💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hoşgeldin canım bebeğin ne kadarlık. Benim ki 4.5 aylık sutumu diyet etkilemiyor çünkü aç kalmıyorum lakin bol su ve salatayı eksik etme çorba aynı şekilde kaloriye gelince değişir ama 1700 altına düşmemek gerekli emzirdiginde 6 aydan kucukse
Mefkurem
Canım merhaba nasılsın ben seni 90lar grubundan biliyorum.
Bi ileri iki geri gitmekten canım sıkıldı gerçekten.
Verdigim kiloları geri aldım.
Sıkışıp kalmış hissediyorum.
Aramıza sıkısabilirsin istersen

Hadi inşallah

Anası hanimefendi değil ama kızım tam bir hanimefendi girmez öyle sendromlara felan
Annemin oğlumda dediği bir laf vardı
Anası deli babası deli iki deliden bı akıllı olmaz diye (kuzey sendromlardaydi o zaman) ama bebekligi deli olan sonra bal kaymak oluyor maşallahı var oğlumun inşallah kızda sonra böyle olur

46 günlük daha canım kendi basıma denedim birkaç gündür aslında ilk 3 gün zorlandım açıkçası ama sonra o açlık hissi azaldı zaten 1600 1700 civarı oluyor kalori doymak için bol bol salata yiyorum ama çorba mercimek gaz yapar diye yaklaşasım gelmiyor yoğurt çorbasında da nohut gaz yaparsa diye peki sen ne çorbası içiyorsun canım

Hoşgeldin canım
Yoğurt çorbasını nohutsuz, kıymalı yapabilirsin
Çok da küçükmüş.kıyamam. Allah bağışlasın :))

İnşallah canım .

Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canim aksamda süper gecmis
02.kasim. Pazartesi

Sabah
Kahvelerrrrrr

13.30
2 h. Yumurta
Peynir
4 zeytin
Roka
1 dil. Yaptigim ekmek
3 kıl biber

18.15
2 parca et
1 sk karisik sebze
1 ayran
Yarim dil. Benim ekmek :)

Su 2 lt
Afiyet olsun abla menu eksi getirecek menu :)
iinanma boyle seylere tatlim herkes bisey soyluyor youtubede yayinlananlara hic inanmiyorum artik cunki izlensin para kazanalim diye neler uretiyorlar akillarindan
Ama insanlarin psikolojisini hic düşünmüyorlar

Bir motivasyon

Afiyet olsun canim

Hoşgeldin canım
Yoğurt çorbasını nohutsuz, kıymalı yapabilirsin
Çok da küçükmüş.kıyamam. Allah bağışlasın :))
Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun çorba tariflerine bakayım biraz ben kıymayı çorbada pek sevemiyorum açıkçası her günün sonunda mı yazıyoruz buraya acaba kurallarınız filan neler acaba

Aslinda benim sorunum, gelecekten, hayattan bi beklentim, umudum olmamasi heralde
Bu lafına çok takıldım. Derin düşüncelere daldırdın beni. Geçmişte de böyle hissediyor muydun? Yoksa son zamanlarda mı böyle hissetmeye başladın? Çoluğunu çocuğunu büyüyen insanların hayattan beklentisi, umudu ne olmalı acaba? Kızlar siz be düşünüyorsunuz?
Burada okullar tatil diye ben de çocuklardan hiç fırsat bulamıyordum. Neyse yarın ikisi de gidiyor inşallah.
Aman boşver işleri sonra yaparsın, ol kurtul. Ağrıyla sızıyla iş yapacağına inşallah tam kavuşur sağlığına öyle yaparsın. Bir de yorucu bir işte çalışıyorsun o dizle.
Valla benim dolaptaki darlar olmaya başladı, çok motive edici.
Hele tektaş yüzüğüm yıllardır olmuyordu parmağıma, bugün baktım oldu, büyün gün bulutların üstündeydim sanki

Geleceği dusunemiyecek kadar zor donemlerden geçiyoruz

Çok sevindim yüzüğünün olmasınaDoğumdan sonra daha da kolay olucak zayıflamak kısa zamanda formuna kavusacaksin cnm

Valla ne bileyim.zor soru ...ven hayattan her an zevk almak sonuna kadar yaşamak isterim.eşime takılırım hep. Çocukları büyütünce şunu da yapalım bunu da yapalım diye.yaşlanıp köşeye çekilmek istemem .takarım hasta bezimi gerekirse çıkarım yürüyüşe . Allah sağlık versin de ...gerisi olur gider.
Yüzüğğne sevindim :)

Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun çorba tariflerine bakayım biraz ben kıymayı çorbada pek sevemiyorum açıkçası her günün sonunda mı yazıyoruz buraya acaba kurallarınız filan neler acaba
Gün sonunda bütün olarak yazıyoruz canım.değerlendirmesi daha kolay oluyor.bir bütün olarak yani.birbirinizin menülerine bilgimiz dahilinde yorum yapıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…