💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selamlar
Bende tartıldım, daha düşük olmasını beklerdim ama bazı sorunlarım var, ondan düşmedi daha çok

İlk başladığımda 99.9
Geçen hafta: 92.4
Bu hafta: 91.9
Fark: 0.5
Yüzde: % 0,54
0.5 fena diil bence moralini Bozma haftaya daha Iyi olur insallah?.99.9 Dan ne kadar zamanda bu kiloya indin

Çok güzel üzümüm
Bak sana güzel diyom kendime pay çıkarıyom
Benimde 0.5
Haftaya birazdaha dikkat eder daha iyi veririz inşallah
İnşaAllah canım, bu arada senin yüzden daha yüksektir. Kilon az olduğu için benden daha iyi vermişsin yani. Ama moral bozmak yok. Bende haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum

Tebrikler valla az çok herkes vermiş enazda ben vermişim bi orta yolu bulamadım bi hafta birinci bi hafta sonuncu

Maşallah çok güzel vermişsin, ben hala düzenli olmuyorum 4 kere ancak oldum 8 ayda
Maşallah sana, böyle devam edersin inşallah canım
Tebrik ederm canim:)
Smdi reglin siskinligi de vardr. Haftaya isin kolay olacak soyliyeyim:)
Bn dogmdan snra 6. Haftada oldum regl hemen. Smdi 11. Hafta bitti hala bekliyorum cok sid hissediyorum bi de
Benim de olsa, hemen doktora gidicem hormon testi yaptırmak için. Çünkü 15 günde bir 4 gün falan oluyor.eskiden 10 gün çok olurdu
0.5 fena diil bence moralini Bozma haftaya daha Iyi olur insallah?.99.9 Dan ne kadar zamanda bu kiloya indin
İnşaAllah canım, sen de baya vermişsin dimi. Benim 2 ay önceki kilom 100. Ama aslında 103 leri geçiyordum

İnşaAllah canım, bu arada senin yüzden daha yüksektir. Kilon az olduğu için benden daha iyi vermişsin yani. Ama moral bozmak yok. Bende haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum
Kızzz 0.15 fark var aramızda lafı bile olmaz
Bu hafta bende yaptım sende yaptın kaçamak
Buna rağmen verebildiysek ne mutlu bize

Bak bu hafta sabredip kaçamak yapmayalım, eminim haftaya daha güzel sonuç alırız

Tebrikler valla az çok herkes vermiş enazda ben vermişim bi orta yolu bulamadım bi hafta birinci bi hafta sonuncu
En azından artı değilsin, sabitte değilsin
Yani kaybın yok tatlım
Hem senin hormonlar daha tam normale dönmedi

Selamlar
Bende tartıldım, daha düşük olmasını beklerdim ama bazı sorunlarım var, ondan düşmedi daha çok

İlk başladığımda 99.9
Geçen hafta: 92.4
Bu hafta: 91.9
Fark: 0.5
Yüzde: % 0,54
Üzümüm valla 99.9 nerdeyse 8 kilo gitmiş bu hafta 10 u bulursun ayyy çok tebrik ederim

Defnem ya kiloyu boşver sen nasıl oldun
Tam olarak bişey de söylemedin
Canım bende romatoid artrit var yagmur oncesi ve sonrasındaki nemde ben mahfoluyorum. Ellerimin ikisi birden sisince esim, annem ve k,validem hicbisey yapamadıgım icin elleriyle beslefiler. Az yiyon olecen diye diye :)

Kızlar benimde toplamda verdiğim
36.7 oldu bugün
Allah 40 ları görmeyi nasip etsin tüm isteyenlerle beraber banada. Aminnnn
Amiin canım, az kalmıs ha gayret!
Kız özlettin valla iyileşmişsindir işallah
Parnaklarım tuslara hala buyuk geiyo ama agrımıyo artık bunada sukur. Bende sizi ozledim.
Daha iyiyim tatlım en azından her is icin baskasına bagımlı degilim artık.

Canım bende romatoid artrit var yagmur oncesi ve sonrasındaki nemde ben mahfoluyorum. Ellerimin ikisi birden sisince esim, annem ve k,validem hicbisey yapamadıgım icin elleriyle beslefiler. Az yiyon olecen diye diye :)
Çok geçmiş olsun cnm
Neyse daha iyiymişin
Peki ilaç falan kullanıyomusun bunun için

Kızzz 0.15 fark var aramızda lafı bile olmaz
Bu hafta bende yaptım sende yaptın kaçamak
Buna rağmen verebildiysek ne mutlu bize

Bak bu hafta sabredip kaçamak yapmayalım, eminim haftaya daha güzel sonuç alırız
Ay ablammm ya çok tatlısın. Evet ben baya yapmıştım seni bilmem ama sen o kadar yapmıyosun sanki. Neyse bu hafta bitti. Önümüzdeki maçlara bakıcezz
Gecen hafta 84.1
Bu hafta 83.8
Fark 300 gr
%0,4
Hep agzıma yemek tıkılan bi haftada yine iyi bi sonuc aldım galiba
İnan ki biraz önce aklımdan geçtin. Etiketleyip soracaktım nerdesin, nası oldun diye.yine iyi vermişsin,almamışsın
Üzümüm valla 99.9 nerdeyse 8 kilo gitmiş bu hafta 10 u bulursun ayyy çok tebrik ederim
Canım benim, inşallah haftaya 90ları görürsem benden mutlusu olmaz. Sen de kafana takma, sabit değilsin. Yeme düzenini devam ettirirsen haftaya direnç kırılır verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…