Bizim evde hep var mesela sebzeyi adamdan sayan yokAklina kötü seyler getirme cnm
Iyi düşünelim iyi olsun
Sonuclardan haberdar et bizide
Biz toplum olarak öyleyiz cnm
Ana yemegin yaninda mutlaka pilav makarna vs. Olur her evde var onlardan :)))
Sebzeleri sevebilecegin degisik şekillerde yapmaya çalışsan belki daha yenesi olur
Dikkat ediyormusun cnm
Dr mu liste verdi, kendi kafana goremi yapiyorsun
Dikkat etmedigin bi hafta icin fazla sayilmaz cnm :))
Hadi toparlan kendine gel artik
Şükür cok hafif atlattiniz
Arkadaşın boyu kaç buda önemli aslında
Yarislar zaten yuzdeye göre hesaplaniyor cnm :))Arkadaşın boyu kaç buda önemli aslındabenden 10 cm uzunsa aynı kiloda olmamız pekte aynı kilo olmuyor vki farklı çıkar
Rakamlara hiç inanmıyorum hicbiryerde çünkü artık ilgi test bile yok çoğu yerde. Sizinkilere geçmiş olsun nereden bulaştı acaba demiyoruz artık herkes taşıyıcıGunaydinnnnnn guzeller
Huzurlu saglikli bi hafta olsun insallah
Bizim ailede de vakalar var
Büyük gorumcem, oglu gelini, bebegi pozitiflermis
Gorumcemin baya agrilari varmis, evde yatiyordu
Gelinin babasindan almislar heralde
Ortanca gorumcemin oglu, 1 cocuklari
Gelinle diger 2 cocugunda bisey yokmus
Burda günlük 20 bini aştı vaka sayisi
Bana uyar S Sanguine neredesin rakibem
Ben burdayım hafta sonu ya benim eşim hafta içi izin yaptığı için hafta sonu yoğunluğum olmuyor abla çocuklarda evde bu sene tüm annelerin piskolojik desteğe ihtiyacı olacak :)Kizlar nerdesiniz
Biraz daha aktif olalim lütfen
Bende bugünden itibaren menulerimi yazicam
Sizde lütfen ihmal etmeyin
Ayrica yorumlarida eksik etmeyin :))
Kimler rakip olmak istiyor bu hafta
Kilo olarak bana en uygunAmine Busra
Seni sectim pikacu :)))
Bu hafta beni gecebilcenmi bakalim :))
Bizim apartmanda da çıktıGunaydinnnnnn guzeller
Huzurlu saglikli bi hafta olsun insallah
Bizim ailede de vakalar var
Büyük gorumcem, oglu gelini, bebegi pozitiflermis
Gorumcemin baya agrilari varmis, evde yatiyordu
Gelinin babasindan almislar heralde
Ortanca gorumcemin oglu, 1 cocuklari
Gelinle diger 2 cocugunda bisey yokmus
Burda günlük 20 bini aştı vaka sayisi
Bence güzeö olur .poni ye de soralım...Fitt_anne
askrhpozitif
Sizide birbirinize uygun gördüm :))
Poni Bon
badem000
Sizin rakiplik devam heralde :)
Simdilik bizde semtom görünmüyor cnmRakamlara hiç inanmıyorum hicbiryerde çünkü artık ilgi test bile yok çoğu yerde. Sizinkilere geçmiş olsun nereden bulaştı acaba demiyoruz artık herkes taşıyıcı
Sen kendine dikkat abla
(Bu msja 13 de cvp yazmaya başlamıştim çok şükür bitti )
En azindan yaza kadar pek bi degisiklik olmaz heraldeBen burdayım hafta sonu ya benim eşim hafta içi izin yaptığı için hafta sonu yoğunluğum olmuyor abla çocuklarda evde bu sene tüm annelerin piskolojik desteğe ihtiyacı olacak :)
Bizimde kv kp yaşlı cnmBizim apartmanda da çıktı
Artık heryerde.
Bir süre annemlere ziyaret etmem belki.babam kanser tedavisi gördü.annemin de şekeri var.
Ama asıl babamı evde tutamıyoruz. Onu napıcaz...
Kızının adı çok güzelmiş. Bende Asya koymayı istedim eşimi ikna edemedim.Nasıl özledim geç kalmayiArada bı oda lazım biz 7den beri ayaktayiz simdi uyudu Asya hanım ama bana ne fayda iş güç beni bekler
Benim kızım da 3 yaşında biliyorsun. Gündüz uykusunu bırakalı baya oldu. 1 seneye yakındır uyumuyor Gündüz. Uyıduğu zaman gece 1.2 ye kadar uyanık kalıyordu. Ben de bırakırdım çok rahat ettik. Şimdi akşamlsrı 9.30 __10 30 arası uyur.3 yaşında. Zaten yakinda gunduz uykusunu tamamen birakir diye dusunuyorum. O zaman duzenlemek daha kolay olur sanki. Sabah 7 8de kalksak aksam 9da uyusalar ne olur. Ama alisti boyle iste. Yaşadığımız hastalik donemleri vs ile alisti...
Geç oldu ama güzel menü5 kasım (2.gün)76.5
12:00
Proteinli salata( 2 haslanmıs yumurta, 2kk peynir, havuç, turp, taze soğan, dereotu, Maydanoz)
18:30
1 tabak bulgur pılavı
Bol salata(havuc, turp, mor lahana)
Sıvı :2 lt
Akşam sadece ıspanak yedim sonrasında çok acıktım komşum çörek getirmişti bir tane yedimArtık yavaş yavaş bebeğinde daha fazla kilo alacak canım onun için bu artışlar normal
Zeytin festivali mi vardı zeytin , zeytin ygi üstüne arada ödül olmuş görmedik duymadık cumanın hatri sayılır birgun olmamasından dolayı :)
Gayet güzel menü bol sütler :)
Akşam sadece ıspanak mi yedin yanında birşey aramadı mi bedenin beni ıspanak hiç doyurmuyor :)
az kaldı kız az kaldı maaile evde olunca insanın huniyi heryerine takası geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?