💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydinnn güzeller 💕💕💕

Benim sonuca şaşırdım aslinda 🙃
Çünkü baya arti bekliyordum
Hem 3 gündür dikkat edemedim
Hemde bacağım digerinin 1.5 katı :) yani baya şiş
Bide fazla hareket yoktu

evde oldugum icin birazdaha geç tartildim onunda etkisi vardir belki

Gecen hafta 98.8
Bugün 98.9
Fark +0.1

Artik şu 98 den bi kurtulsam artik yaaa ☹️

Bikac gündür malum sebepten pek gelemedim, toparlamaya calisacam
Arti cok degil yarina kadar bile gider Cumaya halledersin inşallah abla
Geçen cuma 76.1
Bugün 75.5

Fark:600 :KK36:

Dün artıydım.çok canım sıkılmıştı bir haftam boşa gitti diye.diyet işi sabır işi bi kere daha anladım.az ama yine de ekSi .böyle böyle gidecek inşallah. :KK51:

Ama haftasonu artı gelmeseydim 1.300 falan gidecekmiş demek.bir yandan haftasonu abartarak boşa zaman kaybediyorum.
Tebrikler tatlim
Geçen cuma 75.6
Bu hafta 74.8 💃💃💃
Fark 800
Şeytanın bacağını kırdım şükür😍😍
Miktarları azaltsam ara tirtiklamasam daha iyi gider ama bu dönem yapamıyorum tavan bir istahim var 🙃
Buna bir çare diyverin sevaptır😂
Tebrikler tatlim

Geçen cuma 76.1
Bugün 75.5

Fark:600 :KK36:

Dün artıydım.çok canım sıkılmıştı bir haftam boşa gitti diye.diyet işi sabır işi bi kere daha anladım.az ama yine de ekSi .böyle böyle gidecek inşallah. :KK51:

Ama haftasonu artı gelmeseydim 1.300 falan gidecekmiş demek.bir yandan haftasonu abartarak boşa zaman kaybediyorum.
Tebrik ederim canım her eksi candır 😍
Ya o hatayı bende yapıyorum:( cuma günu hele 1 haftanın acısını cikarmaya çalışıyorum sonrada başa dön bunu acilen değiştirmek lazım

Bi süre cardiyo tarzi spor olmaz heralde cnm :)))
Insallah normal yürümeye bi baslayim da 😅

Ama menulerime daha dikkat etmeye calisacam
Bencw bu işin en büyük kısmi doğru beslenme sporsuzda tıkır tıkır gidiyor kilolar abla.Hatta ben spor yapınca tartinin dengesi şaşıyor sanki daha zorlanıyorum eksi görmek için ☹️Çünkü akşam yaptığım sporun ödemi sabaha yansıyor keşke erken saatte yapsam ve benim istahimida spor aciyor sanki🙄 Olabilirmi acaba yoksa bı yerimdenmi uyduruyirum😂

Cuma :76.2
Bugun :76.4
Artı 200
Suan demorılıze olmus durumdayım😔
Arada oluyoruz böyle hepimiz canım.
Dönemsel ödemleriniz de oluyor.dün bulgur pilavı yiyen sen miydin?hatırlayamadım net olarak.o da sağlıklı da olsa ödem yapıyor ertesi güne.
Nerde hata yapıyorsun onu bulalım.sen zaten çok güzel veriyorsun normalde.diyet moduna giremedin şu ara.

