💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydinnnnnn guzeller

Huzurlu saglikli bi hafta olsun insallah

Bizim ailede de vakalar var
Büyük gorumcem, oglu gelini, bebegi pozitiflermis
Gorumcemin baya agrilari varmis, evde yatiyordu
Gelinin babasindan almislar heralde

Ortanca gorumcemin oglu, 1 cocuklari
Gelinle diger 2 cocugunda bisey yokmus

Burda günlük 20 bini aştı vaka sayisi

Bizim evde hep var mesela sebzeyi adamdan sayan yok akşama hindi göğüs marineye yatırdım yanına brokoli karnabahar havuç hazırladım başlayacağım akşama doğru ama eşime ve oğluma yemeyecekleri için pirinc ıslattım :)

Kizlar nerdesiniz
Biraz daha aktif olalim lütfen

Bende bugünden itibaren menulerimi yazicam
Sizde lütfen ihmal etmeyin
Ayrica yorumlarida eksik etmeyin :))

Kimler rakip olmak istiyor bu hafta

Kilo olarak bana en uygun Amine Busra
Seni sectim pikacu :)))
Bu hafta beni gecebilcenmi bakalim :))

Arkadaşın boyu kaç buda önemli aslında benden 10 cm uzunsa aynı kiloda olmamız pekte aynı kilo olmuyor vki farklı çıkar
Yarislar zaten yuzdeye göre hesaplaniyor cnm :))
Cuma verdiginiz kilonun yuzdesine göre kimin fazlaysa o kazanmış olur

Boyu senden kısa diye hatirliyorum

Rakamlara hiç inanmıyorum hicbiryerde çünkü artık ilgi test bile yok çoğu yerde. Sizinkilere geçmiş olsun nereden bulaştı acaba demiyoruz artık herkes taşıyıcı
Sen kendine dikkat abla
(Bu msja 13 de cvp yazmaya başlamıştim çok şükür bitti )
S Sanguine
North River
İkinizinde artisi fazlaydi
Bence siz rakip olun, adil olsun
Bana uyar S Sanguine neredesin rakibem

Şimdi minnak bebesi olanlar ek gıda bilgilerini unutmayanlar burada mı ay acemi anne gibiyim herşeyi unutmuşum oğlumda çok kuralciydim bwl yaptım haşlanmış sebzeler ,ucgun kuralları vs çocuk şimdi hicbirsey yemiyor desem yeri . Kız 10 gün sonra 5 ayı dolduracak minik minik tadıma başlamak istiyorum çünkü süt yetmediğinde mama takviyesi yapıyorum en azından içeriğini bildiğim kendi mayaladigim yoğurt daha iyidir diyorum diyorum da ne veriyorduk biz bu bebelere ne kadar veriyorduk siz ne yaptınız bu süreçte :)

Ben burdayım hafta sonu ya benim eşim hafta içi izin yaptığı için hafta sonu yoğunluğum olmuyor abla çocuklarda evde bu sene tüm annelerin piskolojik desteğe ihtiyacı olacak :)

Bizim apartmanda da çıktı
Artık heryerde.
Bir süre annemlere ziyaret etmem belki.babam kanser tedavisi gördü.annemin de şekeri var.
Ama asıl babamı evde tutamıyoruz. Onu napıcaz...

Simdilik bizde semtom görünmüyor cnm
Cumartesi eşim yegeniyle gorusmustu
Geçse simdiye kadar belli olurdu heralde
Ben burdayım hafta sonu ya benim eşim hafta içi izin yaptığı için hafta sonu yoğunluğum olmuyor abla çocuklarda evde bu sene tüm annelerin piskolojik desteğe ihtiyacı olacak :)
En azindan yaza kadar pek bi degisiklik olmaz heralde
Burda okullar acik
Ordanda cok yayilma oluyormuş

Bizim apartmanda da çıktı
Artık heryerde.
Bir süre annemlere ziyaret etmem belki.babam kanser tedavisi gördü.annemin de şekeri var.
Ama asıl babamı evde tutamıyoruz. Onu napıcaz...
Bizimde kv kp yaşlı cnm
Geçen hafta gorumcemle gorusmuslerdi
Simdilik iyiler

Babanda disari cikarken en azindan uzak dursun herkesden, maskesiz cikmasin

Nasıl özledim geç kalmayi Arada bı oda lazım biz 7den beri ayaktayiz simdi uyudu Asya hanım ama bana ne fayda iş güç beni bekler
Kızının adı çok güzelmiş. Bende Asya koymayı istedim eşimi ikna edemedim.

Benim kızım da 3 yaşında biliyorsun. Gündüz uykusunu bırakalı baya oldu. 1 seneye yakındır uyumuyor Gündüz. Uyıduğu zaman gece 1.2 ye kadar uyanık kalıyordu. Ben de bırakırdım çok rahat ettik. Şimdi akşamlsrı 9.30 __10 30 arası uyur.

5 kasım (2.gün)76.5
12:00
Proteinli salata( 2 haslanmıs yumurta, 2kk peynir, havuç, turp, taze soğan, dereotu, Maydanoz)

18:30
1 tabak bulgur pılavı
Bol salata(havuc, turp, mor lahana)

Sıvı :2 lt
Geç oldu ama güzel menü

Akşam sadece ıspanak yedim sonrasında çok acıktım komşum çörek getirmişti bir tane yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…