- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Hoşgeldin canım bebeğin ne kadarlık. Benim ki 4.5 aylık sutumu diyet etkilemiyor çünkü aç kalmıyorum lakin bol su ve salatayı eksik etme çorba aynı şekilde kaloriye gelince değişir ama 1700 altına düşmemek gerekli emzirdiginde 6 aydan kucukseMerhaba kızlar sanırsam aranızda emzirenlerde var daha önce diyet yaptım deneyimim var 14 kilo kadar vermiştim hipotiroid ve haşimato hastasiyim ayrıca ama emzirirken nelere dikkat etmem gerekiyor kaç kalori almam gerekiyor bilmiyorum eğer emzirirken de diyet yapıp sütü azalmayan varsa aranızda bende araniza katılmak isterim
Aramıza sıkısabilirsin istersenMefkurem
Canım merhaba nasılsın ben seni 90lar grubundan biliyorum.
Bi ileri iki geri gitmekten canım sıkıldı gerçekten.
Verdigim kiloları geri aldım.
Sıkışıp kalmış hissediyorum.
Hadi inşallahKızlar yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz. Ben Bahar 34 yaşındayım 35 e 2 ay var inşallah 35 in yazında ikinci baharım başlayacak fit ve sağlıklı bir vücutla fink atacağım :) 4.5 aylık kızım 5.5 yaşında oğlum var .
Annemin oğlumda dediği bir laf vardıAnası hanimefendi değil ama kızım tam bir hanimefendi girmez öyle sendromlara felan
46 günlük daha canım kendi basıma denedim birkaç gündür aslında ilk 3 gün zorlandım açıkçası ama sonra o açlık hissi azaldı zaten 1600 1700 civarı oluyor kalori doymak için bol bol salata yiyorum ama çorba mercimek gaz yapar diye yaklaşasım gelmiyor yoğurt çorbasında da nohut gaz yaparsa diye peki sen ne çorbası içiyorsun canımHoşgeldin canım bebeğin ne kadarlık. Benim ki 4.5 aylık sutumu diyet etkilemiyor çünkü aç kalmıyorum lakin bol su ve salatayı eksik etme çorba aynı şekilde kaloriye gelince değişir ama 1700 altına düşmemek gerekli emzirdiginde 6 aydan kucukse
Aramıza sıkısabilirsin istersen
Hoşgeldin canım46 günlük daha canım kendi basıma denedim birkaç gündür aslında ilk 3 gün zorlandım açıkçası ama sonra o açlık hissi azaldı zaten 1600 1700 civarı oluyor kalori doymak için bol bol salata yiyorum ama çorba mercimek gaz yapar diye yaklaşasım gelmiyor yoğurt çorbasında da nohut gaz yaparsa diye peki sen ne çorbası içiyorsun canım
İnşallah canım .Annemin oğlumda dediği bir laf vardı
Anası deli babası deli iki deliden bı akıllı olmaz diye (kuzey sendromlardaydi o zaman) ama bebekligi deli olan sonra bal kaymak oluyor maşallahı var oğlumun inşallah kızda sonra böyle olur
Afiyet olsun canım güzel menüBugunki menu
12.00
Peynirli yumurta
1 dlm ekmek
1 nescafe
Salatalik
1 zeytin
1 tk sut receli
1ck keciboynuzu ozu
15.00
Turk kahvesi+kuru incir kuru kayisi
18.30
Yarim salatalık
Yarim kefir
20.00
1 kase tarhana
2 servis kasigi k.fasulye
2 servis kasigi bulgur
Yogurtlu Koz kirmizi biber
Turşu
1 bardak salgam
Yatmadan muhtemelen elma ve sut olur
30 dk leslie
Afiyet olsun canim aksamda süper gecmisSiz dostlarıma layık menümu sunarim
Kahvaltı 11.30
Maydonoz salatasi
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
7 zeytin
Domates salatalık
2 belki 3 yumurtalı omlet(kız yemedi de )
..