Beklediğimden az verdim. Ama uykusuzluk wc sorunu etken diys dusunuyorum

Gecen hafta 107.8
Bu hafta 107.5
Fark 300 gr

Eklentiler

• IMG_20201106_125400_N.jpg
    IMG_20201106_125400_N.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 13
Bencw bu işin en büyük kısmi doğru beslenme sporsuzda tıkır tıkır gidiyor kilolar abla.Hatta ben spor yapınca tartinin dengesi şaşıyor sanki daha zorlanıyorum eksi görmek için ☹️Çünkü akşam yaptığım sporun ödemi sabaha yansıyor keşke erken saatte yapsam ve benim istahimida spor aciyor sanki🙄 Olabilirmi acaba yoksa bı yerimdenmi uyduruyirum😂
Aynen sporsuz da gidiyor daaaa
Spor herşeydrn önce sağlık demek.İlerleyen yaşlarda hareketsizlik kaynaklı birsürü rahatsızlık çıkabiliyor.o yüzden severek yapmakta fayda var.ama iştah açıyor net.yine de Sen spora karşı kendini koşullama dilekçim🙂

Gecen hafta 107.8
Bu hafta 107.5
Fark 300 gr
Eksi eksidir. :KK19:
1 paket margari kadar yağ gitti sonuçta (tam olarak öyle olmasa da somutlaştıralım.gideni az çok bilelim hayal edelim ki hevesiniz kaçmasın. emeklerimiz boşa gitmiyor küçülüyoruz bunu unutmayalım canım.)

Aynen sporsuz da gidiyor daaaa
Spor herşeydrn önce sağlık demek.İlerleyen yaşlarda hareketsizlik kaynaklı birsürü rahatsızlık çıkabiliyor.o yüzden severek yapmakta fayda var.ama iştah açıyor net.yine de Sen spora karşı kendini koşullama dilekçim🙂
Sarkmayida engelliyor eliptik yapiyirum bacaklarım inceldi en geç zayifliyan tarafimdir bacak ve kolum
Ya bilemiyorum ama bı cozum bulmam lazım hem yiyerek hem kilo vermenin yolunu 😁

Ya
Günaydın canlar
Tartıya çıktım
Bildirim yapayım 78 kilo olmuşum belliydi aptal saptal şeyler yiyorum gereksiz fazla nolacak böyle bilmiyorum
Yaso istemiyorsun şuan zayıflamayı rahatsızda etmiyor belkide .Önce kendi beynini hazırlaman lazım bence

Geçen cuma 75.6
Bu hafta 74.8 💃💃💃
Fark 800
Şeytanın bacağını kırdım şükür😍😍
Miktarları azaltsam ara tirtiklamasam daha iyi gider ama bu dönem yapamıyorum tavan bir istahim var 🙃
Buna bir çare diyverin sevaptır😂
Çare, daha iyi konsantre olup bogazi tutmak cnm 😂
Sen yavaş verecem diye bilincaltini şartladigin için, aklin yemeklerde :)))

Ama kilona göre gayet güzel eksi gelmişin 😍böyle devam etsen bile, daha ne olsun :))
Sagol abla sen nasil oldun iyimisin
Fena degilim cnm :)
Spor aslinda melotinin salgilattigi için istahi keser :) ama enerji harcadigin icin, yeni enerjiye ihtiyac duyabilirsin
Geç vakit spor yaptiktan sonra zaten bisey yemiyorsun heralde
Sporla beraber vermek her yonden daha iyi tabiki cnm
Sadece perşembe yapmasan sislik varsa bile iner
Cuma :76.2
Bugun :76.4
Artı 200
Suan demorılıze olmus durumdayım😔
Ilk etapta kacamaklari birakmis olman en Onemlisi cnm
Ama eksi olmak icin tabak tabak bulguru birakman lazim 😅

Gecen hafta 107.8
Bu hafta 107.5
Fark 300 gr
Eksi olman bile yerinde saymadigin anlamina gelir cnm 😁ama menulerine daha fazla dikkat edersen ekside daha guzel olur :)))
Günaydın canlar
Tartıya çıktım
Bildirim yapayım 78 kilo olmuşum belliydi aptal saptal şeyler yiyorum gereksiz fazla nolacak böyle bilmiyorum
Bilmiyecek bisey yok tatlicim :)) boyle devam edersen 80 - 85 derken bi bakmisin 90 oluvermişin
Nerde, hanimefendi gibi yiyip kac sene kilosunu koruyan yasim :))

Back