- 16 Temmuz 2023
- 4.342
- 11.862
- 128
Yedi numara ve hatırla sevgili çooook severek izlerdim ne günlerdi yaValla hiç beni sarmamıştı izlememiştim. Ben Çemberimde Gül Oya, Yedi Numara, Hatırla Sevgili kulvarında dizilerciydim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedi numara ve hatırla sevgili çooook severek izlerdim ne günlerdi yaValla hiç beni sarmamıştı izlememiştim. Ben Çemberimde Gül Oya, Yedi Numara, Hatırla Sevgili kulvarında dizilerciydim :)
Seni bi o anlar gibi geldi. Du bakalım 3 4 cümle okudum ben sadece.o kim o kimmm
Hadi bağalımSeni bi o anlar gibi geldi. Du bakalım 3 4 cümle okudum ben sadece.
Gönül çelendeki kadını sevmiyorum, aslada izlemedim hiç bi yapımını, gülbeyazı bir karadenizli olarak aile baskısı ile hatırlıyorumGönülçelen izledin mi peki hiç? Orda çiçekçi kız Hasret ve Murat öğretmen vardı. Bir de Gülbeyaz diye bir dizi vardı onu ailecek izlerdik ama içeriğini unuttum. Yıllar oldu izlemeyeli
Tuba Büyüküstün güzel bir kadın, oyunculuğu güzeldi bence ama özel hayatını bilmiyorum pek. Zaten dizi izlerken ben oyunculuğa odaklanıyorum gerçek hayatına değil.Gönül çelendeki kadını sevmiyorum, aslada izlemedim hiç bi yapımını, gülbeyazı bir karadenizli olarak aile baskısı ile hatırlıyorum![]()
o kedi buraya gelecek, tam benim kafaymış. Aşkı memnu yaprak dökümü hahahahSeni bi o anlar gibi geldi. Du bakalım 3 4 cümle okudum ben sadece.
Ne biliyim çok güzel diyemi kıskandım acabaTuba Büyüküstün güzel bir kadın, oyunculuğu güzeldi bence ama özel hayatını bilmiyorum pek. Zaten dizi izlerken ben oyunculuğa odaklanıyorum gerçek hayatına değil.
E ben de 35im absbsjs ben hiç entrika izlemezdim. Gerçi aileden gelen bir şey. Ailem hep akla yatan zeka barındıran espriler ya da olayları olan dizleri filmleri izlerdi. Bizim evde hiç yaprak dökümü ya da Aşkı memnu izlenmedi mesela. Kim kime dum duma bizlik değil. Mesela papillon da çok iyi bir filmdir. Bunları hep çok küçüktüm izlediğimde sonra tekrar izledim tabi. Daha sonra işte zaten kore dizilerine tutkun oldum o gün bugündür yani liseden beri Türk dizileri izlemiyorum :)Ya uf, 30 yaşındayım acaba ondan mı kaçırdım dicem de, hiç birini bilmiyorum behepsini duymuşım aşinalık var ama izlemdim
Aaa bak kore severim, önerilere de açığımE ben de 35im absbsjs ben hiç entrika izlemezdim. Gerçi aileden gelen bir şey. Ailem hep akla yatan zeka barındıran espriler ya da olayları olan dizleri filmleri izlerdi. Bizim evde hiç yaprak dökümü ya da Aşkı memnu izlenmedi mesela. Kim kime dum duma bizlik değil. Mesela papillon da çok iyi bir filmdir. Bunları hep çok küçüktüm izlediğimde sonra tekrar izledim tabi. Daha sonra işte zaten kore dizilerine tutkun oldum o gün bugündür yani liseden beri Türk dizileri izlemiyorum :)
Hepsini izlemişsindir ama son zamanlarda manyak diziler çıktı izliyorum. Şimdi bu gece kocam yok sabaha kadar izlerim. Sabah o gelince çocukları ona veririm ben uyurumAaa bak kore severim, önerilere de açığım![]()
En son aşkı memnunada böyle bi hata yapmıştım.Yaprak dökümünün 1988 versiyonu dizisini izlemeye başladım ben de. İlginç geldi bana.
Aaaa o nasıl güzel miYaprak dökümünün 1988 versiyonu dizisini izlemeye başladım ben de. İlginç geldi bana.
Aşkım, insan bi düzgün seçer ama yaDaha yeni bitirdim yaprak dökümünü
Ben böyle yorumlar görünce çok üzülüyorum sonuçta o da bir insan
En başta o olsa ve sonra diğeri gelse yine yadırganırdı. Alıştığımızdan beğenilmiyor
Ben de Ferihayı çok severim ama her zaman başlayıp ortalarına doğru bırakıyorum Ferihanın kötü şeyler yaşamasını içim kaldırmıyorAşkım, insan bi düzgün seçer ama yaher şeye gülüyor, ama her şeyeeee, sinirim zaten bozuktu dizi yüzünden, bu tuz biber oldu. Ay boşver senin dediğin gbi, ben şatafata entrikaya, aşkı memnuma gidiyorum. Bu ne be, herkes beylik laflar edip, sonra onla sınanıyor.
Ferihayada bayılırım. Lise çağlarımın dizisi diye belkide. Ama zehra gittikten sonra çok sürmüyor başa dönüyorum hemen.Ben de Ferihayı çok severim ama her zaman başlayıp ortalarına doğru bırakıyorum Ferihanın kötü şeyler yaşamasını içim kaldırmıyor![]()
Evet beni o yalan söyleme sahneleri sarıyorFerihayada bayılırım. Lise çağlarımın dizisi diye belkide. Ama zehra gittikten sonra çok sürmüyor başa dönüyorum hemen.![]()
Entrika seven bir bağyaaannnEvet beni o yalan söyleme sahneleri sarıyorbir de Deniz Yıldızı Banu var ya, Deniz Yıldızı aşırı uzun bir dizi yoksa sırf Banunun yalanlarını izlemek için ona da başlardım
![]()