- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
çok saol cnmm ♥Tebrik :)
inş inersin tatlım tebriklerGunaydin hanimlar Bende bildiriyim
P.tesi: 105.1
Bugun :103.3
Fark: 1.8
Benim icin Iyi bi Rakam geecekten :) ayin 27 sinde Izmir e gidicem anneme 13 gun sonlım ra hedefim 100 e inmek o zamana insallahh
Tebrik ederm canim:)Evetttt hagtanin ilkbildirimi benden gelsinnn
Gecen haftaki kilom :88.1
Bugun ki kilom :86.5
Fark : 1.6
Kizlar hedefime ulastim.dogum sonrasi ilk reglm dun basladi yavas yavas sisiyorum ama inanin ki regl olmak guzel birsey.( 7 aydan sonra super)
Izmir e giderken evet oyle gitmek istiyorum ordada 2 hatta kalcam sanirim donus biletimizi daha almadik orankn hedefinide ayri koycam kendime insallah ilk bedevilled gerceklestireyimde :)BBD haklisin valla rabbim ne guzel bi sistemle yaratmis bizi bisey aksiyinca denge ssasiyor
Ekim85 tebrikler izmire giderken o kkilolar gidecek :)
Hatice kiz yine iyi valla bravo sana haftaya daha iyi netice alicaksin allahin izniyle canim
Tebrikler canlarım ben artı olmadığıma şükür ediyorum geçen hafta 90.6 bu hafta 90.5 100 gr bınada şükür[/QUOTE
Masallah bencede 100 gr bile Iyi ahh Bende bi 90 lari gorsem Allah in izniyle :)
Aynen oyle simdi reglinle beraber Birden gider insallahBaslangic:91
Simdi:90,2
Fark:800 gr
Hafta icnde 88.7ye kdr dusmustumsanirim klasik regl oncesi sisme donemim
Insallah canim:) bn elimden geleni yapiyorum gercekten:) hic yilmak yok yola devam:)Aynen oyle simdi reglinle beraber Birden gider insallah
Abla bencede supersin :) idolumsun biliyosun Sen bi azimle haftaya 2 ye katlarsin masallahhGünaydınnnnn şekerlerim
Ne güzel bildirimler gelmeye başlamış ve şu ana kadar artı olanımız yok
Az yada çok farketmez önemli olan vermek
Şimdi gelelim bana, benimde çok değil ama olsun haftaya daha çok olur inşallah
Geçenhafta 77.3
Bugün 76.8
Fark 0.5
Yüzde 0.65
Yok Kızzz abartma beni örnek almayın anacım yanarsınızAbla bencede supersin :) idolumsun biliyosun Sen bi azimle haftaya 2 ye katlarsin masallahh
Çok güzel üzümümSelamlar
Bende tartıldım, daha düşük olmasını beklerdim ama bazı sorunlarım var, ondan düşmedi daha çok
İlk başladığımda 99.9
Geçen hafta: 92.4
Bu hafta: 91.9
Fark: 0.5
Yüzde: % 0,54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?