💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar ben stajdan geldım.. ogle arası cıgkofte yedım yıne.. bılmıyorm kalorısı cokmu degılmı lavas arasnda bol yesıllıklı tursusuz durum sekılde.. suyumun 1 lıtresını bıtırdm.. sımdı leslıe-2 yapıp 300 tane ıp atlıcam.. dun spor yapamadm telafısını yapmam lazım..

heeeyy.. leslıe part-2 yaptmm.. 300 ıp atladm ha bı de

bundan yaptm baktm 2 dk bısey (sogma hareketlernden once) 1.5lt suyum da bıttı kaldı 1 lt bırazdan yıne sut ıcıcem.. ha bu arada eve gelınce bı kase corba ıctım /yesıl mercımek.. aksam da sadece yogurt yıne bı kase corba ve salata yemeyı dusunuyorm.. nerdesınzzzz

6 tane etsiz çiğköfte 370 kal.civarı

Maşallah güzelim
Ne güzel sporunu ihmal etmiyorsun haftada 1-2 gün spor için izin verebilirsin kendine
Kasların dinlenmesi için iyi olur
Akşam menünde güzel olur dediğin gibi

Kızlar nere kayboldunuz
Kayıplar aranıyor
Kimi kendini gösterdi gitti kimi hiç görünmedi

İyi aksamlar hatunlar.iste menum
SABAH (11.30 OGLEDE OLUR)
1 H.yumurta 2 kk b.peynir domates 2 dlm tb ekmegi
SAAT 6 DA 3 Kuru kayisi
AKSAM 1 Lavas ekmegine 3 yk haslanmis tavuk gogus eti salata 4 dilm patates kizartmasi parmak inceliginde koyup yedim
45 dk agir tempo yuruyus 100 zipladim 3 lt su

vallahi ben kilo verirken hicbirseyi kisitlamiyorum
cünkü kendimi biliyorum, istedigim kilo ya ulasinca kesin yerim, o zamanda insan hizli kilo aliyor tekrar, sporu da fazla yamiyorum cünkü biliyorum sürekli yapmicam, yani zayifladiktan sonra nasil yapicaksam onu simdi de yapiyorum.
misal bir kahve kasigi nutella 1 puan
yada 7 gr schoko 1 puan
milchschnitte 2,5 puan

cogu sebze ve meyveler 0 puan
misal taze fasülye
maydanoz
marul
ispanak
sogan
sarimsak
karnabahar
brokoli
patlican
domates
salatalik

gibi sebzeler 0 puan

elma armut mandalina portakal erik gibi meyvler aklima gelenler suan 0 puan

yumurta 2
1 dilim 50 gr ekmek 2 p
bir kahve kasigi tereyag 1 p
iki kahve kasigi bal 0,5 p
1 kk recel 0,5 p

karnin doyana kadar makarna (dikkat tika basa degil sadece toklu hissi oluncaya kadar) 4 p
karnin doyana kadar et yada balik 3 p

ve önemlisi
günde 2 kere sebze iki kere meyve ve bir kere de kalsiyum almak mecburiyetindesin

bide 1 hafta icinde hakkin olan bütün puanlari tüketmek zorundasin

misal diyelim bir hafta az yedin hakkin olan puan ve diger hafta da hakkin olan kadar yersen o hafta kilo veremessin

misal ben 24 p hakkim var ve diyelimki bugün biraz fazla kacti misal 26 puan yedim
hic sorun degil diger iki gün 23 p yiyerek acigimi kapatabilirim.
yada diyelimki iki gün sonra arkadasima davetliyim ve puanlarim yetmeye bilir, iki gün 24 yerine atiyorum 20 puan yiyerek puanlarimi biriktirebilirim, ve o gün icin 32 puan hakkim olur.

anlatabildimmi ki acaba

Selam kızlar,
Alerji sayesinde hapsuruk krizi tutmasıyla akan bir burun, acıyan bir boğaz ve yaşaran gözlerle size yazıyorum. Ve bitmek bilmeyen hapsurmayla ölüyorum... :'(
öglen: 2 kaşık yesil fasulye 1 kaşık dolusu ev yoğurdu yendi.
nedense bugün karnımı doyuramadım hep acıktım '' ama yememek için çaylardır kahvelerdir sulardır onlara abandım sonuç olarsak akşam 6da yemek yedim dayanamadım daha geç saate ; 2 porsiyon (toplam 6 adet) ızgara parmak köfte - kıymasına sadece acıbiber karabiber ve minik soğan haricinde hiçbirşey konmadı dolayısıyla 0 kb tanesi. yanina da yaklasık 150 grlık yoğurtlu patlıcan salatası
Günümü toplam 22 kb ile suanlık sonlandırdım. Eğer yersem biraz sonra kayısı falan yerim bağırsaklarım çalışsın diye :) bugünlük benden bu kadar.
Unutmadan 1 saat orta ritim yürüyüş 20 makas egzersizi 15 mekik çekildi. :))

