Evet cnm buharda biraz hasliyorumhaşlayıp mi suruyorsun abla
Bugün içtiğim suyu hesaplamadım yarından sonra su miktarınıda söyleyeyim bariBoyuda kısadır muhtemelen
Kilo kemiklerin 1.düşmanı cnm
Ilerde daha beter olmak istemiyorsa mutlaka kilo vermesi lazim
Gecenlerde bi videyo paylasmistim onunla ilgili
Cok bi kuralimiz yok cnm
Günlük saat ve miktarlariyla menü yazilacak, su ve spor eklenerek
Yazilan menuleri görürsün zaten nasil oldugunu
Birbirimizin menulerine, kilo bildirimlerine yorum yapiyoruz
Cuma asıl tarti günü
Geçen hafta..
Bugün...
Fark...
Seklinde, kilo bildirimi
Pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz
Gerisi sohbet muhabbet :))
Gelinin anneside ameliyat oldu cnm, o hastanede yatiyor
Zaten 2 cocukla gelip bana iş mi yapicak :)) sagolsun sorar hep, biseye ihtiyacin olunca ara diye
Senin zaten yiyecegini dusunmemki
Merve sadece 3 gün icin söz ver cnm ve mutlaka buraya menü yazacagini düşün
Kacamak yaparsan cok ayiplayip, kinayacaz seni
Kendini ac birakma yoksa elin hemen karbona gider
Ufak bir tehditle herşeyi yedirtebiliyorum çocuklaraoo süpersin Canan bu defa seni baya azimli gördüm baby
Tatlım senin ne kadar azimli olduğunu biliyoruz ama istemen lazım nasıl zor geldin ne kadar aç kaldin 90dan 70 e uzun yol dile kolay eğer şimdi bırakırsan ha bugün ha yarın alıp başını gidecek
Deli
Karnabahar yemeği yiyen ev halkı candır :)
haşlayıp mi suruyorsun abla
Benimde baştan oyleydi.hatta 10 gun birakmistim gecen ay icinde ekim basi gibi. Baktım ki birkez bozdum diye birakinca tekrar alıyorum dedim bir kere bozsam da bozmamis gibi devam edicem. Simdi uyguluyorumKızlar bana bir el atın valla yapamıyorum sabah baslıyorum aksam bozuyor aksam baslıyorum sabah bozuyorum niye irademe sahip cıkamıyorum
Cok guzel afiyet olsubMenü
Sabah(9:00)
2 yumurtalı omlet 2 ince dilim sucukla
1 kk peynir
Salatalık
Ara(11:00)
Sütlü kahve 2 kare bitter
Ara (13.30)
Elma
Akşam(16:50)
2 YK pilav
4yk kiyamali patlıcan yemeği
Salata
Su: 1.6 lt şimdilik spor: malesef fırsat olmadı bugün
Hoşgeldin cnmBendende herkese günaydın araniza yeni katıldım arkadaşlar
Memede uyumaya alışırsa ayağı bırakır .Ama işte memeyi bırakırken yeni uyutma yöntemi bulmak gerekiyorsabah berı kuzenlerı ıle ne konusuyor bu oglum ya yenı moda görntulu konusma cıktı sımdı bıde yanyana gıbı telefonla oyun oynuyorlar resmen telefon yerde ama alamıyorum elınden ıyıce eve kapandık korona var dıye bu sene okulda yok ses etmıyorum ama pc den yazmak ne zormus (kızda ayagımda uyuyor mutfagın toplamak için gittim hemen kalktı memlekette ayaga alıstı bıde burda gerıye alıstırmaya calısıyorum)
Onuda burda birlikte yol almak engelliyor işte .Bende cumalari hele dünyaları yedim ama ertesi gün diyet moduna girdim burdaki sorumluluk olmasa diyetdaşlarima belki topatliyamazdim . Oyuzden hedefe ulasilsada iyce korumayı öğrenene kadar burda olucamBenimde baştan oyleydi.hatta 10 gun birakmistim gecen ay icinde ekim basi gibi. Baktım ki birkez bozdum diye birakinca tekrar alıyorum dedim bir kere bozsam da bozmamis gibi devam edicem. Simdi uyguluyorum
Evet vermek kadar korumakta zorOnuda burda birlikte yol almak engelliyor işte .Bende cumalari hele dünyaları yedim ama ertesi gün diyet moduna girdim burdaki sorumluluk olmasa diyetdaşlarima belki topatliyamazdim . Oyuzden hedefe ulasilsada iyce korumayı öğrenene kadar burda olucam
Ben 29agustos basladim bugun 3kasim toplamda 17kg verdim. Ve hic ac kalmadim 4saat araliklarla yedim ögunlerimi ve yenekten once su ictim yenekten sonra su tuketmedim 1saat sonrasinda ictim aksam yemegini hafif yedim zengin ögunlerimi oglen tukettimEki Görüntüle 2704536
Samimi, içten, gercek dostlarla
Önceden basardiklarimizi tekrarlamak üzere, gülerek eğlenerek hayatlarimiza dokunuyoruz.
