- 2 Şubat 2014
- 887
- 2.166
- 313
Ya uf, 30 yaşındayım acaba ondan mı kaçırdım dicem de, hiç birini bilmiyorum beAaaaa şok! Çook byük kayıp bence. Ekmek teknesi be beşik kertmesini de katın, ikizim, ayrılsak da beraberiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya uf, 30 yaşındayım acaba ondan mı kaçırdım dicem de, hiç birini bilmiyorum beAaaaa şok! Çook byük kayıp bence. Ekmek teknesi be beşik kertmesini de katın, ikizim, ayrılsak da beraberiz
Ay evet ya ona niye gül diyorlardı acabaAma Şevketin bu hali bana da çok kötü geliyor ya eski hali çok daha iyi oyuncuydu. Bir de bir yorum vardı gördün mü, yeni Şevket olayları pek bilmiyor her şeye gülüyor diye![]()
Bilmem ki. Neredeyse sürekli gülüyordu o evin acılarını yaşamıyor, olaylardan kopuk gibiydiAy evet ya ona niye gül diyorlardı acaba
Çok itici ya, yine dertlendim ofBilmem ki. Neredeyse sürekli gülüyordu o evin acılarını yaşamıyor, olaylardan kopuk gibiydikendi başına gelen şeyler için bile o kadar üzülmedi
Of evet ya bu aileyi 2 kişi bitirdi bir Şevket diğeri Leyla . Ama en büyük olay ŞevketBilmem ki. Neredeyse sürekli gülüyordu o evin acılarını yaşamıyor, olaylardan kopuk gibiydikendi başına gelen şeyler için bile o kadar üzülmedi
Biri maddi, biri manevi. NetOf evet ya bu aileyi 2 kişi bitirdi bir Şevket diğeri Leyla . Ama en büyük olay Şevket
Şevket bankayı dolandırmasaydı ev elden gitmeyecekti Leyla Oğuz’a gidip hamile kalmasaydı sonra da onunla yaşamak zorunda kalmasaydı Şevket o eve gidip Oğuz’un suçunu üstlenmeseydi Ali rızaya felç gelmeyecektiBiri maddi, biri manevi. Net
Ev satılınca borçlar ödeniyor, ona rağmen ruh hastası çirkin şevkete yine hak veriliyor, itina ile onuda batırıyorŞevket bankayı dolandırmasaydı ev elden gitmeyecekti Leyla Oğuz’a gidip hamile kalmasaydı sonra da onunla yaşamak zorunda kalmasaydı Şevket o eve gidip Oğuz’un suçunu üstlenmeseydi Ali rızaya felç gelmeyecekti
Ferhunde, tam tanımadan, köşkü ve kaymakam gelini olmayı çok büyüttü. Sonra işten ayrılıp içine düştüğü durumu görünce şevketi usulsüzlükle zengin etmeye çalıştı. Hep iyilik düşündü hepBen dizi yayınlanırken arada izledim, sonrasında da ara ara tekrarlarına denk gelip izledim konuya hakimim ama baştan sona izlemedim. Ferhunde evlenmeden önce bankada çalışıyordu, evlenince o eve taşınıp neden işten ayrıldı? Kendisi zengin bir ailenin kızı değilken, ki aynı bankada çalışmışken yani maaşını biliyorken neden sonradan Şevket’in gelirini küçümsüyordu?
Leyla’nın doktor Nazım’ın sadece geçmişini sorması nedeni ile terkedip tekrar evli olan Oğuz’a kaçması ve hamile kalması gerizekalılıkta kaçıncı level acaba?Şevket bankayı dolandırmasaydı ev elden gitmeyecekti Leyla Oğuz’a gidip hamile kalmasaydı sonra da onunla yaşamak zorunda kalmasaydı Şevket o eve gidip Oğuz’un suçunu üstlenmeseydi Ali rızaya felç gelmeyecekti
10000 filan Allah’ın cezasıLeyla’nın doktor Nazım’ın sadece geçmişini sorması nedeni ile terkedip tekrar evli olan Oğuz’a kaçması ve hamile kalması gerizekalılıkta kaçıncı level acaba?
Resmen tüm köşkü Şevket yedi farkında mısınızEv satılınca borçlar ödeniyor, ona rağmen ruh hastası çirkin şevkete yine hak veriliyor, itina ile onuda batırıyor![]()
Eskisi yese bu kadar koymazdı beResmen tüm köşkü Şevket yedi farkında mısınız
Ekmek teknesi çok güzeldi ya. Ayrılsak da beraberizi ablam izliyordu hatırlıyorum ben 29 yaşındayım.Ya uf, 30 yaşındayım acaba ondan mı kaçırdım dicem de, hiç birini bilmiyorum behepsini duymuşım aşinalık var ama izlemdim
Eskilerden favorim yabancı damat. İzlerkenn inanılmaz bir huzur doluyorum aile ortamındanEkmek teknesi çok güzeldi ya. Ayrılsak da beraberizi ablam izliyordu hatırlıyorum ben 29 yaşındayım.
Aaa evet yabancı damat da vardıEskilerden favorim yabancı damat. İzlerkenn inanılmaz bir huzur doluyorum aile ortamından