Aşırı yoğun bi hafta geçirdim tatil dönüşü ya, buralara bakacak fırsatım olmadı pek ablacım.
Abla sen önce iyi ol, kiloları sonra düşünürsün bence. Her şeyin başı sağlık.Gunaydinnn güzeller
Benim sonuca şaşırdım aslinda
Çünkü baya arti bekliyordum
Hem 3 gündür dikkat edemedim
Hemde bacağım digerinin 1.5 katı :) yani baya şiş
Bide fazla hareket yoktu
evde oldugum icin birazdaha geç tartildim onunda etkisi vardir belki
Gecen hafta 98.8
Bugün 98.9
Fark +0.1
Artik şu 98 den bi kurtulsam artik yaaa
Bikac gündür malum sebepten pek gelemedim, toparlamaya calisacam
TebriklerrrGeçen cuma 76.1
Bugün 75.5
Fark:600
Dün artıydım.çok canım sıkılmıştı bir haftam boşa gitti diye.diyet işi sabır işi bi kere daha anladım.az ama yine de ekSi .böyle böyle gidecek inşallah.
Ama haftasonu artı gelmeseydim 1.300 falan gidecekmiş demek.bir yandan haftasonu abartarak boşa zaman kaybediyorum.
Rakibem tebriklerrGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.3
Bugun 68.0
-300
Biz en son senle çekişiyoduk dimi, şimdi sen nerdesin ben nerdeGeçen cuma 75.6
Bu hafta 74.8
Fark 800
Şeytanın bacağını kırdım şükür
Miktarları azaltsam ara tirtiklamasam daha iyi gider ama bu dönem yapamıyorum tavan bir istahim var
Buna bir çare diyverin sevaptır
Sporsuz daha kolay gidiyor, sporla daha fit gidiyor. Spor iştahı açar orası kesin, kalori harcıyorsun sonuçta.Bencw bu işin en büyük kısmi doğru beslenme sporsuzda tıkır tıkır gidiyor kilolar abla.Hatta ben spor yapınca tartinin dengesi şaşıyor sanki daha zorlanıyorum eksi görmek içinÇünkü akşam yaptığım sporun ödemi sabaha yansıyor keşke erken saatte yapsam ve benim istahimida spor aciyor sanki Olabilirmi acaba yoksa bı yerimdenmi uyduruyirum
Adaşım canın sağolsun, benim de öyle moral bozmak yok devam edelimGünaydın canlar
Tartıya çıktım
Bildirim yapayım 78 kilo olmuşum belliydi aptal saptal şeyler yiyorum gereksiz fazla nolacak böyle bilmiyorum
Bol bol dua edicem senin için, içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.Dilekcim aynen dediğin gibi beyinde bitiyor
Abla biraz rahatsızlıklarım var onları kafama takıyorum rahim alındı herşey bitmedi onkoloji ye gidecem pazartesi karaciğer ve safradan şüpheleniyorum inşallah bişey çıkmaz dua edin
Kaçtı badem kaçtı kafam çok karışık korkuyorum da diyet aklıma gelmiyor inanki
Sil baştan başlamak gerek bazen lalalalalaAynen canım sil baştan başlıyorum
Ben hep sade filtre kahve iciyorum zaten cnm :)iyilesene kadar artiyi önemseme
Ödemler zaten yeter sana
Bir de sütsüz şekersiz nescafe iç
Ameliyat hemşiresi akrabamız var bana bunu tavsiye etmisti odem icin
Masallah her hafta eksidesin cnmBen de paylaşım yapiyim hemen
Geçen hafta 91.8
Güncel
Eki Görüntüle 2716387
Fark 0,5
Yüzde % 0,54Mefkurem
Hayirdir cnm ne olduAbla biraz rahatsızlıklarım var onları kafama takıyorum rahim alındı herşey bitmedi onkoloji ye gidecem pazartesi karaciğer ve safradan şüpheleniyorum inşallah bişey çıkmaz dua edin
Bugunden itibaren dikkat edersen o artilar gider cumaya toparlarsin tatlim sonra yine gelsin eksilerAşırı yoğun bi hafta geçirdim tatil dönüşü ya, buralara bakacak fırsatım olmadı pek ablacım.