Katilmak isteyen Kalbi güzel insanlarida aramiza alir, sarıp sarmalariz
Kurallarimiz :
__ Tarti günümüz cuma
Pazartesi de ara kontrol yapiyoruz
__günlük menulerimizi saatleri ve miktarlariyla yazıp birbirimize yorum yapiyoruz.
Gerisi sohbet muhabbet :))) beraber aglayip beraber gülmece
Can dostlar
askrhpozitif
@nanekekik
Fitt_anne
@Habinar
@Poni Bon
@Sweetyy83
@ekim2009
Amine Busra
@Edibe12
@Hepfitim
@Sanguine
badem000
Sabah kalkıp ilk isim 1 lt sisemw su doldurup masaya koymak oluyor olcunce çok daha rahat içiyor insanBugün içtiğim suyu hesaplamadım yarından sonra su miktarınıda söyleyeyim bari
Hosbulduk canım çoğu gitmiş azı kalmış desene fotoğrafı sabırsızlıkla bekliyorumHoşgeldin cnmBen dilek 90dan 75 düştüm 10 kilo daha verip yazın beyaz uçuş uçuş elbise ve kot montla sizlere resim paylaşmayı düşünüyorum
Memede uyumaya alışırsa ayağı bırakır .Ama işte memeyi bırakırken yeni uyutma yöntemi bulmak gerekiyorUzmanlar meme ile uykuya geçmeyi doğru bulmasalarda eldeki şartlar bu yapicak bişey yok
Yarım litrelik bardağım var ama bu aralar normal su bardağıyla rastgele içiyorum yarın onunla sayayım kaç bardak içtim diyeSabah kalkıp ilk isim 1 lt sisemw su doldurup masaya koymak oluyor olcunce çok daha rahat içiyor insan
Yarin için bir plan yapıp bizle paylaş diyecektim ama seviyelere başlıyorsun.biraz bilgi verir misin şimdi sen ne yemeyeceksin ne yapacaksın falan ?Kızlar bana bir el atın valla yapamıyorum sabah baslıyorum aksam bozuyor aksam baslıyorum sabah bozuyorum niye irademe sahip cıkamıyorum
Oh ne güzel.Yalandan toparladım evi yarın temizlige kadın çağırdım dip köşe yapılırsa o çıkar aradan en azindan diye düşündüm canim
Bu gidişle narkoza gerek kalmayacak.yorgunluktan bayılacaksın ablaHellooo
Tozlari alip evi süpürup sildim
Acikir gibi oldum, Türk kahvesi iciyorum simdi
Ameliyat sonrasi giymek için varis corabi gibi bisey var, onu almaya gitmem lazim
Dönüşte alisveris yaparim biraz
Bence güzel menü canım. :)Menü
Sabah(9:00)
2 yumurtalı omlet 2 ince dilim sucukla
1 kk peynir
Salatalık
Ara(11:00)
Sütlü kahve 2 kare bitter
Ara (13.30)
Elma
Akşam(16:50)
2 YK pilav
4yk kiyamali patlıcan yemeği
Salata
Su: 1.6 lt şimdilik spor: malesef fırsat olmadı bugün
Bazen ben de diyorum" cahillik sen ne güzelsin"Ufak bir tehditle herşeyi yedirtebiliyorum çocuklaraDün sebze yemeğini yemeyen kızima cocopost almiycam diyince tabağı yaladı yuttu Doğru değil belki ama off herseyide doğru yapmak zorunda olduğumu kim söyledi
Ayyy şu uçuş uçuş elbiseden bendee giyebilsemmmmm....Hoşgeldin cnmBen dilek 90dan 75 düştüm 10 kilo daha verip yazın beyaz uçuş uçuş elbise ve kot montla sizlere resim paylaşmayı düşünüyorum
Memede uyumaya alışırsa ayağı bırakır .Ama işte memeyi bırakırken yeni uyutma yöntemi bulmak gerekiyorUzmanlar meme ile uykuya geçmeyi doğru bulmasalarda eldeki şartlar bu yapicak bişey yok
En güzeli ölçmek bence de .Sabah kalkıp ilk isim 1 lt sisemw su doldurup masaya koymak oluyor olcunce çok daha rahat içiyor insan
Güzel menü canım :)Sabah bebekle uğraşırken kahvaltı yapana kadar bir tane mandalina yedim.
10.30
1 tane mandalina
12.00
1 yumurta omlet
1 tane domates
7 tane zeytin
30 gr peynir
25 gr hindi salam
2 dilim ekmek
15.30
1 porsiyon üzüm
18.00
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase domates çorbası
Birazdan da 1 mil leslie yapacağım
DatlumBugun ki menumu yazayım aksam yemegı ile seviyelere niyet etmıs bulunmaktayım
10:00
1 kupa sekerlı çay
2 cevizli kurabiye
11:30
2 tavada yumurta
2 dilım ekmek
1 yk ev yapımı cılek reçeli
1yk kaymak
1 kupa sekerlı cay
15:00
1 cevizli kurabiye
19:10
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak domatesli pırasa kavurması
Su: saymadım ama 1lt yı gecmıs tir
Hemde çok zorEvet vermek kadar korumakta zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?