14.30da yürüyüşe gittik kızlar oynadı birazda kumla ve spor aletleriyle, geldiğimizde 16.30du direk yemeğe giriştim yedik derken şu an uzanıyorm eşimde sofrayı topluyo. Kızımda az önce anne sen şimdi niye enerjik değilsin diyoYine mahallenin delisi gibi tek başıma konuşuyorum. Neden gelmiyorsunuz gündüz
Gece çok içtim diyince ne içtin ablaBen sabah 9 a dogru uyudum 11.30 da kalktim
Eşim evde kahvalti yapti, ben acikmamistim
Birazdaha dayanip, aksami erken kapatayim diyorum
Ne yiyecegimede karar vermedim daha
Belki yumurta salatasi falan olabilir
Dün eksiydim bugun sabit ciktim
Hic uyumadigimdanda olabilir tabi
Bide gece cok ictim
Sen detoksu biraktinmi cnm
Menün sabah yetersiz olmuş canım, akşamda makarna olmamışİyi akşamlar kızlar
11:00 kahvaltı
-1 salata
-1 havuç
-yeşilçay
14:00 öğle
-1 bucuk servis kaşığı lahana yemeği
-yogurt
-yarım dilim ekmek
Ara:türk kahvesi, 2 kare bitter, 1 ceviz
17:30 akşam
-1 servis kaşığı bezelye
-1 servis kaşığı makarna
-salata
2 lt su, spor malesef yok
Ahah yaa valla sözde sabah ceza vermiştim kendime öğlenden sonra unutuverdim ceZamıMenün sabah yetersiz olmuş canım, akşamda makarna olmamış
Makarna için 2 mil leslie cezası vereyim mi sana
Aslimda sarhoş olup herseyi unutsam ne iyi olurGece çok içtim diyince ne içtin abla
Seker bal vs. Koymazsan olur tabiKızlar sizce bal kabağından top şeklinden atıştırmalıklar yaplar yapsam olur kahve yanı için falan
Baya genismiş, ne güzel3+1 175 mtkare. Bir odayı salona bir odayı da mutfağa eklemişler. Temizlk konusu sıkıntı başıma iş aldım
Yani pekmezle pişirmeyi düşünmüştüm diğer türlü nasıl olabilirkiAslimda sarhoş olup herseyi unutsam ne iyi olursu, cay, kahveyle idare ediyorum :))
Seker bal vs. Koymazsan olur tabi
Not aldım canım.birgün yapacağım.Tarifi deneyin kizlar suan yiyorum enfes olmuşEki Görüntüle 2756003
Mutfağa köşe takımı :))ne güzel olur.3+1 175 mtkare. Bir odayı salona bir odayı da mutfağa eklemişler. Temizlk konusu sıkıntı başıma iş aldım
Bence de niye değilsin???14.30da yürüyüşe gittik kızlar oynadı birazda kumla ve spor aletleriyle, geldiğimizde 16.30du direk yemeğe giriştim yedik derken şu an uzanıyorm eşimde sofrayı topluyo. Kızımda az önce anne sen şimdi niye enerjik değilsin diyo
Gece çok içtim diyince ne içtin abla
Hiç yapmadım :))Kızlar sizce bal kabağından top şeklinden atıştırmalıklar yaplar yapsam olur kahve yanı için falan
Minik minik toplar yani kahve yanına 1 veya 2 top şeklinde, ya dondurucunda var bal kabağı çok bekletmek istemiyorum iyi olmuyo çok bekleyince bi şekilde değerlndirmek istiyorum, neyse deniyimde eve çok az bırakırım kalanı biyere gönderirim güzel olursaMutfağa köşe takımı :))ne güzel olur.
Çalışan bağyansın yıpratma kendini.haftada bir yarım gün de olsa bir yardımcı al kuzum.süpürge villada yapsa yeter. Eşine söylemezsin.aman çok yoruldum deyip o a da birşeyler yatırırsın
Bence de niye değilsin???
Eşin sofrayı topluyormuş bak bu insana enerji vermeli
Hiç yapmadım :))
Yaparsam çok yerim porsiyon kontrolüyapamam gibi geliyor...
Hemen ekran görüntüsü aldım tarifi. Bende pkoyum ve inanılmaz şeker krizlerim oluyor denicem ilk fırsattaTarifi deneyin kizlar suan yiyorum enfes olmuşEki Görüntüle 2756003
+ 20 dk roman oynadım evde deli gibiİyi akşamlar kızlar
11:00 kahvaltı
-1 salata
-1 havuç
-yeşilçay
14:00 öğle
-1 bucuk servis kaşığı lahana yemeği
-yogurt
-yarım dilim ekmek
Ara:türk kahvesi, 2 kare bitter, 1 ceviz
17:30 akşam
-1 servis kaşığı bezelye
-1 servis kaşığı makarna
-salata
2 lt su, spor malesef yok
Ooo epey büyükmüş kolay gelsin3+1 175 mtkare. Bir odayı salona bir odayı da mutfağa eklemişler. Temizlk konusu sıkıntı başıma iş aldım
Lavaş beyaz undan miİyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 11
Kuru etli 2 yumurta
5 zeytin
Dom yeşillik
1 d lavaş
Çökelek
Ara 3
Kahve
1 minik içli köfte
Akşam 5.30
Yarım kase çorba
1 parça haş tavuk
Salata
Ara fıstık
Spor 50 dk
Afiyet olsun ben begendim. Bitter de cok geç saate kalmamiş guzel olmuş meto calistirsinMenüm
10.00
1 d ekmek
3 zeytin
2 d peynir
Havuç
13.00
1 elma
17.00
5 yk ıspanak
4 yk yoğurt
1 d ekmek
Yarım kase mercimek çorbası
19.00
1 büyük fincan sütlü kahve
2 kare bitter (liste dışı)
Su 1 lt şimdilik
Spor 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?