💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugün içtiğim suyu hesaplamadım yarından sonra su miktarınıda söyleyeyim bari

Ufak bir tehditle herşeyi yedirtebiliyorum çocuklara Dün sebze yemeğini yemeyen kızima cocopost almiycam diyince tabağı yaladı yuttu Doğru değil belki ama off herseyide doğru yapmak zorunda olduğumu kim söyledi

Kızlar bana bir el atın valla yapamıyorum sabah baslıyorum aksam bozuyor aksam baslıyorum sabah bozuyorum niye irademe sahip cıkamıyorum
Benimde baştan oyleydi.hatta 10 gun birakmistim gecen ay icinde ekim basi gibi. Baktım ki birkez bozdum diye birakinca tekrar alıyorum dedim bir kere bozsam da bozmamis gibi devam edicem. Simdi uyguluyorum

Cok guzel afiyet olsub

Bendende herkese günaydın araniza yeni katıldım arkadaşlar
Hoşgeldin cnm Ben dilek 90dan 75 düştüm 10 kilo daha verip yazın beyaz uçuş uçuş elbise ve kot montla sizlere resim paylaşmayı düşünüyorum

Memede uyumaya alışırsa ayağı bırakır .Ama işte memeyi bırakırken yeni uyutma yöntemi bulmak gerekiyor Uzmanlar meme ile uykuya geçmeyi doğru bulmasalarda eldeki şartlar bu yapicak bişey yok

Benimde baştan oyleydi.hatta 10 gun birakmistim gecen ay icinde ekim basi gibi. Baktım ki birkez bozdum diye birakinca tekrar alıyorum dedim bir kere bozsam da bozmamis gibi devam edicem. Simdi uyguluyorum
Onuda burda birlikte yol almak engelliyor işte .Bende cumalari hele dünyaları yedim ama ertesi gün diyet moduna girdim burdaki sorumluluk olmasa diyetdaşlarima belki topatliyamazdim . Oyuzden hedefe ulasilsada iyce korumayı öğrenene kadar burda olucam

Evet vermek kadar korumakta zor

Ben 29agustos basladim bugun 3kasim toplamda 17kg verdim. Ve hic ac kalmadim 4saat araliklarla yedim ögunlerimi ve yenekten once su ictim yenekten sonra su tuketmedim 1saat sonrasinda ictim aksam yemegini hafif yedim zengin ögunlerimi oglen tukettim

Hosbulduk canım çoğu gitmiş azı kalmış desene fotoğrafı sabırsızlıkla bekliyorum

Sabah bebekle uğraşırken kahvaltı yapana kadar bir tane mandalina yedim.
10.30
1 tane mandalina

12.00
1 yumurta omlet
1 tane domates
7 tane zeytin
30 gr peynir
25 gr hindi salam
2 dilim ekmek

15.30
1 porsiyon üzüm

18.00
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase domates çorbası

Birazdan da 1 mil leslie yapacağım

Bugun ki menumu yazayım aksam yemegı ile seviyelere niyet etmıs bulunmaktayım

10:00
1 kupa sekerlı çay
2 cevizli kurabiye

11:30
2 tavada yumurta
2 dilım ekmek
1 yk ev yapımı cılek reçeli
1yk kaymak
1 kupa sekerlı cay

15:00
1 cevizli kurabiye

19:10
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak domatesli pırasa kavurması

Su: saymadım ama 1lt yı gecmıs tir

Menüm

Sahur
4 kaşık pilav
4 kaşık musakka

Iftar 18.15
1 kase tavuklu salata
3 kaşık pancar turşusu
(Bu ıkisini karıştırıp Salataya yağ tuz koymadım )
5 kaşık musakka
1 kaşık pilav
2 br ayran

(Evet malesef musakka kızartmaydı)

Şu 1.5 olur herhalde
Spor 50 dk yürüyüş

Kızlar bana bir el atın valla yapamıyorum sabah baslıyorum aksam bozuyor aksam baslıyorum sabah bozuyorum niye irademe sahip cıkamıyorum
Yarin için bir plan yapıp bizle paylaş diyecektim ama seviyelere başlıyorsun.biraz bilgi verir misin şimdi sen ne yemeyeceksin ne yapacaksın falan ?
Yalandan toparladım evi yarın temizlige kadın çağırdım dip köşe yapılırsa o çıkar aradan en azindan diye düşündüm canim
Oh ne güzel.
Hellooo

Tozlari alip evi süpürup sildim
Acikir gibi oldum, Türk kahvesi iciyorum simdi
Ameliyat sonrasi giymek için varis corabi gibi bisey var, onu almaya gitmem lazim
Dönüşte alisveris yaparim biraz
Bu gidişle narkoza gerek kalmayacak.yorgunluktan bayılacaksın abla
Bence güzel menü canım. :)
Ufak bir tehditle herşeyi yedirtebiliyorum çocuklara Dün sebze yemeğini yemeyen kızima cocopost almiycam diyince tabağı yaladı yuttu Doğru değil belki ama off herseyide doğru yapmak zorunda olduğumu kim söyledi
Bazen ben de diyorum" cahillik sen ne güzelsin"
O zaman 2 tane patlat çocuğa yok efendim
psikolojisi
özsaygısı
benlik algısı
Güvenli bağlanması
Ruhunda açılan yarası vs vs

Sonra yapamıyorum tabi...azıcık bağırıyo olabilirim...
Ayyy şu uçuş uçuş elbiseden bendee giyebilsemmmmm....
Sabah kalkıp ilk isim 1 lt sisemw su doldurup masaya koymak oluyor olcunce çok daha rahat içiyor insan
En güzeli ölçmek bence de .
Güzel menü canım :)
Datlum
Cevizli kurabiyeler detoksu oluyormuş ki akşamı kurtarmışsınseviyelerin sonu da gelir inşallah.

Evet vermek kadar korumakta zor
Hemde çok zor aslindq çok keyifli bence haftanın bir günü istediğini yiyip iki üç gün diyet modunda beslensem hemen artiyi atarsın diğer günlerde hanimefendi gibi yedinmi tamamdır bu işDenge denge denge

İyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 7 de
3 zeytin
Çökelek
Ara 9 gibi
Kutı dut kayısı çekirdeği

Öğlen 12. 30
4.5 tane mercimekli köfte
Salata
Turşu

Ara 4 te
Yarım haş. Mısır
Akşam 7 gibi
Ciğer sote
Salata
Yarm d. Ekmek
Su 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Kahvalti 13 00
5 dilim sucuk
1,5 yumurta kadar omlet
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Maydonoz salatasi
2 parça kaşar
1 dilim beyaz ekmek
1 Tk erik reçeli

Ara neskafe 1 incir 3 ceviz

Akşam 18.30
1 kepçe tavuk çorbası
2 kepçe karnabahar yemeği
1 kase cacık
1 kase yoğurtlu kırmızı biber
Salata

2,5 lt su 40 dk eliptik yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…