Salatanin tam tarifini isterim :))) afiyet olsun.Bugünkü menüyü hemen yazıyım yoğun karin gurultusuyla
Kahvalti(11:00)
Az sucuklu menemen
1 kk peynir
2 dilim tb ekmek
2 zeytin
4 fincan çay
Aksam(19:30)
2kasik kadar Narlı,1 tk kadar çekilmiş cevizli,tavuklu mevsim salatasi(koca bir tabak oldu)
1 dilim tb ekmek
3 kasik kadar yoğurt
1 kepçe karabiberli tavuk suyu
Ara((20:00)
Bebelere yedirirken dayanamadım 3 tk kadar nar
Su 1.5 litre
Unutuyormusun yoksa sevmiyormusun cnmYa bu su içmeme sorunsalı ne zaman bitecek acaba benim
Tek cumayla kalinsa o kadar sorun olmuyor aslinda cnm :))Cuma gunu ve Hafta sonu cozutuyom abla dun ekmegi fazla kacirdim kacak olarak o var
Bugun dikkat ettim yarina ne cikacak bakalim
Gece bile su içiyorumUnutuyormusun yoksa sevmiyormusun cnm
Ben susuz yasiyamam :)) 2 lt yaziyom ama karisik yerden ictigim icin daha fazladir benim
Agzim kurur, deli olurum icmezsem
Kolay gelsin canim inşallah uyumustur sende dinlenSana erken abla burda 23.46 benim kız uyandı konuşmaya başladı yeniden uyutmaya çalışıyorum
Ben doğumdan sonra verilen dvit i içmemiştimBurdada sigorta ödemiyor cnm, parasini kendim odedim
Çoğunluğun eksik oluyormuş zaten
Bilemedimki
Bide bi sürü cesidi var, hangisini almak dogru olur
Zaten yardımı oluyomuş d vitamininin baksanaBen bir onceki kg verdiğim de hem d vit hem seker hapi kullanmistim
Sen sinir oldukca bisey degismiyecek cnmDiyette olmasaydım bu sinirle neler gömmüştüm kimbilebilkr
Yine iyiymiş seninBenim doktora gitmem şart. 9 aydir degerlerime bakilmadi
Uyaninca bende icerim :)Gece bile su içiyorum
Canım 1havuç,1domats,1salatalik,1biber,yarim sogan ,2 kasik nar,1 tk cekilmis ceviz,yaklasik 1Salatanin tam tarifini isterim :))) afiyet olsun.
Bende cok açım
Cocuklar uyumadi sinir krizleri esliginde ikisinide yere biraktim
Sevemiyorum abla yaaUnutuyormusun yoksa sevmiyormusun cnm
Ben susuz yasiyamam :)) 2 lt yaziyom ama karisik yerden ictigim icin daha fazladir benim
Agzim kurur, deli olurum icmezsem
Tarihi gecmediyse onu al istersenBen doğumdan sonra verilen dvit i içmemiştim
Bidaha da baktirmadimvalla abla
B12 falan çok iyi de
Burada d vitamini yapilmiyomus
Zaten yardımı oluyomuş d vitamininin baksana
Benimde morel bozuk olunca yemek yemeyi unuturum resmen :)Diyette olmasaydım bu sinirle neler gömmüştüm kimbilebilkr
Aynen abla aslinda cuma tartidan sonra bir kere kacamak yapip diyete devam edecektimTek cumayla kalinsa o kadar sorun olmuyor aslinda cnm :))
Valla 3.3 sene oldu abla bilemedimTarihi gecmediyse onu al istersen
Cok yoruldum gercekten....Sen sinir oldukca bisey degismiyecek cnm
Anne sinirli olunca cocuklar daha huysuz oluyor
Yok normalde cok duzenli baktiririm. Yilda 2 3 kez. Aslinda 9 ay degildir. Dogumda vitaminlere bakmazlar. Yine 1 yil olmuşturYine iyiymiş senin
Benim 2-3 sene olduydu :))
Oyle olsaydim asla bu kg da olmazdim. Cunku obezlerin genel sorunu duygusal aclik..Benimde morel bozuk olunca yemek yemeyi unuturum resmen :)
Aynen abla aslinda cuma tartidan sonra bir kere kacamak yapip diyete devam edecektim
Kv koyden peynir terayag gondermis cumartesi aldik ve dayanamadim ekmegide kacirdim ama bugun dikkat ettim diyete devam:)
İnsulin direncine baktirdiginda bakmadilar mi?Valla 3.3 sene oldu abla bilemedim
Yazısı silinmiş çiçeklere veriyodum
Aslında saç dökülmesi ve depresyon eğilimim olduğunu söylemiştimİnsulin direncine baktirdiginda bakmadilar mi?
Ben muhakkak soylerim
D vitamini
B12
Demir
Ferritin
Glukoz ve homair bakilmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?