- 2 Şubat 2014
- 887
- 2.166
- 313
Geri geleceğim, dönüşüm efsane olacakGüle güle iki gözümün çiçeği![]()

Ben yandım siz yanmayın, yorum yapmayın. Boşverin şevketi mevketi. Bizene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geri geleceğim, dönüşüm efsane olacakGüle güle iki gözümün çiçeği![]()
Saganeydi ilin şevketiGeri geleceğim, dönüşüm efsane olacak
Ben yandım siz yanmayın, yorum yapmayın. Boşverin şevketi mevketi. Bizene![]()
Ahhahaha, kız yemin ederim hormonlardan oldu ya. Öyle böyle içime oturmadı. Dert ettim resmenSaganeydi ilin şevketi
Konu yüzünde burada da yaprak dökülecek, hissediyorum![]()
Ahhahaha, kız yemin ederim hormonlardan oldu ya. Öyle böyle içime oturmadı. Dert ettim resmendizide kime ne yapılsa bana yapıldı sanki.
Mune bana değilse bile, çocuuuuma acımaz mı ki![]()
Kız ne mizahı, ben dert ettim diyorum derttKeşke mizah kategorisine açsaydın![]()
Eğer şevketi değiştirmeselerdi şevketin onca yaptığı aptallığını sineye çekerdik ona üzülür acırdıkama yenisine ağız dolusu ağız tadıyla küfürler hakaretler edebildik öyle düşün. Bende geçen ay bitirdim boşluktayım zaman geçmiyor
onu açıp deli gibi mutfakta işlerimi hallediyordum bi yandan eleştirip kızıyordum falan iyiydi
![]()
Ben de izlerken Fikretin kv ye aşırı sinir oluyordum yaaa kadına nasıl zulmediyoKız ne mizahı, ben dert ettim diyorum dertt
Milletin kaynanasının ettiği dedikodudan daha mı değersizdi haaaaa![]()
Fikrete az bile o, azzzzzBen de izlerken Fikretin kv ye aşırı sinir oluyordum yaaa kadına nasıl zulmediyo
Hadi iyisin sadece konuyu taşıdılar beni direk şutlamışlardıForum yöneticilerinin yüce affına mazhar oldum,ikazla sıyırdım. Bir daha da dertlenmem hiç
Bişeye içimde kaldı![]()
Abooo niye kiFikrete az bile o, azzzzz![]()
Demekki benimki azıcık ucundan dertmişHadi iyisin sadece konuyu taşıdılar beni direk şutlamışlardı![]()
Kız ferhundeye neler etti, yanlışlıkla örtüsüne kahve döktü yerle bir etti ortalığı, cevriye bilerek yırttı gık edemedi.Abooo niye ki
Üçünüde izlememişim, lisyeye alaymValla hiç beni sarmamıştı izlememiştim. Ben Çemberimde Gül Oya, Yedi Numara, Hatırla Sevgili kulvarında dizilerciydim :)
Aaaaa şok! Çook byük kayıp bence. Ekmek teknesi be beşik kertmesini de katın, ikizim, ayrılsak da beraberizÜçünüde izlememişim, lisyeye alaym