Ara Neskafe 2 ceviz
Akşam 18.30
3 servis kaşığı kıymalı türlü yemegi
3 kaşık yoğurtlu kırmızı biber
2 kaşık yoğurtlu kereviz
Salata
2,5 lt su 40 dk eliptik
Afiyet olsun abla menu eksi getirecek menu :)02.kasim. Pazartesi
Sabah
Kahvelerrrrrr
13.30
2 h. Yumurta
Peynir
4 zeytin
Roka
1 dil. Yaptigim ekmek
3 kıl biber
18.15
2 parca et
1 sk karisik sebze
1 ayran
Yarim dil. Benim ekmek :)
Su 2 lt
iinanma boyle seylere tatlim herkes bisey soyluyor youtubede yayinlananlara hic inanmiyorum artik cunki izlensin para kazanalim diye neler uretiyorlar akillarindanYa kızlar aşı olmayı düşünüyor musunuzBenim kafa karışık inst takip ettiğim aşı maske karşıtı kişilerin fikirleri mantıklı gelmiyor değil ..Bugün izledigim bir videoda bu asinin çok farklı olduğun amaç genlerle oynanmak istendiği söylüyor ..Aşının içinde maymun domuz ceninden alınan genler olucagini soyluyor Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak gibi geliyor bana
Afiyet olsun canimSabah 1 dlm ekmek
1 kk peynir
1 tk pekmez
Öğle 14.00
2 yum haşlama azıcık yağ tuz ekledim
Ara yeşilçay
Akşam 18.00
Yeşil salata az tavuk göğsü de vardı içinde
4 kaşık musakka
4 kaşık pancar turşusu
Şu 15 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun çorba tariflerine bakayım biraz ben kıymayı çorbada pek sevemiyorum açıkçasıHoşgeldin canım
Yoğurt çorbasını nohutsuz, kıymalı yapabilirsin
Çok da küçükmüş.kıyamam. Allah bağışlasın :))
Bu lafına çok takıldım. Derin düşüncelere daldırdın beni. Geçmişte de böyle hissediyor muydun? Yoksa son zamanlarda mı böyle hissetmeye başladın? Çoluğunu çocuğunu büyüyen insanların hayattan beklentisi, umudu ne olmalı acaba? Kızlar siz be düşünüyorsunuz?Aslinda benim sorunum, gelecekten, hayattan bi beklentim, umudum olmamasi heralde
Burada okullar tatil diye ben de çocuklardan hiç fırsat bulamıyordum. Neyse yarın ikisi de gidiyor inşallah.Selam canım grubumHiç aktif değilim bir kaç gündür ama yetisemiyorum Telde sabahları kızda oluyor online derseler için öğleden sonrada benim kosturmam başlıyor Ama halledicem bı düzene koyucam zamanla inşallah
Cuma 75.6
Bugün 75.2
Bı 74leri goremiyorum ama benden kaynaklı ilk zamanki disiplinim yok
Bugün süper başladım inşallah tıkır tıkır gidecek kilolar inanıyorum
Aman boşver işleri sonra yaparsın, ol kurtul. Ağrıyla sızıyla iş yapacağına inşallah tam kavuşur sağlığına öyle yaparsın. Bir de yorucu bir işte çalışıyorsun o dizle.Bende dr dan geldim kizlar
Allah izin verirse carsamba olucam ameliyati
Yarin iş yerine soylemem lazim
Dr ne zaman yapalim diye sordu
Nekadar cabuk o kadar iyi dedim
Çarşamba olsunmu deyince tmm dedim
Ama sonradan pisman oldum
Keşke pazartesi falan deseydim diye :))
İşlerimi hallederdim
Valla benim dolaptaki darlar olmaya başladı, çok motive edici.Aksam yemeginden sonra carsiya gidip geldim
2 saat falan dolastim, bikac ihtiyacim vardi
Arada gitmek gerekiyor aslinda
Insan orda kiyafetleri görünce daha bi azimleniyor :)) alinmasa da bakmak lazim
Dolapta duran dar gelenler o kadar motive etmiyor sanki
Geleceği dusunemiyecek kadar zor donemlerden geçiyoruzBu lafına çok takıldım. Derin düşüncelere daldırdın beni. Geçmişte de böyle hissediyor muydun? Yoksa son zamanlarda mı böyle hissetmeye başladın? Çoluğunu çocuğunu büyüyen insanların hayattan beklentisi, umudu ne olmalı acaba? Kızlar siz be düşünüyorsunuz?
Burada okullar tatil diye ben de çocuklardan hiç fırsat bulamıyordum. Neyse yarın ikisi de gidiyor inşallah.
Aman boşver işleri sonra yaparsın, ol kurtul. Ağrıyla sızıyla iş yapacağına inşallah tam kavuşur sağlığına öyle yaparsın. Bir de yorucu bir işte çalışıyorsun o dizle.
Valla benim dolaptaki darlar olmaya başladı, çok motive edici.
Hele tektaş yüzüğüm yıllardır olmuyordu parmağıma, bugün baktım oldu, büyün gün bulutların üstündeydim sanki
Valla ne bileyim.zor soru ...ven hayattan her an zevk almak sonuna kadar yaşamak isterim.eşime takılırım hep. Çocukları büyütünce şunu da yapalım bunu da yapalım diye.yaşlanıp köşeye çekilmek istemem .takarım hasta bezimi gerekirse çıkarım yürüyüşeBu lafına çok takıldım. Derin düşüncelere daldırdın beni. Geçmişte de böyle hissediyor muydun? Yoksa son zamanlarda mı böyle hissetmeye başladın? Çoluğunu çocuğunu büyüyen insanların hayattan beklentisi, umudu ne olmalı acaba? Kızlar siz be düşünüyorsunuz?
Burada okullar tatil diye ben de çocuklardan hiç fırsat bulamıyordum. Neyse yarın ikisi de gidiyor inşallah.
Aman boşver işleri sonra yaparsın, ol kurtul. Ağrıyla sızıyla iş yapacağına inşallah tam kavuşur sağlığına öyle yaparsın. Bir de yorucu bir işte çalışıyorsun o dizle.
Valla benim dolaptaki darlar olmaya başladı, çok motive edici.
Hele tektaş yüzüğüm yıllardır olmuyordu parmağıma, bugün baktım oldu, büyün gün bulutların üstündeydim sanki
Çok iyi gidiyorsunBugün sabah tartıldım ama yazamadım.
86.1
Gün sonunda bütün olarak yazıyoruz canım.değerlendirmesi daha kolay oluyor.bir bütün olarak yani.birbirinizin menülerine bilgimiz dahilinde yorum yapıyoruz .Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun çorba tariflerine bakayım biraz ben kıymayı çorbada pek sevemiyorum açıkçasıher günün sonunda mı yazıyoruz buraya acaba kurallarınız filan neler acaba
Kiloları ne zaman belirtiyoruz peki canımGün sonunda bütün olarak yazıyoruz canım.değerlendirmesi daha kolay oluyor.bir bütün olarak yani.birbirinizin menülerine bilgimiz dahilinde yorum yapıyoruz .
Cumaları tartılıyoruz.Kiloları ne zaman belirtiyoruz peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?