Hoşgeldin fıstıkmeraba bayanlar benim boy 1.68 kilo 100 yaş 14 malesef bende aranıza katılıyoorumm herkese mutlu zayıflamalar ♥♥♥
Bide 2.3 gündür 7 den önce bitiyo ywme işi ama midafirim var akşamları 3ü bi arada içiyorm dün bi tane içtm bugnde içerimHaticem diğer öğünlerdeki dikkatin sabahki patatesleri telafi etmiştir
Suyunda güzel
Kız emel kahvaltıda haticeyle berabermiydiniz ikinizde pattisleri götürmüşünüzKizlarrrr iyi aksamlar iste menummm
SAAT 11.10 ac karnina 1 nektari
SAAT 11.40 6-7 P.kizartmasi 2 kkb.peynir 2 tbe 1 tk zeytin ezmesi domates ceviz buyuklugunde erik cay
SAAT 14.30 2 sb ayran
SAAT 16.00 3 ceviz buyuklugunde erik
SAAT 18.30 2 k.hurma birtutam yaban mersini cay
SAAT 20.00 2 Tavuk baget (haslanmis) salata 1 sb ayran (hazirliyorum)
3 lt su
Hoşgeldin fıstık
Birazdaha kendinden bahsetsene
Ne yapıyon ne ediyon nasıl Kilo aldın, diyetisyene gittinmi bi rahatsızlığın varmı
Sorgu hakimi göreve başladı
Anammmmm sendemi emziriyodun Kızzz valla hiç aklımda kalmamış tamamen unutmuşumAyy kizlar yaa daha aksam yemegi yemedik yoldayiz napaam ki ben simdi.soyle menumu yazayım dusuneyim
Sabah 07.45 3 kuru kayısı
sabah 9.30 2 yumurta haslama domates peynir4 zeytin
öğlen 3 tatlu kaşığı bulgurdan kisirimsi yaptim yani yagsiz.1 domates 1 biber bol yogurt
19.15 gibi 2 incir ve 2 avuc da leblebi
Simdi yoldayiz aksama yemesem de yogurt mu kasiklasam acaba.dayanabilir miyim.
sonra kapiyi pencereyi kemirir miyim.emziriyom da
2 si1 arada icebilirsin aslinda canım sekeri azaltarak gidersin.Bide 2.3 gündür 7 den önce bitiyo ywme işi ama midafirim var akşamları 3ü bi arada içiyorm dün bi tane içtm bugnde içerim
Canım zaten sıfır şeker kullanıyorm çocuklaruı falanda uyutunca açıkçası çok seviyorum bi o var napıyim2 si1 arada icebilirsin aslinda canım sekeri azaltarak gidersin.
Anammmmm sendemi emziriyodun Kızzz valla hiç aklımda kalmamış tamamen unutmuşum
İçinizde başka emziren varsa ya şimdi itiraf etsin yada ebediyete kadar sussun
Tatlıcım yanlış yazmadın demi yaşın 14hoş buldum birtanem ben demet geçen sene doktora gittiğimizde 85 kiloydum tahliler yapıldı neyseki hiçbirşeyim çıkmadı işte ben başladım maratona 1 ayda 4 kilo verdim hem yüzdüm hem pilates hem yürüyüş çok az birde diyet özel bir diyet yoktu ama herşeyden az yiyordum neysem ben 80 kiloolmuştum ağustosun başı gibi mutluydum okkullar açılınca diyeti bıraktım tabiiki sporuda işte kantinden her gün abur cubur yiyordum okkullar kapandı ben yine veririm diye düşünürken bir 7 kilo daha aldım ve 100 oldumm hatta 103 geçende kızamık çıkardığım için boğazım çok acıyordu yemek yemiuordum yaklaşık 5 günde 4 kilo falan verdim ee tabii onuda geri aldımm kıl dönmesi amelitaı sonrası tabbiki fazla spor yapamadımm aslında haylada öylee o kıl dönmesi ameliyatımın dikişleri bile tutmadı kilolarımdan işte böyle bayanlar ♥♥
Tatlım onu içeceğine bitki çayı içseneBide 2.3 gündür 7 den önce bitiyo ywme işi ama midafirim var akşamları 3ü bi arada içiyorm dün bi tane içtm bugnde içerim
Neden ki bacimbayanlar bu gece her yerime biberiye yağı sürüp kaplıcam tavsiye ederim
e ablam sıkılaştırıyor da onda internette araştırabilirsinNeden ki bacim
saol ablam bu arada yaşım gerçekten 14Tatlıcım yanlış yazmadın demi yaşın 14
Adın neydi
Öncelikle senin diyete değil sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var, senin gelişimin için çok önemli
Yağlı tatlı hamurişlerini çıkarılan hayatından tabi biz bunları yasak olduğu için değil sağlıksız olduğu için ve hedefimize ulaşmak için yemiyoruz
Ara ara istisnalar olabilir ama abartmadan
Mesela verdiğin her 5 kiloda sevdiğin bişeyi biraz yiyebilirsin
Önce sen yeme düzenini oturt spora iyileşince başlarsın
Zaten yaşın genç senin metobolizman bizimkine 10 basar
Hadi bakalım kolay gelsin
itiraf ediyom 1 bebegim var ve onu leylekler getirmedi
Ne biliyim yaa her köşeden bi emziren çıkıyoAllah zuhal abla emzirme muhabbetinw gul gul catladim :)
Ablacim ogun cok da tok tutan bisey yok
Sabah saati gec olunca ogun olmuyo 10 gun kaldi evimdeyimmm o zaman 3 ana 2 ara yapicam
Kızz daha bebeksin ya sennnsaol ablam bu arada yaşım gerçekten 14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?