Kardesimde uyanikken hareketliydi. Annem onu kaybetti bile disarida. Ama uykusuda yerinde idi. Yine de doktora danis tabi. Belki oneride bulunurBir de otizm de bazi cocuklar inadina sakin bazilari da inadina hareketli oluyor
Oğlum 1 dakika oturmaz çok zor
Büyük ne kadar canım bı yolunu bulup alıştır bir iki hafta zorluk cekersin ama inan sonra sizin için çok rahat olur aile içi ilişkiler içinde çocukların erken yatması inan çok iyi oluyor . Ben saatlerce odada mahsur kalarak astim bu süreci hala 9-9.30da hele gün içinde yorulmussa bazen 9 u zor goruyorMalesef buyuk kiz gec uyudugu için diğeride öyle alisti. Bu durum hepimizi cok etkiliyor. Ne karı koca vakit gecirebiliyoruz ne bireysel vakit gecirebiliyoruz
3 yaşında. Zaten yakinda gunduz uykusunu tamamen birakir diye dusunuyorum. O zaman duzenlemek daha kolay olur sanki. Sabah 7 8de kalksak aksam 9da uyusalar ne olur. Ama alisti boyle iste. Yaşadığımız hastalik donemleri vs ile alisti...Büyük ne kadar canım bı yolunu bulup alıştır bir iki hafta zorluk cekersin ama inan sonra sizin için çok rahat olur aile içi ilişkiler içinde çocukların erken yatması inan çok iyi oluyor . Ben saatlerce odada mahsur kalarak astim bu süreci hala 9-9.30da hele gün içinde yorulmussa bazen 9 u zor goruyor
Bana da öyle gibi geliyor bakalımSenle vakit gecirmek icin yapiyor olabilir. Gercekten oyle deneyin birde
Uykusunda da çok döner yaKardesimde uyanikken hareketliydi. Annem onu kaybetti bile disarida. Ama uykusuda yerinde idi. Yine de doktora danis tabi. Belki oneride bulunur
2 saatlik uykuyla çok zor olmuştur canım.Yok canım hazir atistirmalik
A evet sen farklı bisey deniyordun unutmuşum canım
Benim oğlan ya 11 de uyutmaya basladim,,,Bi ağıt başladı saat 2 de zor uyudu
Sonra 4 te bi kalktı oglen 2 ye kadar ayaktaydik
Kafam ağrıdan düşecekti oglen uykuya yatırırken ben de yattim hemen vallahi
Az önce uyandim
Bir paket bisküvi 500 kalori zaten2 ogun canım aralarda sıvı Alicam iste bakalım yapabılırısem
Gecmıs olsun canım cocuklar illa dusecek bir yer buluyor umarım ıyıdır
Afiyet olsun Sevilay im
Anladım canım ben kendi yaptıgın bisey sandıydım
seviyelerde ara ogun yok canım ilk hafta zorlarda sonra yoluna girer diye dusunuyorum
Tekrar gecmıs olsun abla
Aksam bir lahmacun fazla geldi oda kalorısını gorunceafiyet olsun
Afiyet olsun dılekcım spor bende yapabilsem keske ben hala eve adapte olamadım ya
Sabah baya az yemıssın
ahh canım 3.5 cıkolata yıyemem ama 2.5 lt kolayı 1 saatte ıcebılrım yanında aburcuburla beraberbir duzen tuttursam alısırımda su alısma evresi sancılı gecıyor
Evet abla bugun 2. Gunum
Amin canım seninde İkizler mı uyumadı
Bugün sabah hemen yattim vallahi2 saatlik uykuyla çok zor olmuştur canım.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 10.00
Tavada 5 çatal sucuk 1 dlm kaşar
(Evdekilere tost yaptım kendime böyle )
Domates
Ara yeşilçay
Akşam 15.30
Kıymalı kabak sote
Baharatlı yoğurt
10 zeytin
22.00 yeşilçay
Spor 30 dk yürüyüş
Su 1.5 lt
Afiyet olsun canım5 kasım (2.gün)76.5
12:00
Proteinli salata( 2 haslanmıs yumurta, 2kk peynir, havuç, turp, taze soğan, dereotu, Maydanoz)
18:30
1 tabak bulgur pılavı
Bol salata(havuc, turp, mor lahana)
Sıvı :2 lt
Afiyet olsun canım11.30
3 yk yulaf
1 muz (muzun yarısı yulafın üstüne yarısı ezip bal ile karıştırıp içine)
1 çk bal
Yarim yk kakao
1 bardak süt
13.00
Sütlü türk kahvesi
17.30
Tavuk göğsü (yarim bardak süt ve biber)
Bulgur pilavı
Salata
20.00
Multimalt içecek
2.5 litre su
Tavuk göğsünü küçük parçalara ayırıp kekik ve kimyon atıp sütte beklettim sonra yağsız şekilde pişirdim . Bulgur pilavı ve salataya yarımşar kaşık zeytinyagı koydum toplamda 1 yk zeytin yağı kullandım akşam yemeğimde