Bildirimimi yapayım
23 Ekim: 75
Bugün: 77.2
Aradaki fark: +2.2
Dünkü menümü de yazayım bu arada:
Öğlen 12:15
3 yk etli nohut yemeği
2.5 yk bulgur pilavı
300 ml ev yapımı ayran
Akşam 20:00
1 kepçe tavuk suyuna çorba
4 adet izmir köfte
Yarım patates (fırında pişmiş)
2.7 lt su, 1 kupa yeşilçay, 1 kupa filtre kahve
Aslında özellikle dün çok yememeye ve bol su içmeye özen göstermiştim ama kurtaramadım cuma bildiriminiTuvalete de çıkamıyorum 2 gündür, onun da etkisi var sanırım.
Pazartesi den beri pek gitmemis cnmAşırı yoğun bi hafta geçirdim tatil dönüşü ya, buralara bakacak fırsatım olmadı pek ablacım.
Bildirimimi yapayım
3 yk etli nohut yemeği
2.5 yk bulgur pilavı
300 ml ev yapımı ayran
4 adet izmir köfte
Aslında özellikle dün çok yememeye ve bol su içmeye özen göstermiştim ama kurtaramadım cuma bildiriminiTuvalete de çıkamıyorum 2 gündür, onun da etkisi var sanırım.
Sevilay 67 geliyorGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.3
Bugun 68.0
-300
Evet abla moral bozmayacagim inşallah yani :)Kaçakmak yaparak arti olmadin sonucta cnm
Eksikliklerinde etkisi oldugunu biliyorsun
Hani bu sefer moral bozmadan, kendini sikmadan devam edecektin
Kan sonuclarina göre bi yol cizersin kendine
Aha benim kafaDün ben de eşime dedim ayyyni bu lafı.herrrseyi yiyesim geliyor çocuklarımla eşimle birşeyler hazırlayıp yemek çok guzel.bir arkadaşım yemek yemek sevilmez mi cennet nimetlerinden biri bu derdi...ama zayıflamak da istiyorum aynaya baktigimdaguzel giydiği yakışan kendine guvenen bir kadın görmek istiyorum...falan.... filan....amannnn.napcaz...en büyük derdimiz bu olsun canlar.azar azar yeyiveririz .yapacak birsey yok
İnşallah canımSaldın mi ipin ucu kaçıyor yasemin.
İnşallah güzel sonuçlar gelir bahar
Aynen demirim bitik zatenHalledersin baharcim yeterki kendini salma diyeti birakma
ödemdir o yarina yarisi gider
Kan degerlerine baktirman iyi olmus ne var cikar vitamin eksikligi varsa multi vitamin kullanabikirsin canim demir eksikliginde zaten doktor ilac yaziyor
Kan degerinin düşkünlüğüde kilo verememe sebebi olabilir
Kiz 8 ler geliyor bangır bangırBen de paylaşım yapiyim hemen
Geçen hafta 91.8
Güncel
Eki Görüntüle 2716387
Fark 0,5
Yüzde % 0,54Mefkurem
Canım benim içini ferah tutDilekcim aynen dediğin gibi beyinde bitiyor
Abla biraz rahatsızlıklarım var onları kafama takıyorum rahim alındı herşey bitmedi onkoloji ye gidecem pazartesi karaciğer ve safradan şüpheleniyorum inşallah bişey çıkmaz dua edin
Yol ödeminde vardır canımAşırı yoğun bi hafta geçirdim tatil dönüşü ya, buralara bakacak fırsatım olmadı pek ablacım.
