0.5 fena diil bence moralini Bozma haftaya daha Iyi olur insallah?.99.9 Dan ne kadar zamanda bu kiloya indinSelamlar
Bende tartıldım, daha düşük olmasını beklerdim ama bazı sorunlarım var, ondan düşmedi daha çok
İlk başladığımda 99.9
Geçen hafta: 92.4
Bu hafta: 91.9
Fark: 0.5
Yüzde: % 0,54
İnşaAllah canım, bu arada senin yüzden daha yüksektir. Kilon az olduğu için benden daha iyi vermişsin yani. Ama moral bozmak yok. Bende haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorumÇok güzel üzümüm
Bak sana güzel diyom kendime pay çıkarıyom
Benimde 0.5
Haftaya birazdaha dikkat eder daha iyi veririz inşallah
Maşallah çok güzel vermişsin, ben hala düzenli olmuyorum 4 kere ancak oldum 8 aydaEvetttt hagtanin ilkbildirimi benden gelsinnn
Gecen haftaki kilom :88.1
Bugun ki kilom :86.5
Fark : 1.6
Kizlar hedefime ulastim.dogum sonrasi ilk reglm dun basladi yavas yavas sisiyorum ama inanin ki regl olmak guzel birsey.( 7 aydan sonra super)
Maşallah sana, böyle devam edersin inşallah canımpazartesi olan kilom :102.5 (ortalama hatırladığım kadarıyla)
bugün:100.1
fark:2.4 ilk haftam olduğu için diyette bukadar verdim ayrıca az spr yaptığım için sanırım sudan değil de gerçekten yağdan verdim çok mutluyumm ♥♥
Benim de olsa, hemen doktora gidicem hormon testi yaptırmak için. Çünkü 15 günde bir 4 gün falan oluyor.eskiden 10 gün çok olurduTebrik ederm canim:)
Smdi reglin siskinligi de vardr. Haftaya isin kolay olacak soyliyeyim:)
Bn dogmdan snra 6. Haftada oldum regl hemen. Smdi 11. Hafta bitti hala bekliyorum cok sid hissediyorum bi de
İnşaAllah canım, sen de baya vermişsin dimi. Benim 2 ay önceki kilom 100. Ama aslında 103 leri geçiyordum0.5 fena diil bence moralini Bozma haftaya daha Iyi olur insallah?.99.9 Dan ne kadar zamanda bu kiloya indin
Kızzz 0.15 fark var aramızda lafı bile olmazİnşaAllah canım, bu arada senin yüzden daha yüksektir. Kilon az olduğu için benden daha iyi vermişsin yani. Ama moral bozmak yok. Bende haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum
En azından artı değilsin, sabitte değilsinTebrikler valla az çok herkes vermiş enazda ben vermişim bi orta yolu bulamadım bi hafta birinci bi hafta sonuncu
Üzümüm valla 99.9 nerdeyse 8 kilo gitmiş bu hafta 10 u bulursun ayyy çok tebrik ederimSelamlar
Bende tartıldım, daha düşük olmasını beklerdim ama bazı sorunlarım var, ondan düşmedi daha çok
İlk başladığımda 99.9
Geçen hafta: 92.4
Bu hafta: 91.9
Fark: 0.5
Yüzde: % 0,54
Defnem ya kiloyu boşver sen nasıl oldunGecen hafta 84.1
Bu hafta 83.8
Fark 300 gr
%0,4
Hep agzıma yemek tıkılan bi haftada yine iyi bi sonuc aldım galiba
Kız özlettin valla iyileşmişsindir işallahGecen hafta 84.1
Bu hafta 83.8
Fark 300 gr
%0,4
Maşşşşşallllah tü tü tü elini sür bize eliniKızlar benimde toplamda verdiğim
36.7 oldu bugün
Allah 40 ları görmeyi nasip etsin tüm isteyenlerle beraber banada. Aminnnn
Canım bende romatoid artrit var yagmur oncesi ve sonrasındaki nemde ben mahfoluyorum. Ellerimin ikisi birden sisince esim, annem ve k,validem hicbisey yapamadıgım icin elleriyle beslefiler. Az yiyon olecen diye diye :)Defnem ya kiloyu boşver sen nasıl oldun
Tam olarak bişey de söylemedin
Amiin canım, az kalmıs ha gayret!Kızlar benimde toplamda verdiğim
36.7 oldu bugün
Allah 40 ları görmeyi nasip etsin tüm isteyenlerle beraber banada. Aminnnn
Parnaklarım tuslara hala buyuk geiyo ama agrımıyo artık bunada sukur. Bende sizi ozledim.Kız özlettin valla iyileşmişsindir işallah
Daha iyiyim tatlım en azından her is icin baskasına bagımlı degilim artık.Elin nasil?
Çok geçmiş olsun cnmCanım bende romatoid artrit var yagmur oncesi ve sonrasındaki nemde ben mahfoluyorum. Ellerimin ikisi birden sisince esim, annem ve k,validem hicbisey yapamadıgım icin elleriyle beslefiler. Az yiyon olecen diye diye :)
Ay ablammm ya çok tatlısın. Evet ben baya yapmıştım seni bilmem amaKızzz 0.15 fark var aramızda lafı bile olmaz
Bu hafta bende yaptım sende yaptın kaçamak
Buna rağmen verebildiysek ne mutlu bize
Bak bu hafta sabredip kaçamak yapmayalım, eminim haftaya daha güzel sonuç alırız
İnan ki biraz önce aklımdan geçtin. Etiketleyip soracaktım nerdesin, nası oldun diye.yine iyi vermişsin,almamışsınGecen hafta 84.1
Bu hafta 83.8
Fark 300 gr
%0,4
Canım benim, inşallah haftaya 90ları görürsem benden mutlusu olmaz. Sen de kafana takma, sabit değilsin. Yeme düzenini devam ettirirsen haftaya direnç kırılır verirsin inşallahÜzümüm valla 99.9 nerdeyse 8 kilo gitmiş bu hafta 10 u bulursun ayyy çok tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?