Afiyet olsun canımBugünün menüsü
9 da
Yarım 3 ü bir arada nescafe
Kuru dut ve kayısı çekirdeği
Öğlen 1
Çökelekli kabak
Bikaç d köy peyniri
Domates
11 fıstık
Ara 4
Sade kahve
2 kuru kayısı
Akşam 6
Balık
Salata
Bikaç fıstık 5.10 çekirdek
Su en az 1.5 lt
Spor 50dk yürüyüş
Menüm
Sabah 10.00
Tavada 5 çatal sucuk 1 dlm kaşar
(Evdekilere tost yaptım kendime böyle )
Domates
Ara yeşilçay
Akşam 15.30
Kıymalı kabak sote
Baharatlı yoğurt
10 zeytin
22.00 yeşilçay
Spor 30 dk yürüyüş
Su 1.5 lt
5 kasım (2.gün)76.5
12:00
Proteinli salata( 2 haslanmıs yumurta, 2kk peynir, havuç, turp, taze soğan, dereotu, Maydanoz)
18:30
1 tabak bulgur pılavı
Bol salata(havuc, turp, mor lahana)
Sıvı :2 lt
11.30
3 yk yulaf
1 muz (muzun yarısı yulafın üstüne yarısı ezip bal ile karıştırıp içine)
1 çk bal
Yarim yk kakao
1 bardak süt
13.00
Sütlü türk kahvesi
17.30
Tavuk göğsü (yarim bardak süt ve biber)
Bulgur pilavı
Salata
20.00
Multimalt içecek
2.5 litre su
Tavuk göğsünü küçük parçalara ayırıp kekik ve kimyon atıp sütte beklettim sonra yağsız şekilde pişirdim . Bulgur pilavı ve salataya yarımşar kaşık zeytinyagı koydum toplamda 1 yk zeytin yağı kullandım akşam yemeğimde
Harika menuler hepinize afiyet olsun. Tebrik ederimBugünün menüsü
9 da
Yarım 3 ü bir arada nescafe
Kuru dut ve kayısı çekirdeği
Öğlen 1
Çökelekli kabak
Bikaç d köy peyniri
Domates
11 fıstık
Ara 4
Sade kahve
2 kuru kayısı
Akşam 6
Balık
Salata
Bikaç fıstık 5.10 çekirdek
Su en az 1.5 lt
Spor 50dk yürüyüş
Düne göre daha iyi cnm ama tam olarak basamiyorum daha
Sagolasin cnmAblacım geçmiş olsun
Daha iyi olursun inşallah
Ben de çok kötü bi gece geçirdim canım
Allah yardımcımız olsun
Teşekkür ederim saraycamTekrar geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle
İnşallah cnmgeçmiş olsun abla hadi inşallah çok iyi gelir kıkırdağıda düzeltmişler bir süre yüklenme ve spor içinde acele etme zaten iş yerinde ayaktasin
Tatlim senin regli donemi genelde odemli geciyorbadem000 artı misin canım nasıl oldu nazar ettik sana . Spordan mi acaba ama pes etme genelde oluyor öyle vücut bı direniyor sonra sokulur (ahh canım beynim nasıl güzel konuşuyorsun başkasına peki neden bana zalımmsınnn )
Öyle yapmaya calisiyorum cnmGeçmiş olsun abla ayaginin uzerine fazla basmamaya calis onemli olan saglik dinlen kendine dikkat et
Dünkü Menunde sanki turşu harici seylerde vardiBen haftaya artı başladım canim.ondan
Bir de bana pancar turşusu yaramıyor herhalde bu hafta çok yedim.miktari azdı ama,hergun vardı .
Dün de su icemedim hiç.1.5 içerim diye yazmıştım ama olmadı.bugun bol su yeşilçay aksam da kabak varbakalim kolçak???
Perşembe günü özel bir gün biliyorsunuz
Sagolasin tatlimTekrar gecmıs olsun
Canım otizm dışında da belkide hareketli bir çocuk yani anlattigin herşey benim oğlumdada var ben spor yaparken o benden çok terliyor bı dk oturmak yok gecede gündüz yaptıkları var sürekli yanında biri olsa tekmeleriyle dövüyor sürekli konuşuyor , mizirdiyor uykuda bileBana da öyle gibi geliyor bakalım
Çünkü derdi benim sarılır,elimi tutar vs
Uykusunda da çok döner ya
Su an da koşup ziplayip duruyor
Afiyet olsun canım menü pek hoşİyi akşamlar fıstıklar menümü yazayım
Sabah(10:30)
2 yumurta 1kk peynir 2 minik salatalık
Öğle(14:00)
1 kase salata 4yk patlican yemeği
Ara(16:00)
2 wasa arası 1kk peynir
Akşam(18:00)
1 kase yayla çorbası
1 kase salata
Su:3 lt spor: 30dk Leslie + 5 dk dans kızı kanguraya koyup birlikte yaptık bu kadar dayandı ama ne kadar zıplattiysam kızda gaz filan kalmadı kangurudan çıkınca bı rahatladi
Ayyy çok küçükmus Allah korumuş .Bebekte sorun olmadi ama yasadiklarimi atlatmam benim icinde bebek icinde zor oldu. Hic anne sutu veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?