Bildirimimi yapayım
3 yk etli nohut yemeği
2.5 yk bulgur pilavı
300 ml ev yapımı ayran
4 adet izmir köfte
İnşallah adaşım dualarınıza ihtiyacım varAbla sen önce iyi ol, kiloları sonra düşünürsün bence. Her şeyin başı sağlık.
Tebriklerrr
Rakibem tebriklerr
Biz en son senle çekişiyoduk dimi, şimdi sen nerdesin ben nerdeTebrik ederim canımmm.
Sporsuz daha kolay gidiyor, sporla daha fit gidiyor. Spor iştahı açar orası kesin, kalori harcıyorsun sonuçta.
Adaşım canın sağolsun, benim de öyle moral bozmak yok devam edelim
Bol bol dua edicem senin için, içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.
Sil baştan başlamak gerek bazen lalalalalaEksili günler görelim inşallah hepimiz.
Abla karaciğerde bişey var ama ne bilmiyorum bazı belirtiler yoğunlaştı inşallah kolay halledilirBen hep sade filtre kahve iciyorum zaten cnm :)
Masallah her hafta eksidesin cnm
8 lere de bisey kalmadi :)
Hayirdir cnm ne oldu
Eğer sagligini kafaya takiyorsan beslenmene daha cok dikkat etmen lazim
Saolasın bahar pazartesi ultrason bide başka bir görüntüleme varmış ona gidecem başlayın ertelemeyle olmuyorSevilay 67 geliyor
Evet abla moral bozmayacagim inşallah yani :)
Aha benim kafa
İnşallah canım
Aynen demirim bitik zaten
Kiz 8 ler geliyor bangır bangır
Canım benim içini ferah tut
Yol ödeminde vardır canım
Hayattaki en büyük problemlerimden biri pişmiş sebze yiyememem benim. Çocukken kreşte yaşadığım travmalar sonucunda sebze yemeği kokularından inanılmaz rahatsız oluyorum, pişmemişlerde de anca marul dereotu falan onları yiyebiliyorum ben. Sebze yiyebilsem bu kilolarda olmazdım zaten muhtemelen. Yiyebildiğim en sebzeye benzeyen şey baklagiller falan, öyle düşün yani.Pazartesi den beri pek gitmemis cnm
Fazla yememişin ama sislik yapicak seyler yemişsin :)
Bugünden itibaren daha sebze protein agirlikli beslenmeye calis haftaya bütün artilari verebilirsin
Stres çok kötü, hiç kafaya takma. Benim annem de rahim ameliyatı oldu. O zaman araştırmıştım. Rahim ameliyatlarının başarı oranı çok yüksek. Yakında doktora gitmen iyi, inşallah hiç bir sorun çıkmaz ve için rahat eder. Boyuna göre şu anki kilon bile iyi. Sen moralini düzelt eminim hemencecik verirsin.Dilekcim aynen dediğin gibi beyinde bitiyor
O ara yazan ve emojili olan kisma katiliyorumMenüm
Sabah 09.00
1 çatal peynir 10 zeytin
Öğle 12.00
Kahvaltı gibi oldu
1 dlm ekmek
1/2 kk peynir
15 zeytin
Domates
2 kaşık tuz peynir 2 kaşık zeytinyağı ile
1 kaşık pekmez
Ara
1 kupa kahve
yarım armut
Ara
1/2 çay bardağı kadar soslu mısır
2 çatal bisküvi pastası
5 cips
Akşam 17.00
5 kaşık kıymalı karnabahar yemeği
2kaşık makarna
3 kaşık yoğurtlu patlıcan közlemesi
3 minik acı biber turşusu
Bol yeşillik
Şu 1.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Allah korktuguna ugratmasin, insallah temiz ciksin sonuclarinDilekcim aynen dediğin gibi beyinde bitiyor
Bu haftayı saymadığım için tebrik etmiyorumPoni Bon
Canım sen bugün tartılmadın mi?
Söyle hadi çekinme
Olur böyle şeyler
Sonuçta karantinadasın bu haftayı saymayız
Ama merak ediyor insan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?