BDV- Yaprak Dökümü

Konu yüzünde burada da yaprak dökülecek, hissediyorum 🙃

Eğer şevketi değiştirmeselerdi şevketin onca yaptığı aptallığını sineye çekerdik ona üzülür acırdık 😀 ama yenisine ağız dolusu ağız tadıyla küfürler hakaretler edebildik öyle düşün. Bende geçen ay bitirdim boşluktayım zaman geçmiyor 😀😀 onu açıp deli gibi mutfakta işlerimi hallediyordum bi yandan eleştirip kızıyordum falan iyiydi 😀😀

Eğer şevketi değiştirmeselerdi şevketin onca yaptığı aptallığını sineye çekerdik ona üzülür acırdık 😀 ama yenisine ağız dolusu ağız tadıyla küfürler hakaretler edebildik öyle düşün. Bende geçen ay bitirdim boşluktayım zaman geçmiyor 😀😀 onu açıp deli gibi mutfakta işlerimi hallediyordum bi yandan eleştirip kızıyordum falan iyiydi 😀😀
😂😂😂😂 gerçekten öyle. Ama yinede o avlak gülüşünü içime sindiremiyorum. Gebelik boyunca midem bulanmamıştı, ta ki şevkete kadar😂😂😂

Kız ferhundeye neler etti, yanlışlıkla örtüsüne kahve döktü yerle bir etti ortalığı, cevriye bilerek yırttı gık edemedi.
Sedef ilk fikrete söyledi aşkını, hep masumlaştırdı,
Ferhunde sedefi şikayet edince, herkese ruh hastası ferhunde uyduruyor dedi. Bilmesine rağmen! Ay çok doluyum çok😂😂😂

Valla hiç beni sarmamıştı izlememiştim. Ben Çemberimde Gül Oya, Yedi Numara, Hatırla Sevgili kulvarında dizilerciydim :)

Back
X