BDV- Yaprak Dökümü

Ben işim varken arkada ses olsun diye kısa kısa partlarını izliyorum YouTube dan ama gerçekten sarıyor dizi.
Allah başka dert vermesin bacım, alışırsın yeni Şevket'e de 😄
Sarmaz olsun ya 🤣

Yeni şevket = en travmatik
Leyla = en gerizekalı
Oğuz=en kararsız
Ali rıza= en kaprisli
Sedef = en sinsi
Fikret=en bilmiş ve en gıcık
Ferhunde =en garantici ve en haklı
Necla=en gururlu
Hayriye=en yüzsüz

Dizide cem bile yeterince masum değil. Ferhundeye çok haksızlık yapılıyor. Sedef çok masum ilan ediliyor filan. Komple saçmalıklar silsilesi. Seneler oldu ben izleyeli.

Eski sevketi severdim iyi ki degisti cunku yeni sevket tam bi mal oldugu icin onun yaptigi salakliklari ilk sevkette gormek istemezdim 😂

Orda da hürrem değişimi travmam olmuştu devam edemedim😂 benim değişimlere tahammülüm yok
Şevket değişti ya bela okumadan duramıyorum 🤣 en güzel zamanlar Ferhundenin evde olduğu bölümlerdi

Ben işim varken arkada ses olsun diye kısa kısa partlarını izliyorum YouTube dan ama gerçekten sarıyor dizi.
Allah başka dert vermesin bacım, alışırsın yeni Şevket'e de 😄
Aminnn bacımmm, rabbim hiç birimize bundan büyük dert vermesin❤️❤️

Sarmaz olurmu ne diyosun😂 ferhunde leylaya, ne dedim be deli dedikçe eriyorum 😂😂

Sedefin küçük yüreği var lütfen 😆😆 şaka bir yana ben de Ferhundenin saç yolunma sahnesini birkaç kere izlemişimdir 😆
Ufff sus ya, her şevketle karşılaşmasında küçücük yüreğim diye dalıyor jenerik 😂😂😂😂
Küçücük yüreğiyle neler yaptı, pencere saksısı😂

Ufff sus ya, her şevketle karşılaşmasında küçücük yüreğim diye dalıyor jenerik 😂😂😂😂
Küçücük yüreğiyle neler yaptı, pencere saksısı😂
Ama Şevketin bu hali bana da çok kötü geliyor ya eski hali çok daha iyi oyuncuydu. Bir de bir yorum vardı gördün mü, yeni Şevket olayları pek bilmiyor her şeye gülüyor diye 😆

Ama Şevketin bu hali bana da çok kötü geliyor ya eski hali çok daha iyi oyuncuydu. Bir de bir yorum vardı gördün mü, yeni Şevket olayları pek bilmiyor her şeye gülüyor diye 😆
Ayy evet, birde para toplayıp borçlarını öderdik eskisinin, niye gitti diye⌚😂

Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı da ona uymuş 😂

Yapmayın gözünüzü seveyim, yeni üye de değilsiniz. Gelsin banlar.

Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı da ona uymuş 😂

Yapmayın gözünüzü seveyim, yeni üye de değilsiniz. Gelsin banlar.
Yahu banlık ne var ya😂
Burada ne konular açıldı, niye benim derdimi küçümsüyosunuz,
Ayrıca napim, kurallara boynum kıldan ince, iki üç gün yeriz, derdimize dert ekleriz napalım😂

Eklentiler

• IMG_8624.webp
    IMG_8624.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 18
Back
X