- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Bence yiyebilirsin cnm ama akşamı hafif tut salata Yoğurt falanPekiiii ben kg verdigim icin bugun ogleyin lavasiyla beraber tavuk durum yiyebilirmiyimmm canim collkk istiyor
Bide ekstra yağ döktürme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yiyebilirsin cnm ama akşamı hafif tut salata Yoğurt falanPekiiii ben kg verdigim icin bugun ogleyin lavasiyla beraber tavuk durum yiyebilirmiyimmm canim collkk istiyor
Herkes bildirim yapsında güzelimEeee şimdi kim birinci ikinci sonuç neeee
Yok abla sen dengelemeyi biliyosun bak yedin ama artı çıkmadın tabiki hedefin için daha çok dikkat etmen gerekiyo ama arada böyle kaçamaklarda motive ediyo boşver önümüzdeki maçlara bakalımAma sonunda yine zararlı çıkan ben oluyom cnm
Ayşem buraya kaç kiloyla başlamıştıncanım regl dönemindeyim bitmek üzere ilk defa bu dönemde kilo almadım normalde 3 kilo falan alırdım şükür rabbime..
bu hafta çok hareketli ve yoğun geçti hava sıcak iştahım sıfır düzeyde sanırım yürüyüş sayısını artırmam gerekecek..
geçen sene ağustos ayında 97 kg idim
martta 93 kg oldum
marrttan beridir çok ama çok dikkat ediyorum
ve
sizle başladım 1 ağustosta daha da sıkı tuttum 86.5 felandım
şimdi sabah tartıldım
85 kg sanırım ödem atıyorum kendimi kandırmayayım 3 gündür mate yeşil çay vs artırmıştım ama ...
Benim taa ramazandan beri canım istiyorduAy yaza gelsin 38 bedenler yazmışsın ya, nasıl heyecan yaptım. Ayda 4 kilo verirsem Aralık sonu hedefimde oluyorum ama hedefim 69.
o kiloda 38 olur muyum bilmiyorum. Bende biraz daha devam ederim yaza kadar 38 beden olurum kesin :) oh konuşurken ne kolay ahahah
Ama çok da zor değil yaa, yapılamayacak birşey değil. En önemlisi karnımız doyuyor. Sağlıklı şekilde hem de. Sporu da yaptık mıydı, bizden iyisi yok!
Sizin waffellerin boyutu avuç içi kadar sanırım dimi. Burdakiler bi servis tabağı kadar da :a sen mi yapıyorsun bilmiyorum gerçi, hazırları böyle
Ben de yemiyim inşallah ama az da olsa yerim ben. İlla tadına bakıcam yoksa diyet eziyet oluyor bana. Bu kadar ay hiç yemeyecek miyim diye
Tebrikler cnmSize bir ödül verildi: Beğeni Prensesi 1. Seviye bu ne demek acaba (
1 kilo verdim diye beni prenses ilan etmişler zuhalimmmmmmm
Ama untmayin bu isin bi de pazartesisi var zuhal ablanin tuzagi:))Benim taa ramazandan beri canım istiyordu
Benim aldığım Yumuşaklardan değil dışı sert içi ballıydı. Valla alışverişten eve gelene kadar paket bitmişti
Bende bişeyin tadına bakayım bırakayım diyemiyom cnm
Hem yiyince daha çok cnm istiyor
Mesela uzun zaman hiç tatlı yememiştim cnm da istemiyordu
Bayramda bi yedim artık cnm tatlı ister oldu
Vücut o tadı unutunca kolay oluyor, aramıyosun
Sende çok canın istediği bişeyi tartıdan sonra cuma sabah yada öğlen yiyebilirsin
Maşallah kuzuma azmin devam olsun bizede bulaşsın inşallahBir yil spordan uzak kalinca, alinan kilolarin da etkisiyle, nasil da insanustu geliyo rskiden fakir takir yaptigim sporlar.
Hiit 30 dk tamamdir:)
10 dk karin egzersizleri de tamam
Aksama ufukta yuruyus gozuktu:)
Kız bende yemicem diyom yaAma untmayin bu isin bi de pazartesisi var zuhal ablanin tuzagi:))
Evet ablacım ama dediğim gibi ödem attım sanırım bitki çaylarından dolayı..Ayşem buraya kaç kiloyla başlamıştın
86.5 mu
aboooooooo zuhallllllllll kızlar abla diyor bende abla demişimmmmmm :)))Evet ablacım ama dediğim gibi ödem attım sanırım bitki çaylarından dolayı..
önümüzde ki günlerde misafirlerim gelecek memleketten buraya çok sık uğramayabilirim ama söz okullar açılınca 1 eylülde her gün buradayım..misafirlerimi izmir gezisine çıkaracağım..nete girersem vururlar beni...:))
Boşver tatlımaboooooooo zuhallllllllll kızlar abla diyor bende abla demişimmmmmm :)))
kuzum kusura bakma onları okurken ağız alışkanlığı ..aslında buranın ablası benim sanırım ama kendimi daha 20 yaşında hisssediyorum AHU :)))))
tebrikler canım adın gibi çıtır olacaksın demek ki helal sana..süpersin ..düşünsene kısa süre sonra 6 lı rakamları görecen ...ayy kızlar bugün çok mutlu oldum gene son gün vermişim :)
73.400 geldim ben gene her zaman olduğu gibi 5 gün aynı kiloda kalıp bi günde 600 gr vermişim nasıl olduğunu ben de anlamıyorum
74.700-73.400=1.300 gr vermişim
Maşallah kuzumaayy kızlar bugün çok mutlu oldum gene son gün vermişim :)
73.400 geldim ben gene her zaman olduğu gibi 5 gün aynı kiloda kalıp bi günde 600 gr vermişim nasıl olduğunu ben de anlamıyorum
74.700-73.400=1.300 gr vermişim
neti açınca burası açılıyor otomatiğe bağladım ..Boşver tatlım
Bende öyle yaş ilerledikçe insan kendini daha genç hissediyor heralde
Fırsat buldukça gelmeye çalış Akşamları falan ama cuma sabah mutlaka bildirim yapmayı unutma
Ayşem yazdım ama görmedin heraldetebrikler canım adın gibi çıtır olacaksın demek ki helal sana..süpersin ..düşünsene kısa süre sonra 6 lı rakamları görecen ...