Fikret ve Sedef konusunda çok haklısın ama.Aşkım, insan bi düzgün seçer ama yaher şeye gülüyor, ama her şeyeeee, sinirim zaten bozuktu dizi yüzünden, bu tuz biber oldu. Ay boşver senin dediğin gbi, ben şatafata entrikaya, aşkı memnuma gidiyorum. Bu ne be, herkes beylik laflar edip, sonra onla sınanıyor.
Ferihanın bayılma sahnesi favorim sjskdkfBen de Ferihayı çok severim ama her zaman başlayıp ortalarına doğru bırakıyorum Ferihanın kötü şeyler yaşamasını içim kaldırmıyor
Ay bide demez mi, sedefin masum aşkına ferhundenin gölgesi düştü diye yarebbimmmm, her şeyi hakettin fikoooo, bir sen, birde merdivene yığılan nihalcikkkk.Fikret ve Sedef konusunda çok haklısın ama.
Ferhundenin şeytan algısı mesela hep o Fikretin anlatımı yüzünden. Kendisi sevmediğinden öyle anlattı
Sedef desen ikiyüzlünün teki. Hem evli adamın peşinde gezip hem ben masumum diye ağlıyor
Bide bayıl istersen ferihaFerihanın bayılma sahnesi favorim sjskdkf
Aynen.Ay bide demez mi, sedefin masum aşkına ferhundenin gölgesi düştü diye yarebbimmmm, her şeyi hakettin fikoooo, bir sen, birde merdivene yığılan nihalcikkkk.
Ay bide demez mi, sedefin masum aşkına ferhundenin gölgesi düştü diye yarebbimmmm, her şeyi hakettin fikoooo, bir sen, birde merdivene yığılan nihalcikkkk.
Halil fazlasıyla nazik ve tatlı birisi ama böyle erkekler her zaman harcanırBide bayıl istersen feriha
Peki halil eniştemiz ??
Asla acımam, çok sinsi biri gerçekten, değerleri sadece çıkarlarına uyarsa doğru geliyor. Değilse hepsini ezip geçiyor. Suratsız uyuşuk.Aynen.
Fikretin aldatılmasına üzülmedim diye bi miktar tepki gördüm ama fikrim böyle. Kendisi Ferhundeye neler yapıyordu
Muhallebi de var isterseniz feriyanımmmmHalil fazlasıyla nazik ve tatlı birisi ama böyle erkekler her zaman harcanır
Ooo Efsunnnn onu da çok izlerdimEntrika seven bir bağyaaannn
Ela ela ye ye umberelella yeee diyim. Sen anla
Ayy bende bende. Avrupa Yakası hayatımın arka fon müziği.. beni o yıllara götürüyor ah 90 ların sonu 2000lerın başı Türkiye’si.. Yabancı Damat’a da arada bir bakarım. Konu sahibi, Yaprak Dökümü’nü hıç ızleyemıyorum boğuyor beni. Bence yeterlı bırak sen o diziyiAvrupa yakası izliyorum arada bir. Eğlenceli, komik dizi . Komik şeyler izlemek serotonin salgılatır. Hayat yeterince stresli zaten
Güzel ya. Çekildiği tarihin yansıması da var. Mesela kızlar cep telefonu istiyordu, bu versiyonunda gramofon istiyorlar.Aaaa o nasıl güzel mi
Güzel ya. Çekildiği tarihin yansıması da var. Mesela kızlar cep telefonu istiyordu, bu versiyonunda gramofon istiyorlar.Aaaa o nasıl güzel mi
Aslında aileyi bitirenlerden birisi sinsi sedef kızları o tanıştırdı oğuzla onun yüzünden musallat oldular birbirlerine.Of evet ya bu aileyi 2 kişi bitirdi bir Şevket diğeri Leyla . Ama en büyük olay Şevket
Gülbeyaz güzeldi ama ömrü kısa oldu.Gönülçelen izledin mi peki hiç? Orda çiçekçi kız Hasret ve Murat öğretmen vardı. Bir de Gülbeyaz diye bir dizi vardı onu ailecek izlerdik ama içeriğini unuttum. Yıllar oldu izlemeyeli
Ben öyle düşünmüyorum tanıştırdı diye illa kızların Oğuz’a yapışması normal değil. İrade denen bir olay yokAslında aileyi bitirenlerden birisi sinsi sedef kızları o tanıştırdı oğuzla onun yüzünden musallat oldular birbirlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?