Oyy inşallah, heyecan yaptım. Bi hafta az ekmekli ve kaçamaksız geçirirsem sonuçtaki farkı da net görmüş olurum. Teşekkür ederim sana çokk, yatayım ben bugün erkenden, hayırlı geceler cümletenYaz tatlım, bizde seninle gurur duyalım
Sen o kadar iradesiz olamazsın cnm
İnan yemeyince başardığın için daha mutlu olacaksın
Hadi bu savaşın galibi nefsin değil sen ol
Tabi bütün bunlar benim içinde geçerli
Ben de söz veriyorum
Bak bak kendi kendimi arkadan bıçaklıyomOyy inşallah, heyecan yaptım. Bi hafta az ekmekli ve kaçamaksız geçirirsem sonuçtaki farkı da net görmüş olurum. Teşekkür ederim sana çokk, yatayım ben bugün erkenden, hayırlı geceler cümleten
Ben hep az ekmekliyim sadece sabahları 2 dilim kepekliOyy inşallah, heyecan yaptım. Bi hafta az ekmekli ve kaçamaksız geçirirsem sonuçtaki farkı da net görmüş olurum. Teşekkür ederim sana çokk, yatayım ben bugün erkenden, hayırlı geceler cümleten
Kabağı rendeliyosun. Ben yağ koymadım ama az yağda tavada biraz yumuşayıncaya kadar kavuruyon orta ateşte. Çok öldürme vitamini kalmaz biraz su ilave edebilirsin, yanmasınAnnem kek gotrcegmi solemis de o yzdn smdi bana guvenerk az tatli yaparlar die abla. Ama sen tarif ver bana kabagim var evde :) bakarsin salata yaparm
Vahh Vahh az tatlı olursa neyapar bizim incecik çıtır türk kadınlarımızAnnem kek gotrcegmi solemis de o yzdn smdi bana guvenerk az tatli yaparlar die abla. Ama sen tarif ver bana kabagim var evde :) bakarsin salata yaparm
alam ben bilmeden şok diyet yapmışım kendi kendime haberim yokCanım ben anlamıyorum börek diyeti falan varda ben mi bilmiyorum hergün börek yiyosun en çok kiloyu sen veriyosun
Canım şok diyette çok az beslenirsin benim bildiğim sen herşeyi yedin nasıl bi şok diyetmiş ki ob
alam ben bilmeden şok diyet yapmışım kendi kendime haberim yok
aynn bizim evdede genelde öylekizlar bugun malesef cis yedim
sabah : 1.5 dilim tbe domates peynir zeytin salatalik sut
ben yumurta yemedigim icin ara sira sut icerek proteini ondan almaya calisiyorum
ara : 1 haslanmis misir
oglen : 2 kasik semizotlu yogurt
ve gunun surprizi
aksam : kizartma 1 dilim tbe cok az kavun
bizim evde soyle bi adet var evde ne piserse o yenir yemegi de ben pisirmiyorum yemiycem dedim paparayi yedim ben biraz yedim ama cok degil
3.5 litre su ictim 2 saatden fazla da yurudum yarin telafi etmeye calisicam
Kavun dilimi derken ne kadar bi dilim oluyor? Ben bilemiyorumSadece akşam az kavun kaçırdm abla yoksa sabah yemeye çalışıyorm daha çok dikkat ederim
Ay çok güldüm akşam buna, Allah da seni güldürsünAllahim karpuz diyeti tam benlik:)) sanirm ask yasayabilirm o metveyle:) baska yemek bile aramam. Ama cok yerim cook:) bn kucukken de cok yerdim karpuzu. Annem o kdr bikmisti ki benden boynuna karpuz baglicam derdi:))
Sen sağlıklı bişey yapsaydın dicektim, demişler sanırımKim ne getircek
Bilmiyorum abla. Bn kek yapip goturcem sanirim. Ve mumkun oldgnca onlarn getrdiklerni yemicem:)
Ne zamandır yemiyorsun?Benim de bi alışveriş yapmam lazım, hurma da çok güzel oluyor tatlı ihtiyacınaCanım ben meyve dışında hiç bi tatlı yemiyorum canım çok çekerse kuru meyve yiyorm o tatmin ediyo genelde
Maşallah böyle devam, dikkat edince iyi zayıflanılıyorBn de bgn jelibona hayir dedim, cok da guzel gorunuodu hem de kokusu sarmisti evi. Ama yemedim ooh sefam olsun:)
Evet şimdi yeşil elmamı yiyim, sonra da kahvaltı yaparımBak bak kendi kendimi arkadan bıçaklıyom
Rakip takım yarışmacısını motive ediyom
Kızzz güzel verirsen Aynura banada teşekkür etsin
İnan sabrederse güzelim cuma günü çok mutlu olacaksın bizde seninle bu mutluluğu paylaşacaz
Eğer meyve yersende sabah yada öğlen tercih etmeye çalış
Canım kavun dilimi bi ay dilimini biraz kalın bi ay dilimi 3 veya 4e bölüp küçültüyorum o kadar yiyorumKavun dilimi derken ne kadar bi dilim oluyor? Ben bilemiyorum
Ay çok güldüm akşam buna, Allah da seni güldürsün
Sen sağlıklı bişey yapsaydın dicektim, demişler sanırım
Ne zamandır yemiyorsun?Benim de bi alışveriş yapmam lazım, hurma da çok güzel oluyor tatlı ihtiyacına
Maşallah böyle devam, dikkat edince iyi zayıflanılıyor
Ha tatlıyıda 3 haftadır yemiyorumKavun dilimi derken ne kadar bi dilim oluyor? Ben bilemiyorum
Ne zamandır yemiyorsun?Benim de bi alışveriş yapmam lazım, hurma da çok güzel oluyor tatlı ihtiyacına
Ha tamam, 3 ay dilimi olsaydı diyetlikten çıkardı zatenCanım kavun dilimi bi ay dilimini biraz kalın bi ay dilimi 3 veya 4e bölüp küçültüyorum o kadar yiyorum
Yok onu ladyagrasif yiyoHa tamam, 3 ay dilimi olsaydı diyetlikten çıkardı zaten
Dedign gibi canum hurma tatliya vok lezzetli ve saglikli bi alternatif. Hele de bole tombul olanlarndan alip icine ceviz koyup yemek lazim:) bnm de aklimda alacagim bgn insallahKavun dilimi derken ne kadar bi dilim oluyor? Ben bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?