Buldum cok tesekkur ederimmMuge kisisel bilgiler e girin ozel durum mesaji yaziyor oradan yazican
nasil dustum canim :)Ben de 77.8 kiloyum ve ben de 93 ten dustum. Birlikte zayiflayabiliriz :)
Tatlım kendi profiline gir avatar resmine değiştirmek için bas orada resmin altına yazı yazanileceğin yerde çıkıyorTesekkur ederim cevap verdigin icin ama Ben seyi demek istemistim ama sanirim gostermeden zor olcak neyse biraz kurcaliyim bakimm
Ben dun bi aliverise cikmisim canm hicbsey begenemedm kndime. Bu ii drmaz bu sole olr blmm ne derken hcbsey alamadim. Bi nmotive olmsm eve gelip sppra basladm hemen:))
Hoşgeldin cnm düzenli paylaşım yapabileceksen neden olmasın kendini tanıtırmısınBen de 77.8 kiloyum ve ben de 93 ten dustum. Birlikte zayiflayabiliriz :)
Aynen öyle cnm insan kiloluyken hiç bişey arası gelmiyorBen dun bi aliverise cikmisim canm hicbsey begenemedm kndime. Bu ii drmaz bu sole olr blmm ne derken hcbsey alamadim. Bi nmotive olmsm eve gelip sppra basladm hemen:))
Hoşgeldin cnm düzenli paylaşım yapabileceksen neden olmasın kendini tanıtırmısın
Akşam sporu geç vakit yapınca sabaha kasların şişiyor inmemiş oluyorZuhal abla dun o kdr ii yedikten snra bgn bn de arti ciktm tartida
Sendemi evinde olmayan gurubundasın tatlımHos buldum :)
24 yasindayim boyum 1.73 kilom 77.8 öğretmenim :)
Suan tatilde anamin yaninda oldugum icin yememek konusunda cok zorlaniyorum. :)
Oley yupii:) bak gordn mu emeklernn karsilihi geldi snnda:)Akşam sporu geç vakit yapınca sabaha kasların şişiyor inmemiş oluyor
Ama ben eksideyimmmmm
Artk yuruyusten fazlasini yapmam gerektigni hissediyorum bi ayim kaldi. Snra calsmaya basliorum ve giyemiuorm hicbseyAkşam sporu geç vakit yapınca sabaha kasların şişiyor inmemiş oluyor
Ama ben eksideyimmmmm
Hadi inşallah yarına bi aksilik olmasınOley yupii:) bak gordn mu emeklernn karsilihi geldi snnda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?