Bitanem16 yani bu puanlama sistemi ile kilo verebiliyomusun misal hafta dakac kilo merak ettim eger bu sekilde gidiyosa supeeeeer

Boomdada gecmis olsun allah sifa versin

boomdada gecmis olsun canim

Bitanem16 yani bu puanlama sistemi ile kilo verebiliyomusun misal hafta dakac kilo merak ettim eger bu sekilde gidiyosa supeeeeer

500 gr la 1000 gr arasi veriyorsun canim

ve sana sunu garanti edebilirim
tabii önce allahin izniyle ve bir hastalik felan gibi birseyin yoksa kilo vermeni GARANTI ediyorum

cünkü bu sistem saglikli beslenme diyet felan degil, bir ömür bunu yapabilirsin.

Canim bunun detayini puanlari ve kisinin nneye gore kac puan yiyecegini nereden bulabiliriz

tmm olur
insallah bende bozmadan devam yaparim

ramazanda o kadar cok yemisim ki
az yemege alismak beni zorluyor, ama insan sonra alisiyor
meselede zaten alismak

senin boyun
yasin
kilon kacti
bide sürekli ayakta duran bir is mi yapiyorsun yoksa agirlik oturuyormusun yada biraz ayakta biraz oturarak

Çok sağol canım :) geçti şükür
boomdada gecmis olsun canim
.
Teşekkürler canım ^^ zor valla su alerji olayları birde benim neye alerjim olduğu bulunamıyor , ama nem olan ortamda hemen hapşurmay

Bitanem16 boyum kimi yerde 160 kimi yerde 158 cikiyo suan 90 kiloyum 30 u ma bastim ohretmenim.ne col hareketli ne cok duraganim.7aylik bi bebisim var emziriyorum halen

Hangi beslenme yada diyet şeklini yaparsak yapalım bana göre sonrasında homini gırtlak yersek Kilo almamız kaçınılmaz
Ben kendi adıma senelerce Kilo vermekle uğraşmak istemiyorum. O yüzden kaliteli kalori alarak sağlıklı beslenmek istiyorum.Benim yiceğim bi çukulata yada tatlı beni 3 -4 gün geriye götürür. Sonuçta onların yağ yakmama yardımı yok aksine göbek ve simit olarak bana geri döner.
Senin dediğin gibi herşeyden az yeme olayını koruma döneminde yapmak istiyorum.
O zaman 1 gün fazla yesem bile 2. gün dengelemeyi öğrenmem lazım.
Sporuda tek zayıflamak için değil sağlık için zaten yapmalıyız. Ben spor yaptığım zaman hem psikolojik olarak daha iyi hissediyorum hemde daha enerjik Fit oluyorum. Kilo verirken de sarkmak istemiyorsak spor yapmak zorundayız.ilerde de yediklerimizi sporla dengelersek tekrar Kilo Alma tehlikemiz olmaz.
Dediğim gibi herkes kendi vücudunu ve psikolojisini daha iyi bilir, kendine de hangi yöntemin iyi geldiğini tesbit etmiştir
Heralde çoğumuz defalarca alıp verdik, bolca deneyim kazandık
İnşallah bu sefer son olarak hepimiz kilolardan kurtulacaz geçmişte yaptığımız hatalardan ders alarak aynı yanlışları yapmıcaz
Hep beraber 38 beden kıyafetlere merhaba diyelim

Geç
Geçmiş olsun cnm
Benimde pollen bazı meyveler kuruyemişlere toza alerjim var hatta astıma çevirdi
Gerçi astım pek olmuyo artık
Baharda alerji ilacı kullanıyorum o yüzden

Senin neye karşı alerjin test yaptırdınmı

Menünde herzamanki gibi güzel cnm

Sabah geç yiyince metonda geç çalışmaya başlamış
Patates hariç menün güzel tatlım
Su ve sporda iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…