38 emel (ben)
htcdrh ....hatice
Mefkurem....zuhal abla
Muska77.....defne
Storeperde.....feyza
Citirkiz....damla
Laydagresif.....demet
BBD.......birgul
Ekim85..... muge
Uzum328....ruveyde
Ogretmn.....ayse abla
Zuhrelif.....elif
Mimoza.....fusunabla
Valla nickleri hatirladgm bu kadar unuttklarim k.bakmasin
abla ben de gec vakit yapiyorum o agirligi hissediyorum sabah kalkinca peki gercek kilomu nasil ogrenebilirimAkşam sporu geç vakit yapınca sabaha kasların şişiyor inmemiş oluyor
Ama ben eksideyimmmmm
Aynenvalla baya varmisiz ben de isimleri ve yaslari bilmedigimden herkese canim diye hitap ediyodum umarim bi sorun olmamistir
Canım sabah kalktıktan yarım saat sonra tartıl baya fark ediyoabla ben de gec vakit yapiyorum o agirligi hissediyorum sabah kalkinca peki gercek kilomu nasil ogrenebilirim
Canım dedimya hafta da 1 -2 gün mola vermek lazımabla ben de gec vakit yapiyorum o agirligi hissediyorum sabah kalkinca peki gercek kilomu nasil ogrenebilirim
Heralde burdaki disiplini kaldıramadıLadyagrasif in hiç sesi çıkmıyo nedense
tmm abla yarin yapmiyim bariCanım dedimya hafta da 1 -2 gün mola vermek lazım
Bence cuma tartılcağın için yarın spor hiç yapma
Zaten senin kas oranın fazladır cnm ama en azından şişlik kalmaz
annemler kahvaltiyi hazirlayip beni kaldiriyo da bekletmek istemiyorum yarin sirf bunun icin erken kalkcam :)Canım sabah kalktıktan yarım saat sonra tartıl baya fark ediyo
Kiyafetlermn icine giriym de bi an once:)) ablam bi aydr gormemsti bni zayiflamissin dio:) yalnz bnm dogum kilolarni coook hzli vercm zannediodm yani ne bilim haftada ikinuc kilo faln. HayalkirikligiSporuda bazen az bazen çok yapmak gerekiyor
Eğer sürekli çok yaparsan sıkılaşma oluyor ama Kilo düşmüyor
Ohhh ne güzel tatlım bak kazanan sen olacan,Az ewel kayinvaldemdeydim pisiler Kuru parstalar havada ucusuyodu ama yemedim ya Walla inanamiyorum kendime
Insallahhh ayy umarim bu kez basarcamOhhh ne güzel tatlım bak kazanan sen olacan,
Cuma günü göreceğin rakam seni o pastalardan daha mutlu edecek
Bana da cok oldu o ya iyi motive oluyo insanBen dun bi aliverise cikmisim canm hicbsey begenemedm kndime. Bu ii drmaz bu sole olr blmm ne derken hcbsey alamadim. Bi nmotive olmsm eve gelip sppra basladm hemen:))
Sendemi evinde olmayan gurubundasın tatlım
Heralde eylülde açılıyor okullar
Aman dikkat et kuzum ne güzel vermişin işin ucunu bırakıverirsen nasıl aldığını bile farkedemezsin
Adın ne tatlım
Zaten bi kere hayır dedin mi tamamdırrrAz ewel kayinvaldemdeydim pisiler Kuru parstalar havada ucusuyodu ama yemedim ya Walla inanamiyorum kendime
InsallahhZaten bi kere hayır dedin mi tamamdırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?