- 26 Haziran 2024
- 223
- 137
- 18
Evet canım da kız valla ben fikoya çok üzülüyorum yaSpoiler yedim şuanbelasını buluyor mu yaniiiiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım da kız valla ben fikoya çok üzülüyorum yaSpoiler yedim şuanbelasını buluyor mu yaniiiiiiiiii
Bende böyle bi konu açtım banladılar beni ne alaka die
Sarmaz olsun yaBen işim varken arkada ses olsun diye kısa kısa partlarını izliyorum YouTube dan ama gerçekten sarıyor dizi.
Allah başka dert vermesin bacım, alışırsın yeni Şevket'e de![]()
Orda da hürrem değişimi travmam olmuştu devam edemedimMuhteşem sevmiyorum ya o zaman da öyle sevmedim . Aşkı memnu yu ferihadan sonra izleyeyim yaprak dökümüne biraz daha ara girmiş olsun replik unutayım biraz![]()
Şevket değişti ya bela okumadan duramıyorumOrda da hürrem değişimi travmam olmuştu devam edemedimbenim değişimlere tahammülüm yok
Aminnn bacımmm, rabbim hiç birimize bundan büyük dert vermesinBen işim varken arkada ses olsun diye kısa kısa partlarını izliyorum YouTube dan ama gerçekten sarıyor dizi.
Allah başka dert vermesin bacım, alışırsın yeni Şevket'e de![]()
Eski sevketi severdim iyi ki degisti cunku yeni sevket tam bi mal oldugu icin onun yaptigi salakliklari ilk sevkette gormek istemezdim![]()
Sorma, ferhundeciğim, gerçekten sevilseydi, o ev cennet olurdu, ama fikret ve ekürisi alirıza yüzünden ne hale geldiŞevket değişti ya bela okumadan duramıyorumen güzel zamanlar Ferhundenin evde olduğu bölümlerdi
Ufff sus ya, her şevketle karşılaşmasında küçücük yüreğim diye dalıyor jenerikSedefin küçük yüreği var lütfenşaka bir yana ben de Ferhundenin saç yolunma sahnesini birkaç kere izlemişimdir
![]()
Ama Şevketin bu hali bana da çok kötü geliyor ya eski hali çok daha iyi oyuncuydu. Bir de bir yorum vardı gördün mü, yeni Şevket olayları pek bilmiyor her şeye gülüyor diyeUfff sus ya, her şevketle karşılaşmasında küçücük yüreğim diye dalıyor jenerik
Küçücük yüreğiyle neler yaptı, pencere saksısı![]()
Ayy evet, birde para toplayıp borçlarını öderdik eskisinin, niye gitti diyeAma Şevketin bu hali bana da çok kötü geliyor ya eski hali çok daha iyi oyuncuydu. Bir de bir yorum vardı gördün mü, yeni Şevket olayları pek bilmiyor her şeye gülüyor diye![]()
Yahu banlık ne var yaBir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı da ona uymuş
Yapmayın gözünüzü seveyim, yeni üye de değilsiniz. Gelsin banlar.
Hahaha aynı böyle bende sen gibi çağırmıştım hemencecik kk uçuş biletini verdi elime iyi uçuşlar diledi mune ablaMune ablamız eski toprak, bence o bile yeni şevketi dert etmiştir, banlamaz ya,Etme eyleme elin ayağın öpem diye gelmiyim sonra
![]()
O zaman,Hahaha aynı böyle bende sen gibi çağırmıştım hemencecik kk uçuş biletini verdi elime iyi uçuşlar diledi mune abla![]()
Güle güle iki gözümün çiçeğiO zaman,