• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

10:00 1 dilim yumurtali Ekmek
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
14:00 8 uzum
1 kase yogurt

17:30 tavuk gogsu
2 bardak ayran
Domates salatalik
30 dk step
2.5 su
Benimde gunum boyleydi

menün suyun sporun bence gayet iyi

Menüm gelsinnn

Bugün saf Pro yaptım, öğlen alışverişte olduğum için yiyemedim

Sabah kıymalı 2 yumurta

Akşam fırında derisiz tavuk

Su 3 lt olur
Spor izinli

menün hem doyurucu hem sağlıklı cnm diyetlerde istediğin kadar derisiz tavuğa izin veriliyor zaten

Menu bildirimi
10.00
2 minik dl borek/yarım domates
15.00
Tonbalıklı salata
20.00
1 kofte buyuklugunde tavuk/1 kasık yogurt/salata
Spor
2 saat yuruyus
Su 3,5 litre

canım menün suyun ve sporun gayet iyi börek cıss ama sabah yemişsin bence sorun olmaz

elamm
Ben de menü vereyim, pek iç açıcı olamasa da
Sabahı yazmak istemiyorum, eltimler bizde.haliyle hazırlıyoruz baya bişey. çok karışık ve cıslı oldu :KK43:
Ara: 2 meyve
Öğlen: 2 dilim ekmek 1 ceviz peynir
Ara:1 avuÇ taze fındık 1 bardak ayran
Akşam: fırında 5 küçük köfte, 5 dilim patlıcan 1 kase cacık

Bizimkiler çerez ve karpuz yicek şimdi, ama ben yemicem

Öğleden sonra da aşağıya indik komşularla mini çaplı bir piknik yaptık. Kurabiye kömbe poğaça vardı, ısrar ettiler ama hiç yemedim. Biraz fındık yedim şekersiz çayla

İnşaAllah herkes istediği kiloya iner, çevre baskısından, değişik bakışlardan uzak kendini seven, kilosundan, halinden memnun birer birey olur
Sevgiler hayırlı akşamlar

sabahı bilmediğim için tam yorum yapamayacağım canım ama öğlen 2 dilim ekmek yemeseydin iyi olurdu diğer öğünlerin bence iyi

Hepsi çok güzel mügecim tebrikler

Zaman zaman spor saatini biraz artırabilirsin
Suyuda 3 lt ye tamamlamaya çalış gün içine paylaştırarak
3 lt ictim ablacim Walla sporu Ana ma gidince artirmayi dusunuyorum su an oglum 2 saat civari uyuyo 60 dk ders 30 dk spor yapiyom

72 :KK43: hapi yuttuk desene fusun abla :KK43:

bulgur sağlıklı bir karbonhidrat ama yine de fazla tüketmemek gerek bende yiyorum arada ama 2 tane ile kendimi sınırlıyorum ben kalorilere bakıyorum sürekli de:)) neyse yarın telafi etmeye çalış üzme kendini

Kızlar çok misafirim var menümü yazayım gece okueum yazdıklarınızı
SABAH 2 incir 1 bardak limonlu su leslie 1 +leslie 3
KHVALTI 2 dilim ekmek 2 yumurta az pekmez 1 çatal tereyağ 1 çatal labne domates salatalık peynir
ARA yarım muz fındık ceviz
ÖĞLE yoğurt salata haşlanmış kabak
AKŞAM 2 biber dolma küçük kıymasız 1 milföy böreği 1 dilim kek misafir olunca bişi diyemedim normalde akşamda kabak yiycektim sabahki sporumda boşa gitti:KK43:

Kızlar çok misafirim var menümü yazayım gece okueum yazdıklarınızı
SABAH 2 incir 1 bardak limonlu su leslie 1 +leslie 3
KHVALTI 2 dilim ekmek 2 yumurta az pekmez 1 çatal tereyağ 1 çatal labne domates salatalık peynir
ARA yarım muz fındık ceviz
ÖĞLE yoğurt salata haşlanmış kabak
AKŞAM 2 biber dolma küçük kıymasız 1 milföy böreği 1 dilim kek misafir olunca bişi diyemedim normalde akşamda kabak yiycektim sabahki sporumda boşa gitti:KK43:

canım bol cıslı bir gün olmuş kahvaltın ve ara öğünlerin iyi ama akşam olmamış :KK43:

Benim de menum şoyle bol cıslı malesef :-( 07.00 1 tane yagda yunurta yarim dilim kepek ekmegi
10.00 1 domates 2 salatalik 1 kk peynir
11.30 1 avuc sos fistik
14.30 6 7 kremali biskuvi
16.30 yarim kase yogurt 5 6 kasik menemen yarim dilimden az kepek ekmegi ,siyah erik
19.30 bol salata 1 dilim kepek ekmegi
21.30 2 dilim armut 3 4 catal kavun
3.5 litre su
55 mekik cektim
1 saat yuruyus yaptim.

Benim menum de boyle kizlar

hayirli aksamlar hanimlar

benim bugünki menüm

sabah kahvaltiyi hazirlarken bir elmanin 3 te biri

kahvalti
1 dilim ekmek
1 tavada yumurta
2 kk bal
domates roka

11 de 1 kahve

12.30
4 isirim simit (normalde o aclikla 1,5 simit kesin yerdim)

öglen biraz gec yedik

ara 1 kücük muz

6 7 izgara köfte
1 kanat derisiz
cacik
salata
1 yk ketcap

ara cilek

aksam
6 7 kanat izgara derisiz
1 büyük bardak ayran
2 catal ucu yaz helvasi

az önce herzamanki ictigimin yarisi sütle sekerle kahve

puanlarim tam oldu

zuhal abla asagi yukari sizin yeme sistemini yapiyorum, ama sinir olarak puanlarimi gecmiyorum
yani ikisini birlestirmis gibi oldum, yani en azindan siniri puanlama sistemiyle ayarliyorum.

gecen sefer de menümü ilk defa begendigini söyleyince ben bi gaza geldim, dahada bi özenmeye calisiyorum

Elif ben k.validamlerde geciriyorum yazi sabah yola cikicam evime gidiyorum rabbimin izniyle. daha da dikkatli olurum.pazartesiden itibaren duzenimi kurarim temizlikti alisveristi bitiririmgorun bakalim emeli bu kilolar gidecek :) :) artik bahane yok pazartesi hersey duzelecek.
Insaallah canim hepimiz icin oyle duzenli bir sekilde kilolarimizdan kurtuluruz
Umarim :)

Ay bgn gene yogun bi gundu. Menuyse daginik:)
Kahvaltidan once
10 badem 2 ceviz 3 hurma

Kahvalti
Bir sucuklu yumrta
Domates salatalik
3 zeytin
Peynir
Yarim muzlu bi bardak sut

Ara
Bir bardak domates suyu

Aksam
Siyah pirincli sutlacimsi :)
Bunu uydurarak yaptm. Sekersiz, sadece kuru uzumle tatlandirdim. 5-6 kasik yedim. Ama pirinci bol sutu az:)

Daha da bisey yemiym dedim ama su saattlerde acikmaya basladm. Fistik ve badem atistirdim. Bi kocamn bardak da sut iciyorum smdi.

Spor: yaklasik 2,5 km yuruyus

Back